Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:16:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 65863 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
znaci da ja mogu da budem lezbejka? Smile
зависи колике су ти сисе, и да ли имаш "мењач"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Citat
Oni zele da taj dan obeleze zbog sebe.

Pa onda neka idu na Ušće...u čemu je problem?
Nameću mi jer moram da gledam ono što ne želim.Teror manjine.

Pa bas zato sto ga obelezava zbog sebe a ne zbog tebe, sam bira mesto gde on zeli a ne gde tebi odgvovara. A ti to ne moras da gledas, ko te tera? Cuj teror  Smile

Ali homoseksualizam nije. Vrtite se u krug.  Smile

Homoseksualizam je izopacenost i onaj koji je homoseksualac treba da prihvati svoje stanje i da se ponasa u skladu sa istim. Ne da se ponosi istim. Isto kao i onaj koji ima sidu. Naravno ima i sidasa koji namerno sire zarazu i onih homoseksualaca koji propagiraju svoje stanje kao normalno. Naravno ne svi ali ih ima na u oba slucaja Wink Ne vrtimo se u krug....

Covek oboleo od side nema potrebu da se ponosi ali ni da se stidi.

Sa druge strane, homoseksualac moze da bude ponosan na to, nije bolestan pa da se ponosi bolescu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
И ето елегантно не добих одговор на ово ваљда зато што је офтопик Smile

Како год, стање ствари је такво да не да педерастија није прихваћена овде, већ се сматра за жестоку изопаченост, гејчине се сматрају за фрикове а они који то подржавају за идиоте. Догод је тако ја сам задовољан.
С друге стране ако је неко глуп не мора уопште да значи да је злонамеран и да неком жели зло. Верујем да ће у тој паради бити и таквих људи али ни они нису свесни да то што раде није приближавање те њихове идеје народу што им је ваљда циљ већ гурање нечег на силу а резултат свега тога није ни близу ономе чему се надају већ мала победа кадра задовољењу сопственог ега. Тако да шетајте се колко вам душа оће, само напред и желим вам да пропаднете заједно са онима који вас вуку за нос промовисањем нечега због своје користи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat
Covek oboleo od side nema potrebu da se ponosi ali ni da se stidi.

Ne znam kakvu potrebu ima covek oboleo od side ali svakako treba da bude svestan sebe i svog stanja.

Citat
Sa druge strane, homoseksualac moze da bude ponosan na to, nije bolestan pa da se ponosi bolescu.

Znaci on je zdrav jer mu se dize na muskarce a ti si bolestan jer ti se dize na zene(valjda) ?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Кулранеру,

нико нормалан се не поноси поремећајем...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
@Orf, jok, losa ti je logika. Niko tu nije bolestan. Meni se dize i na miris palacinki sa eurokremom a nekom na sladak kupus... od slatkog kupusa ja dobijam simptone impotencije i dok je tanjir ispred mene ne bi mi se digao ni na Moniku Beluci.  Smile

@Panini, slazem se ja sa tobom... i dok pricamo o poremecaju a ne o bolesti... a opet, kada govorim o bolestima, homoseksualizam ne svrstavam u njih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
@Orf, jok, losa ti je logika. Niko tu nije bolestan. Meni se dize i na miris palacinki sa eurokremom a nekom na sladak kupus... od slatkog kupusa ja dobijam simptone impotencije i dok je tanjir ispred mene ne bi mi se digao ni na Moniku Beluci.  Smile
Pa ako ti se dize na palacinke onda si ti jos vise bolestan od njih Wink Jebiga brate tako je kako je Smile

Ne mozes da budes manje ili vise zdrav i ne mozes imati vise stanja u kojima si zdrav... Odnosno ili si zdrav ili si bolestan e sad sve zavisi koji je stepen bolesti. Npr rak i homoseksualizam su velike bolesti(poremecaji) a kijavica je mala bolest. Ali i jedno i drugo je bolest.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
Jel ti dobro,digne ti se na palacinke Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
@Orf, opet nicim nisi dokazao da je bolest osim sto si ga stavio u recenicu sa drugom bolescu i rekao - to je tako.  Smile

Inace... ja sam europalacinkoseksualac... nista lepse nego kad ga metnem u vrelu palacinku, podmazanu eurokremom...mmm  Smile Smile Smile

@ske... pa banalizacija, majku mu  Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 16:23:02 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
@Orf, opet nicim nisi dokazao da je bolest osim sto si ga stavio u recenicu sa drugom bolescu i rekao - to je tako.  Smile

Inace... ja sam europalacinkoseksualac... nista lepse nego kad ga metnem u vrelu palacinku, podmazanu eurokremom...mmm  Smile Smile Smile

@ske... pa banalizacija, majku mu  Smile
To me podseti u ne znam kom filmu kad napuni onu rukavicu za kuvanje spagetama i gura unutra i svrsi,a onda da da jedu roditelji njene devojke i ona,pa kad mu je na kraju pusila shvatrila je da je svrsio,a ona mislila novi zacin
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 16:27:56 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:16:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.