Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:52:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala vlada!  (Pročitano 32120 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Председник би прво требао да прочита Лисабонски уговор и да престане да лаже народ.
ЕУ постаје наднационална држава и парламенти чланица ће пренети своја права на ЕУ парламент. Одлуке ће се доносити већином. Како онда очекивати да ми као чланица ЕУ заштитимо Косово када у том парламенту можемо да будемо прегласани као од шале. Нисам сигуран да по новом, на мала врата прогураном, Уставу ЕУ (који се и не зове устав) једна земља више може да блокира одлуке. Мислим да су "велики" (Немачка, Француска, Велика Британија,...) увели принцип "двоструке већине", тј. истовремено већине земаља и становника. У том случају, господине Тадићу, ништа од српског блокирања уласка "Косовa" за антипротивне чланице, уместо гласања ПРОТИВ, уведен је термин, обавезујући, КОНСТРУКТИВНО УЗДРЖАН
Толико о томе како ће нас Тадић повести у ЕУ
Е мој Тадићу.....

Ma osnovna stvar je u sledecem:Evropa bez granica.
Ako je tako sto onda priznase kosovo a ne primise nas ?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson 
Citiracu i ja:
"Vise nemam poverenje u dosadasnje koalicione partnere DS i G17 plus, da se iskreno bore za ocuvanje Kosmeta"

To je njegovo vidjenje ili politicka izjava, ako bas hoces. To je njegovo "pranje", Maks. Znajuci sta je sve do sada cinio, koliko je taj covek nedosledan i pokvaren, siguran sam da je ova njegova izjava politicka, a najmanje drzavnicka. Dozivljavam je kao "niski start" u trci koja se zove predizborna kampanja. Prljavstina, sta drugo.
Nisi mi odgovorio da li verujes da ce Srbija za vreme potencijalnog radikalskog mandata povratiti potpuni suverenitet nad celom svojom teritorijom. Odgovori, ali iskreno, Maks.

Odgovoricu ti , ali najiskrenije!!!
Ubedjen sam u to da Srbija u danima , ili bolje reci godinama koji nam slede, u vremenu u kojem ce VladuSrbije ciniti koalicija izmedju SRS-a i DSS-a, na cijem ce celu biti Tomislav Nikolic,  nece se odreknuti Kosova i Metohije, zarad ulaska u EU!!!
I da ce dati, sve od sebe da povrate suverenitet, nad Kosovom i Metohijom

Cenim tvoju iskrenost, Maks. Zar bi ti bilo dovoljno to sto se Vlada koju bi ti podrzavao ne bi odrekla Kosova i Metohije zarad ulaska u EU?  Da li je to sve sto oni mogu da ucine za nasu zemlju povodom Kosova? Slusaj, ovo mi lici na klasicnu skolsku demagogiju. I moje je dete od 3 godine culo za parolu "Nedamo Kosovo", pa to cesto prica. I ono ne bi dalo Kosovo, pa bi shodno toj logici moglo da se nazove patriotom, a ja, kome je to dosadilo da slusa, izdajnikom.
Ne oprastamo Kosovo, ali necemo u izolaciju. Eto, ja to biram.

Ajde...malo preciznije, tj konkretnije, da te ne bi ja prevodio, tj tumacio?! Smile
Posle bi mogao da mi osporavas, ili daleko bilo da tvrdis da ti nesto insinuiram
Sta ti biras?! Smile

Sta ja biram? O ovome bih mogao da ti pisem satima. Ono sto je osnovno jeste da Srbija kao jaka drzava moze da ima jaku poziciju i kredibilitet, a ja kao njen gradjanin svoja zagarantovana prava.
Nisam za politicko jednoumlje i stranacku zaslepljenost. I danas dajem glas najmanje losoj opciji. Uvazam svaki politicki stav, ako je zdrav i smislen. Ne volim demagogiju i glasanje stomakom ili srcem. Vise cenim zdrav razum. Zato ne volim politikanstvo i parole tipa "srce Srbije", "Ne damo" ovo ili ono.
Volim istoriju svoje zemlje, ponosan sam na nju, ali ne zelim da joj robujem.
Ne volim Amerikance, ali se uzasavam ruskog "prijateljstva". To ne postoji.
Ne volim toliko demokrate, koliko prezirem jeftinu radikalsku politiku. Onaj ko mi danas deset puta kaze da je Srbin, pravoslavac, dize tri prsta u vis da to svi vide, mrzi sve sto je tudje, e taj je najmanje Srbin. Biti Srbin, to se valjda podrazumeva, cak i onda kada se o tome ne prica.
Ne cenim sve evropske tekovine, niti njenu istoriju, ali je smatram nuznom buducnoscu za moj narod. Ne zelim da me neko naziva izdajnikom zbog toga. Mozda ja vise volim Srbiju cak i kad kazem smo los i suicidan narod, nasuprot onih koji misle da smo "nebeski".
I jos nesto. Skoro procitah nesto sto bukvalno odslikava sve ono o cemu pricamo veceras. Parafraziram: "Kako se zove onaj ko je spreman da "žrtvuje" Kosovo zarad Srbije? Izdajnik, dakako. A kako se zove onaj ko je spreman da "žrtvuje" Srbiju zarad Kosova? Patriota, zar ne?"
IP sačuvana
social share
Menjam zutog kanarinca za svinju od 150 kg. Boja nije bitna.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta to pade? Smile posle 8 god. novi milosevic odlazi na djubriste istorije. 11. maj bice 6. oktobar. Ajmo-ajde svi na zapad.
c c c sta li ti mislis cemu li se nadas da mi je da znam, ma samo da udjemo u EU jebes to sto je narod go, bos i gladan dok su politicari sve deblji u puniji love, zar ne?
A tamo med i mleko i čekaju tako brižno da nam ih daruju jer,zaboga oni nas neizmerno žele i ne mogu da žive bez nas.Samo im još mi nedostajemo,ne znaju ni šta će sa ovima što su ih primili.A nemci,španci,holandjani,italijani i ostali jedva čekaju da im još neko otme posao obrajući cenu rada.Naše komšije,kao mi nekad,radeći za sitnu lovu mogu lepo u svojim zemljama da prodju a šta će nemac ili holandjanin? Jeb*** svima m***uskoro,pa ne mogu ni oni večno da izdrže,nije ni njihova kičma nesalomiva!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6680

ne pise mu se dobro na izborima, ovako sve vise ljudi u Srbiji prica
politika-online
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 02:13:32 od manjoze »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG l5
Ako Tadic napravi zajeb -politicko samoubistvo-time sto ce (kao sto neki iz DS-a tumace) sa pravom potpisati sporazum o pridruzivanju Srbije E#U i bez Kosova iako je Vlada pala i Parlament ne postoji onda mislim i uveren sam da dolazi vreme SRS-a.
DS  i Tadic zure u EU po svaku cenu. Pa sta mi to znacajno dobijamo tim sporazumom i to pod uslovom da Srbija sama prizna nezavisnot Kosova?
Ko je tu od srpskih politicara muadzija bas toliki da to uradi i da li Tadic bas toliko zuri da izvrski politicki harikiri?
I zasto bas uslovljavaju da Srbija moze u EU ali da se odrekne Kosova i da ga prizna kao samostalno?

U ovom trenutku Kostunica je napravio najjaci potez u svojoj neobavestenoj politickoj karijeri jer nije pristao na tako nesto niti pristaje.
Lopta je u dvoristu DS-a a Gej 17+ su mrtvi jer su u ovom sukobu iskoriisceni kao Trojanski konj i debelo su sjebani nakon svega.
No videcemo sta ce dobneti ponedeljak i sednica -najverovatnije poslednjas - Vlade.

Niko ne trazi da priznamo Kosovo, mada je to sad manje vise vazno, jer us ga priznale usa, francuska, v. britanija, nemacka... koje su mnogo vece "face" od nas.A sta dobijamo?Pa nista posebno, necemo preko noci dobiti nova radna mesta, niti ce prosecna plata porasti sto posto,ali ce zato verovatno cena goriva biti manja, pa i hrane, razbice se neki monopoli, automobili ce biti jeftiniji, imacemo brzi internet za iste pare i jos puno stvari.Pa stvarno nije mnogo, sta ce nam sve to??Bolje da idemo u rat!
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson 
E moj momce. Na ovom forumu sta god da kazes, to i prodje. Na "Politici" sam pokusao da ostavim komentar vise puta. Kad sam god kritikovao politiku predsednika Vlade, komentar nije objavljen. Tamo je objektivnost nepoznata rec.
IP sačuvana
social share
Menjam zutog kanarinca za svinju od 150 kg. Boja nije bitna.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Sada Tadic ima novi cilj ulazak Srbije u EU, ali Srbije koja ce gmizuci, puzeci , sagnuta i ipljuvana samo ustati obrisati pljuvacku onoga trenutka kada udjemo u EU.
A kada udjemo plate ce nam biti iste kao i danas ako ne i vece ali ce i cene biti vece, tako da ostajemo na istom ko jebe standard dajte vi nama ulazak u EU pa cemo onda plasirati svoje proizvode po EU koje niko nece kupovati ali bitno je da smo ih plasirali jer je i to uspeh granice su otvorene.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Sada Tadic ima novi cilj ulazak Srbije u EU, ali Srbije koja ce gmizuci, puzeci , sagnuta i ipljuvana samo ustati obrisati pljuvacku onoga trenutka kada udjemo u EU.
A kada udjemo plate ce nam biti iste kao i danas ako ne i vece ali ce i cene biti vece, tako da ostajemo na istom ko jebe standard dajte vi nama ulazak u EU pa cemo onda plasirati svoje proizvode po EU koje niko nece kupovati ali bitno je da smo ih plasirali jer je i to uspeh granice su otvorene.

sve sve, al cene da budu veče, e jbg...
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja se pitam ko ce sve to da plati? Opet izbori, to je lepo ali ima da kosta i nogu i ruku. Zar vama nije cudno da se donese ovakva odluka odjedanput?
Sve sto je bilo logicno nas je proslo. Kako to sad odjednom da nas pronadje?
Nesto je trulo u drzavi Srpskoj! To ne zvuci na dobro, a u moj sirac.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Premijer Koštunica vratio mandat zbog blokade izvršne vlasti
Kraj Vlade, 11. maja izbori
Autor: K. Preradović - J. Subotić | 09.03.2008 - 06:45

Vlada Srbije juče je i praktično pala, a novi parlamentarni izbori biće održani 11. maja zajedno sa lokalnim i pokrajinskim. Vanredne parlamentarne izbore juče je predložio premijer Vojislav Koštunica na konferenciji za novinare, i to nakon dugih i teških pregovora kako sa Demokratskom strankom, tako i sa radikalima.

- Vlada Srbije ne funkcioniše i zato ću uputiti predlog predsedniku Srbije da raspiše vanredne izbore za 11. maj, izjavio je juče premijer Vojislav Koštunica. Na vanrednoj konferenciji za novinare u Vladi, Koštunica je rekao da vlada nema jedinstvenu politiku oko suštinskog pitanja - Kosova i Metohije u sastavu Srbije.
- Sve stranke u Srbiji imaju jedinstven stav o EU - sve hoće u EU, ali su razlike - da li sa Kosovom ili bez njega. Ako vlada nema jedinstvenu politiku, ne može da funkcioniše, to je kraj vlade i vraćamo mandat narodu - rekao je Koštunica. On je najavio da će Vlada na sednici 10. marta utvrditi obrazložen predlog predsedniku Srbije da raspusti skupštinu i raspiše vanredne parlamentarne izbore za 11. maj, za kada su raspisani i pokrajinski i lokalni izbori.

Pregovori sa radikalima
Koštunica je potvrdio da su s tom odlukom upoznati koalicioni partner iz vlade - Demokratska stranka, i najveća opoziciona partija - Srpska radikalna stranka.
Iako i premijer i čelnici SRS demantuju da je bilo pregovora o zajedničkom formiranju vlade, prema saznanjima „Blica nedelje“, još juče tokom dana izglednije je bilo da će Koštunica na konferenciji za novinare zatražiti rekonstrukciju Vlade i podršku radikala za to. Tokom dana u taborima DS i G17 plus, Koštuničinih koalicionih partnera, vladala je zabrinutost jer se očekivao drugačiji rasplet.
- Po svemu sudeći, radikali su u poslednjem trenutku odustali od podrške Koštuničinoj manjinskoj vladi jer su suviše veliki igrači da bi došli na vlast na mala vrata - tvrdi sagovornik „Blica nedelje“ iz Vlade. Prema njegovim rečima, Koštunica je planirao smenu Olivera Dulića u četvrtak, ali čak i u tom slučaju, po Ustavu, o smeni ministara i rekonstrukciji Vlade ne bi moglo da se raspravlja na toj sednici, već na novoj, na koju bi moglo da se čeka do juna.
- Tako se Koštunica našao u pat poziciji, u manjini u Vladi, sa predsednicima države i parlamenta iz redova DS, i shvatio je da tu partiju šaha ne može da dobije - tvrdi naš sagovornik.
On ističe da je DS više odgovaralo da parlamentarni izbori budu održani na jesen, tačnije, u septembru, ali je Koštunica očito rešio da im nanese“ mali udarac“, računajući pri tome da će njegova DSS bolje proći na lokalnim izborima ako istovremeno budu i parlamentarni.
Da je u Koštuničinom taboru bilo i drugih opcija osim izbora, potvrđuje i Rasim Ljajić, lider SDP i ministar za rad i socijalnu politiku.
- Sasvim sigurno su i druge opcije bile u igri i pošto one nisu dale rezultate, Koštunica je odlučio da ide na izbore - kaže Ljajić. On ističe da je ovo jedino i najbolje rešenje i tvrdi da će izbori biti referendum za i protiv EU.

Prihvatljivo za DS
Predlog premijera da 11. maja zajedno sa lokalnim i pokrajinskim budu održani i vanredni parlamentarni izbori ujedinio je stranke iz Vlade i opozicije u oceni da se radi o dobroj odluci.
- To je dobra odluka za Srbiju i prihvatljiva za DS - kaže za „Blic nedelje“ Dragoljub Mićunović, predsednik Političkog saveta demokrata. Koštunica je napravio korektan potez i razrešio je vrlo mučnu situaciju - kaže Mićunović. On ističe da je za državu najjeftinije da svi izbori budu održani istovremeno 11. maja.
- DS je odoleo svim pritiscima i ostao dosledan politici pridruživanja EU. Rekli smo da nećemo odustati od toga, onemogućili smo zaustavljanje razvoja zemlje i verujem da će građani to prepoznati - tvrdi Mićunović.
I za stranku G17 plus odluka o izborima je prihvatljiva i dobra.
- Ovo je dobar dan za Srbiju i dobra odluka za nas. G17 će glasati za raspuštanje Skupštine i nove izbore - kaže za „Blic nedelje“ Mlađan Dinkić, lider G17. On ističe da je Koštunica povukao častan i demokratski potez.
- Izbori na svim nivoima najbolji su način za izlazak iz krize. Sve ostalo bi bilo mrcvarenje i gubljenje vremena. Ni meni ni G17 plus nije stalo da budemo u vladi koja vodi u samoizolaciju, već do jake Srbije i njen budućnosti. Zato je najpoštenije da građani na izborima kažu ko i kuda treba da ih vodi, a ja sam ubeđen da će to biti proevropske snage - tvrdi Dinkić. On ističe da je i termin za izbore dobar jer je dva meseca kampanje sasvim dovoljno.
- Vlada će do izbora funkcionisati, ali neće moći da se donose zakoni, zbog čega je bolje da se na izbore ide što pre - tvrdi on.
Iz stranke Koštuničinog koalicionog partnera Nove Srbije poručuju da je odluka o izborima bila očekivana.
- DS očigledno nije imao sluha i želje da se prevaziđe kriza, zbog čega je premijer vratio mandat. Poslednja sednica Vlade je bila prva na kojoj su odluke donete preglasavanjem, pa je ovo bio jedini način da se to reši - kaže Dubravka Filipovska, potpredsednica Nove Srbije. Ona ističe da je narodnjačka koalicija „jedinstvenija nego ikad“ i poručuje da će zajedno nastupiti na predstojećim izborima.
Generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić poručuje da je ova stranka spremna za izbore.
- Kad god imate agoniju vlasti, bolje je to rešiti izborima - kaže on, tvrdeći da SRS nije pregovarala sa Koštunicom o podršci njegovoj manjinskoj vladi ili o ulasku u tu vladu.
I u LDP smatraju da je u uslovima očiglednog raspada Vlade dobro što se ide na izbore.
- Dobro je što se nije išlo na nekakvu rekonstrukciju vlade sa SRS. Dobro je što se odlučilo za legitiman put - kaže Vesna Pešić, predsednica Političkog saveta LDP. Ona napominje da pošto „radikali nisu bili raspoloženi da uđu na mala vrata u vlast, srećom, imamo izbore“.
- Očekujem da će na izborima 11. maja pobediti proevropske snage i da će građani jasno poručiti da žele u EU - kaže Pešićeva.

Najbolji način za rešenje krize
Odluka o padu Vlade Srbije je najbolje i najracionalnije rešenje za izlazak iz krize u koju je vlada zapala - ocenili su politički analitičari Dušan Pavlović i Slobodan Antonić. Pavlović je u izjavi za RTS pohvalio premijera zbog odlučnosti da se problem koji trenutno razjeda zemlju reši na izborima. Slobodan Antonić je rekao da očekuje da će Demokratska stranka prihvatiti Koštuničnin predlog, jer se „oni ne boje izbora“.

Dačić i Marković: Loša odluka
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić jedini smatra da je odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora loša jer će Srbija ostati bez najvažnijih državnih institucija u vreme najveće borbe za odbranu Kosova i Metohije.
I predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma smatra da izbori neće ništa novo doneti osim što će neke stranke da dobiju par više, a neke par manje poslanika. A dok se stranke u Srbiji budu svađale tokom kampanje, Albanci će lobirati kod zemalja u svetu da ih priznaju - rekao je on.

Strani mediji
Evropski mediji juče su preneli vest da je Koštunica najavio ostavku i kraj Vlade i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jer je došao u sukob s partnerima zbog politike prema Evropskoj uniji i Kosovu. Rojters i evropska TV mreža „Juronjuz“ naveli su da je Koštunica posredno optužio svoje partnere u Vladi da žele da odustanu od odbrane suvereniteta Srbije nad Kosovom. Zvaničnici u Savetu ministara Evropske unije i Evropskoj komisiji nisu hteli agenciji Beta da daju komentare na Koštuničine izjave, jer bi, kako su rekli, to značilo da se EU upliće ili daje ocene o unutrašnjopolitičkim zbivanjima zemlje koja nije ni članica EU. Ukazali su, međutim, na to da će se u ponedeljak, u Briselu, razvojem u Srbiji, isto kao i na Kosovu, svakako pozabaviti šefovi diplomatija evropske dvadesetsedmorice.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 09:16:53 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:52:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.