Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:09:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 66001 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Zaista nisam upucen. Ukoliko je skup bio uredno prijavljen i odobren, obezbedjenje je moralo da postoji obzirom da to vazi za skup visokog rizika.

Скуп или прецизније прослава Видовдана на Газиместану као и парастос у Грачаници су били обезбеђени (ако кпс можеш назвати обезбеђењем) али то није било питање. И како сад не знаш, а малопре си тврдио да су Срби обезбеђени? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Zaista nisam upucen. Ukoliko je skup bio uredno prijavljen i odobren, obezbedjenje je moralo da postoji obzirom da to vazi za skup visokog rizika.

Скуп или прецизније прослава Видовдана на Газиместану као и парастос у Грачаници су били обезбеђени (ако кпс можеш назвати обезбеђењем) али то није било питање. И како сад не знаш, а малопре си тврдио да су Срби обезбеђени? Smiley

Srbi u delovima Kosmeta gde je situacija zategnuta, kada su protesti (severni deo Kosovske Mitrovice) i slicno. Ne znam za svaku pojedinacnu situaciju, pobogu.

Cuo sam da se daje 100 jevreja da se bude ucesnik parade

Keve ti, javi ko daje, dacu ti 50%.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ljudi koji ucestvuju na Prajdu sigurno nece paliti ambasade, niti imaju krivicne dosijee.

А како ти то знаш?

Znam da se pravis dlu, ali ipak cu odgovoriti.
Osim sto znam ljude, razlika je i u tome sto su vecina aktivista NGO sektora ljudi koji su zavrsili fakultete, imaju ozbiljne poslove, a pored toga se bave i drustvenim aktivizmom. To nisu lokalni dziberi koji piju pivo ispred radnje, nose air-max i zive za fajt. Koliko god neko to hteo da prizna ili ne, i koliko god zvucalo kao kulturni rasizam, vrlo jasna podela se moze napraviti izmedju dve populacije.

Ни најмање, али ми је интересантно како ти то познајеш свеједног учесника тог скупа и то сасвим довољно да знаш да ама баш нико до њих нема кривични досије. Право да ти кажем ја у том нимало не верујем, јер нисам ћорав показивали су се ти пропалитети на ТВу и било је штошта да се види. Какви црни факлултети и озбиљни послови, све гудрирани хипи мозгови.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Ja npr tacno znam koje ce ljude u Uzicu da hapse dan, dva pre parade

aj запамти ово па јави после, можеш и на пп јесу ли их похапсили
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
A koliko ce biti na toj paradi pedera i kokota?
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
A koliko ce biti na toj paradi pedera i kokota?

Niko to u ovom trenutku ne moze da kaze. Po mom misljenju, ne manje od 500, ne vise od 2000.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Srbi u delovima Kosmeta gde je situacija zategnuta, kada su protesti (severni deo Kosovske Mitrovice) i slicno. Ne znam za svaku pojedinacnu situaciju, pobogu.

А шта мислиш да ли је затегнута ситуација када Срби пролазе кроз Приштину, Вучитрн... на путу ка Грачаници и Газиместану поводом Видовдана?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Osim sto znam ljude, razlika je i u tome sto su vecina aktivista NGO sektora ljudi koji su zavrsili fakultete, imaju ozbiljne poslove, a pored toga se bave i drustvenim aktivizmom

као нпр маја крек? Smile Smile Smile Smile Smile

мани коки...браниш неодбрањиво...који је факс завршила маја крек? бонг џибрење или шмркање на 45 начина? а можда је ишла на филмску академију да изучава генгбенг филмове? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat

А шта мислиш да ли је затегнута ситуација када Срби пролазе кроз Приштину, Вучитрн... на путу ка Грачаници и Газиместану поводом Видовдана?  Smile

Opet, ne znam da li je skup prijavljen, da li je postojala dozvola za tako nesto, pre svega zbog kompleksnosti akcije (nije okupljanje na jednom mestu, vec prolaz kroz vise mesta) i kako je sve to uredjeno jer ne mogu znati zakone svih drzava u okruzenju. Ukoliko jeste postojala dozvola, obaveza nadleznih organa je da zastiti skup.

Citat
Osim sto znam ljude, razlika je i u tome sto su vecina aktivista NGO sektora ljudi koji su zavrsili fakultete, imaju ozbiljne poslove, a pored toga se bave i drustvenim aktivizmom

као нпр маја крек? Smile Smile Smile Smile Smile

мани коки...браниш неодбрањиво...који је факс завршила маја крек? бонг џибрење или шмркање на 45 начина? а можда је ишла на филмску академију да изучава генгбенг филмове? Smile Smile Smile Smile

Ti bas gotivis Maju, a? Smile

Zaista ne znam za Maju Krek, ali ona ne ucestvuje u organizaciji ove godine, bar koliko sam ja upucen.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
naravno da neće izaći svi. samo mali broj najhrabrijih će biti na paradi ove godine ali će broj rasti narednih godina.
ma,naravno...
ove godine 200 komada,sledece 2000,pa sledece 20000,pa 200.000,pa  2.000.000...  Smile
prava aritmeticka progresija.   Smile Smile
Citat
A mene boli kurac za državu i porodicu. Nisam gej ali je pririodnije biti gej nego zasnovati porodicu.
nije tebi lako...  Smile Smile
Citat
Sto vise krvi, to ce jaca gej zajednica u srbiji biti.
pa,normalno.vec vidjeno sa drugim stvarima u Srbiji.
Citat
Da isus nije klatio jajaca razapet, ne bi bilo ni hriscanstva.
ko ti to reko,tvoj rabin?  Smile  Smile
i ti nekome posle seres o manama i nasilju hriscanstva...pokrij(te) se bre usima svi zajedno.bednici jedni nevaspitani.
u stvari,i niste nevaspitani kolko ste tupavi i ograniceni.samo budala moze da poistovecuje Papikanske lopove i krstase sa ostalim religijama,a brani cioniste i njihove krvnike.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 11:50:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:09:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.