Mi ne možemo jednostavno ukloniti naše homofobične osećaje, ali ako smo voljni priznati kako smo svi homofobični, tada možemo preuzeti odgovornost za svoje izbore i promenu našeg ponašanja.
nije li to dokaz da je ta izmišljena bolest prirodna ?
da li je hetero muškarac koji ne voli pedere, a ima trojku s dve lezbejke homofobičan ?
Končita Vurst, pobednik ovogodišnje Evrovizije, pojavila se pre dva dana na velelepnoj gej paradi u Madridu u haljini naše dizajnerke Ane Šekularac. Austrijska pevačica odabrala je belu kratku haljinu, a sudeći prema njenim poslednjim nastupima bela boja je definitivno njena omiljena.
Haljina koju je ponela Končita je model iz Anine kolekcije za proleće/leto 2014.
Aninom prepoznatljivom dizajnu i eleganciji nije mogla da odoli ni ova pevačica. Evrovizijska pobednica otkako se pojavila na muzičku scenu ne prestaje da privlači pažnju. tako je i kada se pojavi u ovako odmernom izdanju.
sta je ovo neko zaboravio da zatvori vrata cirkusa pa bradata zena pobegla
Zile zasto vređas Končitu nije ona kriva što Partizan ide u Ligu Šampion već korupcija i loš managament u tvom klubu!?
nisam ni ja kriv sto su takve primerke do skoro gajili samo u cirkusu
sto se tice partizana i zvezde nije tema mada cu odgovoriti briga me i za jedno i za drugo odavno to sto oni igraju ne zove se fudbal , radije cu pogledati FK u mom mestu nego njih
ne znam kako dodjosmo od pedera preko koncite do partizana , zvezde i njihovog menadzmenta jos samo da obradimo mir u svetu i tema moze pod kljuc