Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:09:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 65835 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Ovaj poslednji deo ne razumem, kako nijedan homoseksualac nije podrzao paradu? Pa ko je organizuje pobogu?

Pa evo ovde na forumu ima bar 1000 aktivnih članova. Da je 2% homoseksualaca to bi bilo bar 20 članova koji su homoseksualci i koji se kao virtuelni identiteti ne boje da izađu iz ormara. Ali niko od njih nije napisao da podržava paradiranje i da smatra kako bi parada doprinela unapređenju položaja homoseksualaca u društvu. Iza celog projekta stoji nekoliko već dobro poznatih propagandista egzibicionista koji iza sebe nemaju nikakvu stvarnu podršku, naprotiv više liče na marketinšku agenciju.

Jeste, a svi trce da pisu po forumu, da bi se videlo da podrzavaju.. I ja podrzavam vaterpolo reprezentaciju, pa nijedan post nisam napisao. Ako je to merilo..
Naravno da postoji veliki broj homoseksualaca koji ovo podrzava. Isto tako postoje i oni koji misle da je parada nepotrebna.. Ali to da su homoseksualci protiv parade je smesno.
Pa dobro gde je iko od tog velikog broja?

Sta hoces, imena?
Mogu da ti ih dam par, ne znam kako da ti drugacije dokazem.. Mislim, sta, ti mislis da su cak i homoseksualci protiv parade, a da cemo se tamo pojaviti Ciplic, Azdejkovic, S.DJ. Dejanovic i ja?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Upravo to mislim, homoseksualci su protiv parade a na njoj će se pojaviti profiteri i izmanipulisana deca, to pod uslovom da ne bude otkazana u poslednjem momentu
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 22:19:39 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
bice stvarno interesantno ako tadic bude dozvolio ovu marshrutu pederima  Smile Smile Smile

kao shto se vidi , zgrada vlade je okruzena njom - posle ovoga ce joj sigurno trebati "lagana" redekoracija

da ne pominjem da su u blizini josh neke interesantne drzavne institucije ,a ni americhka ambasada nije bash preterano daleko  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
to pod uslovom da ne bude otkazana u poslednjem momentu

А ја нешто мислим да ће се то управо и десити. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung S7
Citat
-... okupljanje (drzava do sada nije obezbedila da se odrzi gej parada, gej lokali uvek meta napada)
-...zivot (pretnje smrcu, nerasvetljena ubistva)
-...brak (gej parovi ne mogu da registruju svoje zajednice i tako ne ostvaruju prava koja imaju ostali)
-...privatnost (svako ko se deklarise kao gej postaje predmet zute stampe)
-...fizicki integritet (napadi na gejeve, prebijanja...)

Pa pazi ........nemam nista protiv Gey populacije....bar dok vas ne vidim.Ne bih vas ni jurio,ni tukao.....ali bre sklonite mi se sa ociju.Prosto GEY nije normalna stvar(Mozete da pravdate na bilo koji nacin ....ali to je istina).Ako kazemo da je porodica stub drzave....pa sta ste vi?Radite sta hocete ....vasa stvar ali ne cackajte mecku skupovima i nekim demagogijama tipa "MI POSTOJIMO" iskreno ...zabole nas.Ali dete da mi gleda dva pedera kako se zvalave na ulici .........i sta da joj kazem?Znas sine to su Geyevi....sve je to OK......malo sutra!!Nije OK,nije prirodno.
Nervira me jedina stvar, sto pokusavate da privucete paznju......ostalo me bas briga.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
bar 10% stanovnistva u srbiji su gejevi i lezbejke. gotovo je nemoguce da se nikada nisi rukovao sa nekim od njih ili cak poljubio tri puta. verovatnoca da je neki tvoj drug gej ili bi takodje nije zanemarljiva. to sto neko krije da je gej ne znaci da nije. to sto ti ne znas da je neko koga poznajes gej ne znaci da nisi u kontaktu sa gejevima.
ahahahaaaa  Smile
to ko ona "statistika" o broju Siptara na Kosovu kroz istoriju...  Smile
molim te,postedi me.  Smile Smile
zivis u velikoj zabludi drugar  Smile
ti to zoves zabluda.
ja to zovem nezainteresovanost za *vase blesave lazi i izmisljotine.
bre,ni siptari vam nisu ravni u laganju.

