Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 02:07:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li dolazite na paradu?
Da
16.9%  (14)
Ne
78.3%  (65)
Videcu
4.8%  (4)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada ponosa u Srbiji  (Pročitano 65946 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
"Mi" nikakvim studijama. Psiholozi mnogim.
Logika ti nije dobra. I opet, to ne kazem ja, dakle nije subjektivno misljenje.

Ајде објасни ми живо ме интересује. Јел хоћеш да кажеш да хетеросексуални педофил силује дечаке а хомосексуални девојчице?

едит: то што није субјективно мишљење не значи и да је тачно. Не заборави да многи лекари тврде да је педерастија болест, а колико до јуче готово сви су то тврдили.

Hocu da kazem da ti napadas apsolutno svaki stav kvalifikovanih ljudi samo zato sto ti se ne dopada.
Mislim da je pedofil pedofil.

Pedofili osecaju seksualno privlacnost u velikom broju slucajeva iskljucivo prema deci. To znaci da ne mogu biti ni homoseksualci, ni heteroseksualci jer ne osecaju privlacnost prema odraslim osobama. Dakle, pedofili su. Kod ovih koji imaju normalne odnose, studija je pokazala to sto je pokazala, a ti mozes da se pravis lud ili da verujes u ispitivanja, to je vec tvoja stvar.

Теорија ти не пије воду јер просто можеш из гомиле случајева актуелних нажалост и код нас видети да су ухапшени педофили породични људи. Дакле да не осећају привлачност према одраслим особама не би имали жене и децу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1830
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 
@twice, a jel moja teorija pije vodu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Citat
Али, понављам, није нормалан. жао ми је људи који се свим силама упињу да докажу да је нормално да се мушкарцу диже на мушкарца (човек тешко прихвата да пати од поремећаја), али просто, то тако не иде

Ovo je u ovom stilu:

Ali ja, ponavljam, da to nije nenormalno. Zao mi je ljudi koji su upinju da dokazu da je tako ali im je dzaba.

I?

Citat
Теорија ти не пије воду јер просто можеш из гомиле случајева актуелних нажалост и код нас видети да су ухапшени педофили породични људи. Дакле да не осећају привлачност према одраслим особама не би имали жене и децу.

Znaci porodicni ljudi, sa zenom i decom, a ne pederi?  Smile

Twice, zanemari tvoj dijalog sa Kokotom pa mi iskreno odgovori - ti si kao francuska sobarica pa ne znas da pedofili koliko god bolesni imaju dovoljno svesti o tome da je to kaznjivo i drustveno neprihvatljivo, pa se svesno ukrivaju i imaju fasade normalnih zivota.

Ne zezaj me, znam te.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 15:30:42 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Alcatel One Touch
@Panini, zasto je nenormalno? Zato sto nije prirodno?

Ne vidim nesto vuk da pusi cigaru? Lisicu da pije? Lava da odere zebru, istranzira, ispohuje, baci na tiganj i prelije marinadom? Slona da sedi za kompom i kuca komentare.

Jedino sto je kod ljudi prirodno jeste neophodnost da jedu i piju. Sve ostalo je ljudska tvorevina, stvar izbora i afiniteta i nema veze sa prirodom.

A opet, ako cemo iz tog ugla a u vezi sa tim da su ljudi koji ne zele decu nenormalni - da li su i monasi SPc takvi?
  A tebe je iskakila ptica-trkačica? Smile

A taj smisleni komentar opet ima kakve veze? Osim posalice u pokusaju?  Smile

Šta da ti radim kad si kvazi-intelektualac u pokušaju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
"Mi" nikakvim studijama. Psiholozi mnogim.
Logika ti nije dobra. I opet, to ne kazem ja, dakle nije subjektivno misljenje.

Ајде објасни ми живо ме интересује. Јел хоћеш да кажеш да хетеросексуални педофил силује дечаке а хомосексуални девојчице?

едит: то што није субјективно мишљење не значи и да је тачно. Не заборави да многи лекари тврде да је педерастија болест, а колико до јуче готово сви су то тврдили.

Hocu da kazem da ti napadas apsolutno svaki stav kvalifikovanih ljudi samo zato sto ti se ne dopada.
Mislim da je pedofil pedofil.

Pedofili osecaju seksualno privlacnost u velikom broju slucajeva iskljucivo prema deci. To znaci da ne mogu biti ni homoseksualci, ni heteroseksualci jer ne osecaju privlacnost prema odraslim osobama. Dakle, pedofili su. Kod ovih koji imaju normalne odnose, studija je pokazala to sto je pokazala, a ti mozes da se pravis lud ili da verujes u ispitivanja, to je vec tvoja stvar.

Pa cek, sad su homoseksualci sa zenom i decom?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Ne vidim nesto vuk da pusi cigaru? Lisicu da pije? Lava da odere zebru, istranzira, ispohuje, baci na tiganj i prelije marinadom? Slona da sedi za kompom i kuca komentare.

Jedino sto je kod ljudi prirodno jeste neophodnost da jedu i piju. Sve ostalo je ljudska tvorevina, stvar izbora i afiniteta i nema veze sa prirodom.

A opet, ako cemo iz tog ugla a u vezi sa tim da su ljudi koji ne zele decu nenormalni - da li su i monasi SPc takvi?
Постоје и друштвено прихваћене ненормалности. Прекомерна употреба дувана и алкохола, на пример, јесте ненормална.

Свако ко не жели децу јесте ненормалан, укључујући и поменуте монахе.

Морам само да напоменем да се ширина духа не доказује априорним прихватањем свакојаких глупости као нормалних.

Да те упитам, зашто сматраш да је нормално да два мушкарца пуше један другом? Ја сам обкаснио зашто сматрам да није.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2010, 15:30:41 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Alcatel One Touch

Постоје и друштвено прихваћене ненормалности. Прекомерна употреба дувана и алкохола, на пример, јесте ненормална.

Морам само да напоменем да се ширина духа не доказује априорним прихватањем свакојаких глупости као нормалних.

Да те упитам, зашто сматраш да је нормално да два мушкарца пуше један другом?
  Verovatno zato što ga to pali... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs

Да те упитам, зашто сматраш да је нормално да два мушкарца пуше један другом?

Zasto ti smatras da je normalno da zena pusi muskarcu?

Zato sto je to nagon? Pruza im zadovoljstvo?
Sta god da kazes, odgovor je primenjiv kako na heteroseksualan, tako i na homoseksualan odnos.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat
Али, понављам, није нормалан. жао ми је људи који се свим силама упињу да докажу да је нормално да се мушкарцу диже на мушкарца (човек тешко прихвата да пати од поремећаја), али просто, то тако не иде

Ovo je u ovom stilu:

Ali ja, ponavljam, da to nije nenormalno. Zao mi je ljudi koji su upinju da dokazu da je tako ali im je dzaba.

I?

Moze li tebi da se digne na muskarca?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Pa cek, sad su homoseksualci sa zenom i decom?

Очекивао сам ово. Да ти нацртам. Нисам говорио искључиво о хомосексуалним педофилима. Говорио сам о тој глупости коју си изјавио, да педофиле не привлаче одрасле особе. Ако је то научно доказано како ти тврдиш онда ми објасни како наука објашњава наслов у новинама типа ''отац силовао ћерку''. (не мислим буквално наука објашњава наслов него чин силовања ћерке од стране оца)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 02:07:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.