Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:04:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 65998 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Ima naravno i onih ozbiljnijih, ali za njih policija zna i sigurno ih nece pustiti da se dan ranije i na dan parade setkaju opusteno gradom.

него...ти беше говорио о слободи кретања Smile

Sloboda kretanja koja ne ugrozava druge ljude.
Da te preduhitrim, parada ne ugrozava druge ljude jer ljudi koji ucestvuju na Prajdu sigurno nece paliti ambasade, niti imaju krivicne dosijee. Policija ima pravo da zadrzi sva lica za koja postoji osnovana sumnja da ce pociniti bilo koje delo protiv javne bezbednosti. Obzirom da sluzba za visokotehnoloski kriminal prilicno aktivno deluje, ne verujem da ce biti tesko pronaci ih.

Citat
Stvarno? Srbima treba obezbedjenje na Kosmetu? Nisu cista posla?

срби на косову немају обезбеђење...нема тамо наше полиције
ето доброг предлога за полицију...уместо што у београду штите неке параде могли би на косово да оду да заштите поштен свет...да зараде плату
kako si sad odvalio glupost

Imaju obezbedjenje. To sto ti smatras da je srpska policija jedino pravo obezbedjenje, to je tvoj problem. Ali svi podaci pokazuju da se nasilje visestruko smanjilo i nastavlja da se smanjuje. Ako zelis, mozemo nastaviti na nekom drugom topiku, ovo nije mesto za to.

Citat
Opet, ako si ti upuceniji u to sta policija moze od ministra, docenta sa fakulteta bezbednosti i ostalih analiticara, onda kul, nastavi da mislis da je tako.

Videcemo ko je upravu Smile

Videcemo. Smiley

Ja inace mislim da vi zaista precenjujete moc navijackih grupa. Mislim, kapiram da je kul da se svi kurce kako ce ici "da prebiju pedere", ali vecina su klinci. Ima naravno i onih ozbiljnijih, ali za njih policija zna i sigurno ih nece pustiti da se dan ranije i na dan parade setkaju opusteno gradom.
kako si sad odvalio glupost

Odgovori argumentom ili nemoj da pises uopste.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
ali za njih policija zna i sigurno ih nece pustiti da se dan ranije i na dan parade setkaju opusteno gradom.

у земљи где и путаре изненађује снег у јануару ти озбиљно очекујеш овако нешто?

да не помињем да је то флагрантно кршење права грађана на слободу кретања.  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ljudi koji ucestvuju na Prajdu sigurno nece paliti ambasade, niti imaju krivicne dosijee.

А како ти то знаш?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
O tome sam pricao,odvalio si glupost kad si rekao da nece moci da se setkaju gradom,to im niko ne moze zabraniti Smile

Isto tako se onda moze zabraniti i pederima setkanje

Kokota ti si bas upoznat sa pederima,sve znas o njima,a nisi peder Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Imaju obezbedjenje.

Како га нисмо имали кад смо за Видовдан ове године пролазили кроз Приштину? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Da te preduhitrim, parada ne ugrozava druge ljude jer ljudi koji ucestvuju na Prajdu sigurno nece paliti ambasade, niti imaju krivicne dosijee. Policija ima pravo da zadrzi sva lica za koja postoji osnovana sumnja da ce pociniti bilo koje delo protiv javne bezbednosti. Obzirom da sluzba za visokotehnoloski kriminal prilicno aktivno deluje, ne verujem da ce biti tesko pronaci ih.

значи...ако неки "опасан" лик одлучи тај дан да шета улицом то је основана сумња да ће починити неко кривично дело...мани коки...знаш ти боље Smile
доста си искључив и не морам да ти говорим којих је то људи особина....и да ...откуд ти знаш да неко од учесника параде поноса нема кривични досије? Smile  гледаш у пасуљ? Smile  баба ванга ти добар другар? Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Па први га има министар познатији као коферче, а и он је колико видим учесник.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
ali za njih policija zna i sigurno ih nece pustiti da se dan ranije i na dan parade setkaju opusteno gradom.

да не помињем да је то флагрантно кршење права грађана на слободу кретања.  Smile

Obzirom da postoje jasne indicije da su pritisci za organizovanjem parade krenuli sa politickog vrha, iskreno, mislim da je njima najbitnije da ovo prodje kako treba.

Zasto nije, objasnih gore.

ljudi koji ucestvuju na Prajdu sigurno nece paliti ambasade, niti imaju krivicne dosijee.

А како ти то знаш?

Znam da se pravis dlu, ali ipak cu odgovoriti.
Osim sto znam ljude, razlika je i u tome sto su vecina aktivista NGO sektora ljudi koji su zavrsili fakultete, imaju ozbiljne poslove, a pored toga se bave i drustvenim aktivizmom. To nisu lokalni dziberi koji piju pivo ispred radnje, nose air-max i zive za fajt. Koliko god neko to hteo da prizna ili ne, i koliko god zvucalo kao kulturni rasizam, vrlo jasna podela se moze napraviti izmedju dve populacije.

Jedina tacka preklapanja bi, rekao bih, bilo slusanje Karleuse, Cece i ostalih "diva" na koje se i homoseksualci i navijaci podjednako loze.

O tome sam pricao,odvalio si glupost kad si rekao da nece moci da se setkaju gradom,to im niko ne moze zabraniti Smile

Isto tako se onda moze zabraniti i pederima setkanje

Kokota ti si bas upoznat sa pederima,sve znas o njima,a nisi peder Smile

Upoznat sam i sa fudbalom, a nisam fudbaler. Dovoljno sam se bavio nevladinim organizacijama, diskutovao i debatovao na tu i slicne teme i ucio iste iz vise predmeta da bih imao neko osnovno obrazovanje o tome.

Citat
Imaju obezbedjenje.

Како га нисмо имали кад смо за Видовдан ове године пролазили кроз Приштину? Smiley

Zaista nisam upucen. Ukoliko je skup bio uredno prijavljen i odobren, obezbedjenje je moralo da postoji obzirom da to vazi za skup visokog rizika.

Citat

значи...ако неки "опасан" лик одлучи тај дан да шета улицом то је основана сумња да ће починити неко кривично дело...мани коки...знаш ти боље Smile
доста си искључив и не морам да ти говорим којих је то људи особина....и да ...откуд ти знаш да неко од учесника параде поноса нема кривични досије? Smile  гледаш у пасуљ? Smile  баба ванга ти добар другар? Smile Smile

Opet, citaj sta sam napisao. Nisam rekao "opasan lik". Ako Brankica Stankovica ima podatke o navijacima i onima koji su potencijalna opasnost, sigurno ima i Ivica Dacic.

Ne znam da li svi nemaju, ali za vecinu sam siguran.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat

Sto se tice hapsenja vrlo su efikasni samo je pitanje hoce li imati dovoljno zatvora Wink Ja npr tacno znam koje ce ljude u Uzicu da hapse dan, dva pre parade  Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
Cuo sam da se daje 100 jevreja da se bude ucesnik parade
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:04:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.