Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:01:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 66052 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Pa cek, sad su homoseksualci sa zenom i decom?

Очекивао сам ово. Да ти нацртам. Нисам говорио искључиво о хомосексуалним педофилима. Говорио сам о тој глупости коју си изјавио, да педофиле не привлаче одрасле особе. Ако је то научно доказано како ти тврдиш онда ми објасни како наука објашњава наслов у новинама типа ''отац силовао ћерку''. (не мислим буквално наука објашњава наслов него чин силовања ћерке од стране оца)

Nisam za to rekao da je "naucno dokazano" vec za povezanost homoseksualnosti i pedofilije. Procitaj opet sta pisem..
Nisam siguran da razumem ovo poslednje pitanje, ali svaki odnos sa underage osobom se automatski smatra silovanjem jer ne postoji mogucnost pristanka.

Citat
To znaci da ne mogu biti ni homoseksualci, ni heteroseksualci jer ne osecaju privlacnost prema odraslim osobama.

Искрено није ни важно ионако је одавно расправа постала бесмислена.

Не сумњам да ће парада бити одржана али лично верујем да ће кад год се то деси на њој бити више жандара него педера и драго ми је што је то тако. Драго ми је што већина Србије није педерски оријентисана, а мањина кретена ће увек бити само мањина кретена.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Jesam li normalan ja kome ne moze da se digne na drugog muskarca?
Ниси. Хомофобичан си и вређаш његову сексуалност  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Alcatel One Touch
 Vidim ja da je nekima ovde kudikamo lakše uterati u bulju,nego u glavu....Ma,i šta ja koj moj ovde uopšte radim Smile,šetajte,j..ite se,al samo što dalje od mojih očiju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Jesam li normalan ja kome ne moze da se digne na drugog muskarca?
Ниси. Хомофобичан си и вређаш његову сексуалност  Smile
Pa sve ide ka tome brate moj  Smile Necemo ti i ja biti normalni za koju godinu jer nama ne moze da se digne na drugog muskarca Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Procitao prethodni i ne slazem se.

Ako se vodimo iskljucivo nagonom za razmnozavanjem onda ne pricamo o ljudskim vec zivotinjskim nagonima. A vec rekoh da je mozda 1% ljudskih aktivnosti prirodno ako tako gledamo.

Da li je normalno biti sa devojkom, imati seks milion puta a milion prvi se odluciti za dete ili spavati sa milion riba radi cistog zadovoljstva pa sa milion i prvom hteti dete?

Opet se zavrsava sa detetom, ali me zanima da li ti je tu nesto nenormalno?

Zasto bi covek koji ne zeli dete bio nenormalan? Zato sto je doneo odluku i ne zanima ga osuda vecinskog i nametnutog mu misljenja? Zato sto nije u "kalupu". Ti govoris o sprecenoscu zbog bolesti, ja te pitam sta je sa onima koji znaju da nece biti dobri roditelji ili znaju da ce im dete patiti jer su nesposobni (a ne bolesni) da zarade i ne zele da imaju dete koje ce ziveti ispod mosta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Teror manjine nad većinom.Moralni aparthejd...e, to je za mene nametanje homoseksualnosti i njihova potreba da se javno prikazuju...iako im niko ne osporava da budu to što jesu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Ako se vodimo iskljucivo nagonom za razmnozavanjem onda ne pricamo o ljudskim vec zivotinjskim nagonima. A vec rekoh da je mozda 1% ljudskih aktivnosti prirodno ako tako gledamo.

Da li je normalno biti sa devojkom, imati seks milion puta a milion prvi se odluciti za dete ili spavati sa milion riba radi cistog zadovoljstva pa sa milion i prvom hteti dete?

Zasto bi covek koji ne zeli dete bio nenormalan? Zato sto je doneo odluku i ne zanima ga osuda vecinskog i nametnutog mu misljenja? Zato sto nije u "kalupu". Ti govoris o sprecenoscu zbog bolesti, ja te pitam sta je sa onima koji znaju da nece biti dobri roditelji ili znaju da ce im dete patiti jer su nesposobni (a ne bolesni) da zarade i ne zele da imaju dete koje ce ziveti ispod mosta?
Ту се поставља морална дилема, слажем се. Али, заједничко је да у свим случајевима које си набројао постоји нагон да се добије дете, који се, из овог или оног разлога, потискује.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Raneru moze li homoseksualcu da se digne na zensku osobu?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Орфи, немој та трик питања  Smile

Уосталом, ако може, није педер, него бипсић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
@Brana, Niko tebi ne namece homoseksualizam. Oni zele da taj dan obeleze zbog sebe. Jbt, dokle ce ljudi da veruju da je cilj parade napraviti od svih ljudi pedere?  Smile

Ту се поставља морална дилема, слажем се. Али, заједничко је да у свим случајевима које си набројао постоји нагон да се добије дете, који се, из овог или оног разлога, потискује.

Pa i kod gejeva postoji nagon, ali je iz pozadinskih razloga potpisnut, odnosno onemogucen. Zato i uvajaju (gde mogu), ili zasnivaju str8 porodice.

Raneru moze li homoseksualcu da se digne na zensku osobu?

Otkud ja znam, jel ti licim na geja?  Smile

Ako funkcionisu kao ti i ja, ne moze kao sto ne moze na svakog tipa. Ne ulazim o price o biseksualcima.

Pa opet, meni moze da se digne na dve ribe iako ja nisam gej a one jesu. Mozda geju moze na zenu, ko ce ga znati. Ali opet, mozda moze nekom str8 muskarcu na tipa. Ljudski mozak je cudo, svasta je moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:01:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.