Jasan mi je "Vas koncept prirode" ali on jednostavno više ne postoji. Urbani čovek je dio prirode koja nije ista kakava je bila prije nekoliko hiljada godina. Čovjeku je priroda dala inteligenciju. Jednostavno smo evoluirali.
Hoćeš li ići živjeti u pećini ili u komforu stana? Hoćeš li popraviti zub sa plombom ili biti prirodno krezav? Hoćeš li koristiti automobil ili zahati konja?
Hoćete li u ovim slučajevima primjenjivati "vaš koncept prirode" i pozivati se na prirodno?
Nije lepo normalnom coveku natucati non-stop neke izmisljene osobine stare tek nekoliko godina.
Citat
i nešto vam smeta
Normalno, smeta kad nameces izraz za normalne ljude koji ne postoji, izmislise ga gejevi. Cuj "homofobija" Koji li magistar izmisli ovu bezobraznu glupost
Spasite nas dosadnih homoseksualaca koji silom namecu svoju izvitoperenost!
Licemerno se pozivate na neke izumrle koncepte prirode samo zato što ste homofobi i nešto vam smeta!
Na zalost, tebi nije jasan koncept ideje homoseksualizma i na koji nacin se on potura u drustvo i eksploatise.
sta je to "homofob"? Pa to su takve gluposti, kao ono sto dopustate da vas markiraju sa "LGBT", kao da ste stoka... , Zar treba da vam udare pecat na celo sa oznakom "LGBT", da bi se svi, ovako, medjusobno raspoznavali u masi.
Cekaj, da li ako ja vidim govno na ulici i ako ne zelim da ga progutam, da li me to cini "govnofobom"?
Za one koji samo upadaju na temu povremeno da ponovim:
Homofobija je skup negativnih stavova, osjećaja i predrasuda usmjerenih prema homoseksualnosti i/ili osobama homoseksualne ili biseksualne orijentacije.
gotago - svaki čovjek koji to želi je odgovor. Stvar izbora.
Licemerno se pozivate na neke izumrle koncepte prirode samo zato što ste homofobi i nešto vam smeta!
Na zalost, tebi nije jasan koncept ideje homoseksualizma i na koji nacin se on potura u drustvo i eksploatise.
sta je to "homofob"? Pa to su takve gluposti, kao ono sto dopustate da vas markiraju sa "LGBT", kao da ste stoka... , Zar treba da vam udare pecat na celo sa oznakom "LGBT", da bi se svi, ovako, medjusobno raspoznavali u masi.
Sto je najgore, nisu svesni toga.
Citat
Cekaj, da li ako ja vidim govno na ulici i ako ne zelim da ga progutam, da li me to cini "govnofobom"?
Homofobija je skup negativnih stavova, osjećaja i predrasuda usmjerenih prema homoseksualnosti i/ili osobama homoseksualne ili biseksualne orijentacije.
E nece moci to bas tako Prefiks Homo oznacava coveka (homosapiens), sto ce u bukvalno prevodu znaciti "ljudska fobija" ili "fobija coveka" ili "fobija na coveka" ili "fobija na ljude" (mozemo ovako jos dva reda), a to je degradacija prefiksa koji je jasno definisan poodavno.
Tako da, nidje veze a veoma je glupo slediti pravac autora kojekakvih glupih zurnala.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Chrome 35.0.1916.153
HTC One
Ti si jedan najobicniji strejtofob.
Ajde u sirokom luku sa tom retardiranom definicijom.
Homofob je onaj kome homoseksualci smetaju samo zato sto jesu homoseksualci, sto su drugacijeg seksualnog opredeljenja od vecine i onoga sto se smatra prihvatljivim/prihvatljivijim.
Kada mi neko poturi ovakvu Gebelovsku gadost poput "i/ili osobama homoseksualne ili biseksualne orijentacije." onda mi je jasno sa kim imam posla.
Meni ne smetaju homoseksualci ali mi i te kako smetaju glupi homoseksualci, ograniceni homoseksualci, netolerantni homoseksualci, gnjide od ljudi homoseksualci... kao sto mi smetaju glupi, ograniceni, netolerantni ljudi uopste, gnjde svake vrste, bilo gej bilo strejt.
Tako da je to vikanje "homofobija" kada ti ljudi kazu da su ti stavovi i pogledi iscaseni i ne odgovaraju realnosti jedna ogavnost najnize vrste.
Ne smetas ti meni sto si gej, uzivaj u zivotu, meni ne smetas apsolutno ni malo... ali su ti stavovi koje ovde iznosis (izuzev neki sa kojim se mogu sloziti ali su u manjini) cist kretenizam.
U najgorem slucaju mozes me nazvati glupofobom, posto glupost prezirem i ujedno je se uzasavam.
Evo ti cvetic.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2014, 22:31:33 od Coolrunner »
Prefiks Homo oznacava coveka (homosapiens), sto ce u bukvalno prevodu znaciti "ljudska fobija" ili "fobija coveka" ili "fobija na coveka" ili "fobija na ljude" (mozemo ovako jos dva reda), a to je degradacija prefiksa koji je jasno definisan poodavno.
Префикс хомо потиче од старогрчке речи ὁμός (хомос) и значи исти а не од латинскe речи homo.