Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
najvažnije je nakoga uvrediti ... ako na prvi pogled primjetim da zastupa stav onoga što nam nije po volji i ako je to potkrijepljeno sa puno teksta...
tekst naravno nije ni bitan niti ću ga pročitati ...
ako bi mi se to zlo desilo da pročitam bogohulni tekst možda bi i ja počeo tako da razmišljam.
Dolaze i gora vremena. Ja mislim da je cak i Tito i njegova ekipa bila nista u poredjenju sa ovim alama na vlasti. Mi nemamo opoziciju, nemamo slobodu govora, niti imamo ikakvu perspektivu za buducnost. Ja kad sam bio u Srbiji sam video da za 10 godina se nista nije izgradilo, popravilo ili unapredilo. Dakle, 13 godina prodje, Srbija je u gorem sranju nego sto je bila, ali opet, Sloba je kriv.
U srbiji ti je skoro ista garnitura na vlasti vec 23 godina, postojao je neki kratak prekid od neke 2 godine.
Srbima ne preostaje nista nego jos jedna revolucija pa kud puklo da puklo. I znam da nemamo nikoga, ali valjda ce se neko naci, jer sto se duze ceka, bice samo gore i gore. Nasi neprijatelji rastu, i razvijaju se ako ne ekonomski, onda definitivno u vojnom. Ove jebene parade su samo izivljavanje i podjebavanje i ja kazem bice gore i gore i gore.
U smislu ekonomije ? Pa verovatno da ce biti gore. Srbija se ponasala kao pijani milioner prethodnih godina.
Koji neprijatelji ? Ako mislis na zapad, pa nema sanse da ih naprstak drzavica sa 7 miliona ljudi i nikakvim resursima pobedi.
Stvar je u tome sto smo jedna u drzava koja nije investirala nista u svoj identitet i nacionalnost, i ono sto je znala je sutnula po strani iz straha da nas neko ne nazove nacionalistima. Ja uvek kazem amerima, ne postoji velika razlika izmedju vaseg patriotizma i mog nacionalizma, ja imam naciju i korenje, vi imate kolektivnu organizaciju na nivou gej parade gde ste svi sve i nista. I tako. EU nema alternativu? Stvarno? Trebalo bi bolje razmisliti os tome.
Nece biti, investirano je i to jos kako 90tih, ali na pogresan nacin. Potrosilo se ... nema vise.
Ako mislis da dovedemo naciJonalnog vodju koji nudi kule gradove i teritorije - to je glupo, nema resursa da se takva obecanja ispune u realnosti a virutuelno, pa, Dnevnik 2 fora vise ne pali.
Ako mislis da jos izazoves raspolozenje slicno onom 90tih tj. nacionalnu histeriju to tek ne moze.
Ovo sto navodite za narod, ja mislim da gresite. Vecina nije svesna ovih igrarija kojim se sluzi Vucic i ekipa, i ako znaju sta se desava, prave se da ne znaju, ili ne mogu da veruju. Mentalitet jevreja kada je SS okupljao iste. Ovo ne moze da se dogadja, ovo se ne dogadja, i posle mesec dana su dosli i oterali ih u logore. Kognitivna disonancija na kvadrat.
Znamo sta se desava. Opet mislimo da nema resursa za neko vece zlo. Vojske, tenkovi, avioni i ostalo kostaju milione i milijarde, kojh nemamo bas u izobilju.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2014, 22:47:12 od system_v_r5 »
sve u svemu vlast i organi reda su dokazači da su veći pederi od demokrata. daće Bog da im sinovi (mislim na one koji imaju decu s obzirom da je većina jalova i ne produktivna) dovedu zetove.
sve u svemu vlast i organi reda su dokazači da su veći pederi od demokrata. daće Bog da im sinovi (mislim na one koji imaju decu s obzirom da je većina jalova i ne produktivna) dovedu zetove.
pa ono ... imaš pedere homoseksualce i pedere u duši. bili su spremni da pucaju u većinski narod. koje je sledeće nasilje nad narodom ? šta može da ti se desi ako jednog dana ne podvedeš maloletnu decu stranim investitorima ?
pa ono ... imaš pedere homoseksualce i pedere u duši. bili su spremni da pucaju u većinski narod. koje je sledeće nasilje nad narodom ? šta može da ti se desi ako jednog dana ne podvedeš maloletnu decu stranim investitorima ?
Zasto gubis vreme na temi koja je juce dobila svoj epilog? Ignore...i to je to.