Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Apsolutno podrzavam odrzavanje gej parade, kao samar srpskom narodu koji nikako da nauci da zakon nije isto kao napisati rec pi.ka na tarabi ili bukvi, zavisi od regiona u kom se navedena izreka koristi. Manite popove i njihov moral. Sad kenjaju o gej paradi, al kolko se secam podrzali su donosenje danasnjeg ustava koji homicima daje prava ne samo na paradu, nego i na mnogo vise. Da ... sad se misli nema sanse brakovi i usvajanje dece. Al bez brige ... doci ce i to na red, jer mi imamo zapadnjacko pravno uredjenje drzave . I na zapadu su se ljudi bunili protiv toga, al se na kraju desio i prajd i brakovi i usvajanje dece. Zasto ste glasali za kostunicin Ustav i niste pitali sta pise tamo Kome je narod verovao da je usvajanje ustava patriotsko pitanje? Pa upravo Crkvi, iako bih je rado stavio pod navodnike, opet racunam da tamo jos ima verujucih. Zar nisu iznelu polumrtvog Pavla da glasa, da bi narod zbog verovanja Crkvi vise izasao na glasanje. I sad mi moralisu. Mrs bre prevaranti. Dok su bili komunisti i dogadjajima tipa gej parade nije cak moglo ni da se raspravlja, a kamoli da se dese, i ne samo to, imali smo i da se lecimo i da se skolujemo i da dodjemo do krova nad glavom. Sad sve to nemamo, al imamo gej paradu ... super smo se usrecili . Kolka je uloga Crkve u uspostavljanju danasnjeg sistema, pa velika, nemoj da se lazemo. Vise su za ovu gej paradu zasluzni popovi nego ovi slepci i nesrecnici sa sarenim transparentima.
Nigde veze sa vezom.
Gej parada kriva za nezaposlenost.
"imamo zapadnjacko pravno uredjenje drzave"
Ne treba da imamo azijatsko, posto je kao sto znamo Srbija u sred azije. Ili mozda teheransko.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2014, 17:59:52 od system_v_r5 »
Dolaze i gora vremena. Ja mislim da je cak i Tito i njegova ekipa bila nista u poredjenju sa ovim alama na vlasti. Mi nemamo opoziciju, nemamo slobodu govora, niti imamo ikakvu perspektivu za buducnost. Ja kad sam bio u Srbiji sam video da za 10 godina se nista nije izgradilo, popravilo ili unapredilo. Dakle, 13 godina prodje, Srbija je u gorem sranju nego sto je bila, ali opet, Sloba je kriv.
Srbima ne preostaje nista nego jos jedna revolucija pa kud puklo da puklo. I znam da nemamo nikoga, ali valjda ce se neko naci, jer sto se duze ceka, bice samo gore i gore. Nasi neprijatelji rastu, i razvijaju se ako ne ekonomski, onda definitivno u vojnom. Ove jebene parade su samo izivljavanje i podjebavanje i ja kazem bice gore i gore i gore.
Stvar je u tome sto smo jedna u drzava koja nije investirala nista u svoj identitet i nacionalnost, i ono sto je znala je sutnula po strani iz straha da nas neko ne nazove nacionalistima. Ja uvek kazem amerima, ne postoji velika razlika izmedju vaseg patriotizma i mog nacionalizma, ja imam naciju i korenje, vi imate kolektivnu organizaciju na nivou gej parade gde ste svi sve i nista. I tako. EU nema alternativu? Stvarno? Trebalo bi bolje razmisliti os tome.
Ovo sto navodite za narod, ja mislim da gresite. Vecina nije svesna ovih igrarija kojim se sluzi Vucic i ekipa, i ako znaju sta se desava, prave se da ne znaju, ili ne mogu da veruju. Mentalitet jevreja kada je SS okupljao iste. Ovo ne moze da se dogadja, ovo se ne dogadja, i posle mesec dana su dosli i oterali ih u logore. Kognitivna disonancija na kvadrat.
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE