Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Palanacki mentalitet i medijska pompa  (Pročitano 41472 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ljudi sa sela su bolji čoveci.

Cool, ako moze objasnjenje kako su to bolji ljudi sa sela  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
imas postenog seljaka i postenog gradjanina  ... i neiskrenog seljaka i neiskrenog gradjanina ...

mozda je mislio na to ?!

podelu ja gledam po regionima ... bugari su najgori  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
aha... dakle sad ne vidis ociglednu generalizaciju ... zanimljivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
a kad sam je ja gledala???  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
evo samo jednog primera, da ne bi sirili temu ...

kad ja napisem ovo:
kaciti ga NEKIM ljudima - da, sa punim pravom ... cu ga zakaciti svakome za koga mislim da je seljacina, bez obzira da li zivi u Knez Mihajlovoj ili u Zaovinama  Smile

a sve ovo ostalo sto se desava na temi, da se gomila ljudi nasla uvredjenom i pronasla u "palanackim mentalitetu| samo zato sto nisu iz glavnog grada, pa misle da "mi" njima nesto ruzno mislimo ... pa nam jos pripisuju generalizacije... to se zove namerna provokacija ... i na to niko ne pada ... niko normalan jete  Smile

ti nakon toga napises ovo:
i da zaokruzimo: svi koji nisu iz "kruga dvojke"  su malogradjani mentaliteta su palanackog.

tu si nekako videla generalizaciju ... nikome nije jasno kako...
ali zato kad neko izjavi "ljudi sa sela su bolji ljudi" .. .tu ne vidis generalizaciju i sto je najsmesnije od svega, to si protumacila ovako:

Citat
imas postenog seljaka i postenog gradjanina  ... i neiskrenog seljaka i neiskrenog gradjanina ...

mozda je mislio na to ?!

Smile Smile Smile

ne... nije mislio na to ... evo pomoci cu ti...

da je mislio na to, napisao bi tako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
pa vidis, moje obracanje tebi je bilo upuceno samo u tome da si za onog decka rekla da je seljak, a ja sam rekla da rec seljak nije ekvivalent za onog decka. i da mi se ne svidja da govoris seljak za nekog jer rec seljak ima drugo znacenje ...

i uopste mi se ne svidja kad neko kaze za nekog da je seljak ... ali to je nesto drugo ...

na ovaj tvoj post nisam ni odgovorila ... jer je moje svo obracanje bio, kao sto sam i navela, smisao izrazavanja ...

a provokacije, sto sam rekla i jesu tipa: "ako se pronalazis u tome i sl" ... to mi lici na ono "sad sam u prilici i sad cu da mu kazem, jer se sigurno pronasao u tome, sad cu da ga ponizim" ... za mene nije stil izrazavanja ...

a na osnovu svih postova taj moj poslednji post je bio, recimo summa summarum bez ikakvog smisla jer ce svako tvrditi svoje izjave i da je on 100% u pravu.

sorry, ako te uvredilo ono sto sam rekla, ali ostajem pri tome da rec seljak (kao i majka) upotrebljavati u pogrdnom smislu, za mene nije lepo.

i ako procitas sve moje postove zakljucices da je iskljucivo smisao mojih postova bio to.

a na tvoje odgovore drugim clanovima nisam ni odgovarala.

i nije moja izjava bila samo upucena tebi nego jos nekim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
"sad sam u prilici i sad cu da mu kazem, jer se sigurno pronasao u tome, sad cu da ga ponizim"

...strasno...

to je sve sto imam da kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Citat
"sad sam u prilici i sad cu da mu kazem, jer se sigurno pronasao u tome, sad cu da ga ponizim"

...strasno...

to je sve sto imam da kazem  Smile

ok. nadam se da smo zavrsile o razmeni misljenja i s ovom diskusijom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung SGH-E590
Ajde bre Munka sto mi brises postove, bas sam hteo da raspalim malo ovu retardiranu raspravu. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.