Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parking servis skida novac sa racuna gradjana  (Pročitano 3568 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
A sa kojim konkretno zakonom se ovo kosi ?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Meni je nesto advokat objasnjavao s pet na sest, uglavnom imaju problem sto su preimenovali javnu povrsinu i kao takvu ubacili pod svoju "imovinu" tako nesto...kod mene nemaju javne garaze pa da kaze covek u redu placaj.
Do skoro je bila frka jer su u centru od dvorista iza zgrada napravili parkinge...to je haos bio, na kraju su isplacali stanare  Smile
Uglavnom barem kod mene sudski nije naplacena nijedna doplatna kazna...a znam tonu koje su otpisane.
Uz to da su najgore suse dobile posao u Parking servisu  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
ladno je nakupila 80000 din kazni. takvom kretenu i treba skinuti sa racuna bez pardona. pazi ti koliko je ta bezobrazna... Smile

msm da je tako kod nemaca. jedino ako si van mreze i nemas ziro racun mozes da vrdas. ali to je drugi nacin zivota. mozda marada moze da potvrdi ili demantuje...

Svaka cast, mislim nek skidaju. Ali recimo barem u Svabiji moraju na sud ako oce da pristupe tvom racunu a to traje i traje. Na kraju opet platis sam jer ti kazna raste a kad imaju sudsko resenje da skidaju, onda mnogo skupo. Ali nista bez suda i sudskog resenja, ne znam kako je situacija u Srbiji ali mislim da nije bas u skladu sa zakonom. U Svabiji moze cak da se postavi zahtev u banci pa se sa konta ne skida nista ako je na racunu nesto para, mislim ako je do 1000 evrica, ne sme niko nista da skida, cak ni sudskom odlukom  Smile

и овде имаш одлуку суда Smile

дотична која је успела да направи 80.000 динара за неплаћени паркинг (примера ради-у зрењанину је сат времена паркирања 40 динара па ти израчунај колико ова дангуба није плаћала) је гарант избегавала судског достављача или чак није хтела да преузме решењ...стока од народа мисли да то одлаже извршење али су се мало зајебали Smile

и да...апсолутно је све по уставу,закону и осталим прописима и треба гамад черечити још више Smile

To je nesto drugo, ako postoji sudska odluka. Ako je ignorisala sudove, naravno, krajnji rezultat je takav kakav je. Naravno opet, verovatno je zasluzila, ja je ne branim, samo, kako sam razumeo, skidaju samo tako, kako im se cefne...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
To da, zato sam i napisao ono. Mom kumu, iscrtali celu ulicu, i to trotoar, sve komplet  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
ма иди...где се то још у свету плаћа паркинг? само у геноцидној србији Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ma de znam...ima tu peripetija kako mozes da ih zajebavas...zakon o obligacijama, valjda se po njemu vode a tu oni nemaju pravo da ti napisu doplatnu kartu jer je to kazna.

@mrgec

Cas si za svet cas nisi..odluci se aman.  Smile
Da nisi mozda presao u Parking servis  pa ih branis  Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2013, 21:21:26 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
да...баш си бистар Smile

а решење је веома једноставно...пошто се из приложеног види каква стока обитава у овој земљи држава треба да ангажује убице Smile који би за пристојне новце анонимно вршили одстрел копилади...лепо се господин паркира,не плати,егзекутор приђе и метак у чело...небитно да ли има двоје мале деце,болесну мамику или је угрожена побеглица са косова...тако исто и за струју или за било шта друго...гарантујем да ће после само пар разнетих лобања сва дегенерична копилад плаћати и још ће питати да ли могу још мало да плаћају Smile  јер,за такву гамад овде важи она златна кровзецова-насиље све решава
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
A sta cemo kad drzava nekom duguje pare, koga tad likvidirati ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Hvala bogu da su poceli, dosta je bilo da normalnni ljudi ispastaju zbog bezobraznih koji godinama ne placaju razne racune, pa im se onda rade reprogrami, pa otpisuje kamata, pa dug placaju u ratama i na kraju ni tako nece da plate a normalni ljudi koji sve izmiruju uredno ispadnu budale.  Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
A sta cemo kad drzava nekom duguje pare, koga tad likvidirati ?

коме држава дугује паре? Smile

мислиш на дечији додатак? социјалну помоћ? дуплу плату за муфљузе са косова? можда на оне што су откупили деведесетих станове за 100 марака?
« Poslednja izmena: 01. Dec 2013, 21:41:09 od mrgec »
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.