Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:44:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 65843 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
argument nije ali služi za popunjavanje 10% što je cilj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
vidi kako se sakrio iza statusa. da li ce tako biti opasan i na pederbalu. banovao coveka na 72 sata zbog ovoga
http://forum.burek.com/t517028.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
vidi kako se sakrio iza statusa. da li ce tako biti opasan i na pederbalu. banovao coveka na 72 sata zbog ovoga
http://forum.burek.com/t517028.html
nmg da verujem da si ga banovao zbog toga,pa koliko su mene isprozivali pa sta,po cemu si ti bolji od mene Smile a da imas status

PS:nemoj da me banujes
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sony xperia
Nije samo zbog toga. Navedene su jos nekoliko stvari. Ostavite toga na ovoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...pedofilija je nesto za sta se krci put.za sad ih jos hapse,osudjuju,progone.onda ce neko reci,alo nisu oni krivi,sto vole mala,nemocna,nesvesna stvorenja.pa ce ih onda SZO proglasiti da nisu vise bolesni,a onda ce oni da organizuju paradu ponosa za sve one godine dok su ih hapsili,osudjivali......da ostali svate,kako je njima ugrozeno pravo na ljubav.................i tako dalje i bolesnije i gadnije!
ako budem 10.10.2010 god. u Beogradu,obavezno cu doci da pomognem u razbijanju te sarade!
jednostavno to ne smemo dozvoliti,stop pederastiji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
onda ce neko reci,alo nisu oni krivi,sto vole mala,nemocna,nesvesna stvorenja.pa ce ih onda SZO proglasiti da nisu vise bolesni,a onda ce oni da organizuju paradu ponosa za sve one godine dok su ih hapsili,osudjivali......
pa kad jednog dana dodju na vlast, pa kad pocnu da se svete sto su bili neshvaceni, pa kad svoju bolest ukombinuju sa nehrofilijom, pa kad pocnu majkama da otimaju, ubijaju i nehrofilisu cerke na sred ulice ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...sve drugo ce biti varijacije.normalni ce se kriti po sumama i brdima.
zato,dok je vreme lecimo bolest!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Cime? Lopatom i palicom u glavu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.53
Citat
Ovaj poslednji deo ne razumem, kako nijedan homoseksualac nije podrzao paradu? Pa ko je organizuje pobogu?

Pa evo ovde na forumu ima bar 1000 aktivnih članova. Da je 2% homoseksualaca to bi bilo bar 20 članova koji su homoseksualci i koji se kao virtuelni identiteti ne boje da izađu iz ormara. Ali niko od njih nije napisao da podržava paradiranje i da smatra kako bi parada doprinela unapređenju položaja homoseksualaca u društvu. Iza celog projekta stoji nekoliko već dobro poznatih propagandista egzibicionista koji iza sebe nemaju nikakvu stvarnu podršku, naprotiv više liče na marketinšku agenciju.

oni su ovde http://gay-serbia.com/forum/  Smile

Ја процењујем једно 100тинак педера и њихових хетеро сун ту би хомо френдова и не више од 200 ових других. Значи догађај далеко мањи од оног што се у медијима представља.
a,ne,ne,ti onda zivis u zabludi.  Smile
evo,pitaj @framija & co.,bice 10% Srbije,dakle,800.000!  Smile u stvari,da zaokruzimo mi na milion,@frami?  Smile  Smile

e,iste,ali,iste sipcine...

naravno da neće izaći svi. samo mali broj najhrabrijih će biti na paradi ove godine ali će broj rasti narednih godina.

bice stvarno interesantno ako tadic bude dozvolio ovu marshrutu pederima  Smile Smile Smile

kao shto se vidi , zgrada vlade je okruzena njom - posle ovoga ce joj sigurno trebati "lagana" redekoracija

Upravo Tadic je predlozio tu marshrutu ovom prilikom u razgovoru sa organizatorom povorke.

Pa pazi ........nemam nista protiv Gey populacije....bar dok vas ne vidim.Ne bih vas ni jurio,ni tukao.....ali bre sklonite mi se sa ociju.Prosto GEY nije normalna stvar(Mozete da pravdate na bilo koji nacin ....ali to je istina).Ako kazemo da je porodica stub drzave....pa sta ste vi?Radite sta hocete ....vasa stvar ali ne cackajte mecku skupovima i nekim demagogijama tipa "MI POSTOJIMO" iskreno ...zabole nas.Ali dete da mi gleda dva pedera kako se zvalave na ulici .........i sta da joj kazem?Znas sine to su Geyevi....sve je to OK......malo sutra!!Nije OK,nije prirodno.
Nervira me jedina stvar, sto pokusavate da privucete paznju......ostalo me bas briga.

Možeš samo da se nerviraš i trpiš.

A mene boli kurac za državu i porodicu. Nisam gej ali je pririodnije biti gej nego zasnovati porodicu.

I da zakljucim. Najbolji moguci scenario bio bi da ljudi ostanu ravnodusni na ovu bezazlenu setnju. Sledeci najbolji ishod bi bilo zestoko obracunavanje primitivaca sa poliicijom i eventualno stradanje nekog pripadnika mup-a ili slucajnog prolaznika. Usledila bi hapsenja zbog ubistva, narusavanja javnog reda i mira itd. te slike bi obisle svet. Srpska vlada heroj jer stiti svoje gradjane od siledžija, pederi heroji jer su imali muda da izadju pod takvim okolnostima i bivaju nagrađeni novim novčanim donacijama iz celog sveta. Domaca javnost zgrozena nasiljem i saoseca sa nastradalim policajcem ili nastradalom devojkom koja je slucajno lezbejka. O tome se prica neprestano narednih meseci itd.

Sto vise krvi, to ce jaca gej zajednica u srbiji biti. Da isus nije klatio jajaca razapet, ne bi bilo ni hriscanstva.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 07:09:13 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:44:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.