*mislim na pedere,ali i njihove podrzavaoce poput tebe.(nisam reko "oni koji tolerisu pedere",nego "podrzavacaoci",dakle oni koji ih uzdizu i hvale,i izigravaju kojekakve delioce pravde)

ko u onoj epizodi Simpsonovih kada Homer nesvesno se useli kod onih pedera,i onda gleda sa njima televiziju,i,kako vrti program,po njemu su svi pederi."on je gej,on je gej,ona je gej,gej,gej,gej...",bez obizra sto je pola tih ljudi,na koje nalete vrteci,vencano.
da je naleteo na nekog insekta sa Animal Planeta,i za njega bi reko da je gej.
a mozda cak i drvo da se pojavilo,ili pak i obican sporet,mozda bi i oni saznali od njega da su gej.  Smile

isti,ama,potpuno ste isti svuda.
iste lazi,iste "statistike",iste metode,ista kuknjava.
Upravo to mislim, homoseksualci su protiv parade a na njoj će se pojaviti profiteri i izmanipulisana deca, to pod uslovom da ne bude otkazana u poslednjem momentu
tacno.
verujem da ce povesti sto vise dece i baba,dakle,osoba koje pojma nemaju sta rade tamo,cisto da bi posle mogli da skripe i cmizdre kako su im "teroristi"(oni koji ne koriste nasilje,ali im nije pravo da gledaju bagru,pa dobace sa strane) vredjali i plasili decu.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 23:35:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson k 850i
bice stvarno interesantno ako tadic bude dozvolio ovu marshrutu pederima  Smile Smile Smile

kao shto se vidi , zgrada vlade je okruzena njom - posle ovoga ce joj sigurno trebati "lagana" redekoracija

da ne pominjem da su u blizini josh neke interesantne drzavne institucije ,a ni americhka ambasada nije bash preterano daleko  Smile Smile

daleko je americka ambasada,ima 15 min pesice,a zgradi vlade i ostalim zgradama se nece nista desiti,nije poenta unistiti zgradu,vec spreciti paradu
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
pa,i to je tacno,cak i da imamo normalne ljude u politici,opet ni oni ne bi tu mogli nesto mnogo da urade,jer,kad bi ucutkali pedere,onda bi nam dosla nova Karla Del Ponte(verzija 1.0 je trazila ratne zlocince,verzija 2.0 bi trazila "nepostovaoce ljudskih prava",koji,naravno,kao i oni prvi,postoje samo u Srbiji) i Helsinske super-babe,Cede,i slicne nakaze prirode,pa bi ih onda pre ili kasnije prisilili,ili,pak,jednostavno-podmitili.
tako da se slazem da ne treba zgrada Vlade da ispasta zbog bagre.pogotovu sto vec svi znaju kakvi nedostojni krpelji sede u njoj jadnoj,a jos ce je sada potpuno prekriti i zagadjenje sa parade.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2010, 23:39:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
daleko je americka ambasada,ima 15 min pesice,a zgradi vlade i ostalim zgradama se nece nista desiti,nije poenta unistiti zgradu,vec spreciti paradu

ima 5 minuta peshice ,a 2 minuta ako se trchi  Smile

osim toga , sve mi se chini da ce ovo okupljanje biti usmereno ne samo protiv pedera vec ce se vrlo lako pretvoriti u opshte izrazavanje nezadovoljstva protiv vlasti . procenjujem dakle da ce tu biti mnogo NLO razlichitog sadrzaja i da ce steta na gradjevinskim objektima biti supstancijalna  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ја процењујем једно 100тинак педера и њихових хетеро сун ту би хомо френдова и не више од 200 ових других. Значи догађај далеко мањи од оног што се у медијима представља.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:09:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.