Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:51:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala vlada!  (Pročitano 32118 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kosovo možemo vratiti jedino ratom , nikako drugačije. Da li smo na to spremni. Jedino što možemo uraditi , ne priznati nezavisnost Kosova, pomagati Srbe, ne dati mira Šiptarima i praviti im probleme , da im presedne nezavisnost. Oni bez nas ne mogu imati ni struju.
To je već "radikalnije" sa tvoje strane! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Maks,

Albance više ne interesuje šta bi im ovde neko ponudio ili ne bi ponudio. Uostalom i predlog vlade "više od autonomije, manje od nezavisnosti" koji su podržali čak i radikali je davao Albancima svu nezavisnost (zastava, vlada, predsednik, skupština, policija, finansije) osim međunarodno priznatih granica.

« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 00:30:15 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Citiracu i ja:
"Vise nemam poverenje u dosadasnje koalicione partnere DS i G17 plus, da se iskreno bore za ocuvanje Kosmeta"

To je njegovo vidjenje ili politicka izjava, ako bas hoces. To je njegovo "pranje", Maks. Znajuci sta je sve do sada cinio, koliko je taj covek nedosledan i pokvaren, siguran sam da je ova njegova izjava politicka, a najmanje drzavnicka. Dozivljavam je kao "niski start" u trci koja se zove predizborna kampanja. Prljavstina, sta drugo.
Nisi mi odgovorio da li verujes da ce Srbija za vreme potencijalnog radikalskog mandata povratiti potpuni suverenitet nad celom svojom teritorijom. Odgovori, ali iskreno, Maks.

Odgovoricu ti , ali najiskrenije!!!
Ubedjen sam u to da Srbija u danima , ili bolje reci godinama koji nam slede, u vremenu u kojem ce VladuSrbije ciniti koalicija izmedju SRS-a i DSS-a, na cijem ce celu biti Tomislav Nikolic,  nece se odreknuti Kosova i Metohije, zarad ulaska u EU!!!
I da ce dati, sve od sebe da povrate suverenitet, nad Kosovom i Metohijom

Cenim tvoju iskrenost, Maks. Zar bi ti bilo dovoljno to sto se Vlada koju bi ti podrzavao ne bi odrekla Kosova i Metohije zarad ulaska u EU?  Da li je to sve sto oni mogu da ucine za nasu zemlju povodom Kosova? Slusaj, ovo mi lici na klasicnu skolsku demagogiju. I moje je dete od 3 godine culo za parolu "Nedamo Kosovo", pa to cesto prica. I ono ne bi dalo Kosovo, pa bi shodno toj logici moglo da se nazove patriotom, a ja, kome je to dosadilo da slusa, izdajnikom.
Ne oprastamo Kosovo, ali necemo u izolaciju. Eto, ja to biram.

Ajde...malo preciznije, tj konkretnije, da te ne bi ja prevodio, tj tumacio?! Smile
Posle bi mogao da mi osporavas, ili daleko bilo da tvrdis da ti nesto insinuiram
Sta ti biras?! Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
A sto ne okrenemo pricu? Sto tzv. demokrate ne olabave malo sa "evropom". Na kraju krajeva ,sem bele liste ,sta mi dobijamo od ulaska u uniju.Jad i bedu.Pa to imamo i bez njih,i to mnogo manje.
Cekaj, da li ti stvarno znas sta se dobija ulaskom u EU ili samo pricas onako?

Aj prosvetli me sta dobijamo ulaskom?

Dobijamo mogućnost da uradimo ono zbog čega su se za EU opredelile gotovo sve evropske zemlje - pre svega da dovedemo državu u red, da unapredimo rad svih institucija, da rešimo problem nezaposlenosti, monopola, siromaštva, navodnjavanja vojvođanskih polja, reformu obrazovanja, da naši privrednici mogu da plasiraju svoju robu na celom kontinentu bez carina i poreza itd itd.

U suprotnom Srbija će ostati kakva je sada. Geografski na tlu Evrope, ali sa najvećom inflacijom, najvećom nezaposlenosti u regionu, monopolima, tajkunima, neefikasnim i zapuštenim institucijama, velikom javnom potrošnjom, lošom ekonomijom i velikim siromaštvom.

Izvini, ali moram ti pre svega napisati, da ne pises gluposti!!!
Ukoliko bi nas EU htela, tj ukoliko od nas se ne bi ocekivalo da se odreknemo, bilo kog dela Srbije, zarad ulaska u EU.
Nama ta EU treba, pre svega zbog finansiskih fondova i para za razvoj koje bi dobili!!
To je jedan , od vise razloga, zasto bi trebali da idemo ka toj EUniji

Sve ono sto si ti , prethodno napisao su blago receno. gluposti

Pre nego li bi Srbija usla u EU, ona bi morala da "dovede drzavu u red",  morala bi da "unapredi te institucije", morala bi da "resi pitanje nezaposlenosti", da odradi sve sledece sto si naveo, dakle da resi pitanje " monopola, siromaštva, navodnjavanja vojvođanskih polja, reformu obrazovanja, da naši privrednici mogu da plasiraju svoju robu na celom kontinentu bez carina i poreza itd itd."

Ne bi ta EU primila Srbiju dok ne resi sva ta pitanja!!!

Evropejcu

Edukuj se malo i kada vec nesto zelis, barem znaj, sta zelis!!!
Aj da te pitam nesto, posto si obrazovan po pitanju pristupa EU.
Kad ides kod nekog u goste, a dolazis prljav, jel osnovni red da se izujes i operes ruke, ili upadas lomeci vrata i ostavljajuci blato po tepihu?  Smile
Kad ides u neku firmu za razgovor na posao, gledas li prvo da li ispunjavas uslove konkursa ili upadas pravo kod direktora i kazes, ja sam taj? Smile
Treba da razgranicis da mi idemo ka EU i mi se uclanjujemo u EU a ne obratno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Maks,

Albance više ne interesuje šta bi im ovde neko ponudio ili ne bi ponudio. Uostalom i predlog vlade "više od autonomije, manje od nezavisnosti" koji su podržali čak i radikali je davao Albancima svu nezavisnost (zastava, vlada, predsednik, skupština, policija, finansije) osim međunarodno priznatih granica.

Nas treba da zabole šta albancima treba ili ne treba! Ne odustati od Kosmeta zvanično pa ćemo videti vremenom šta ćemo i kako ćemo...svašta može da se promeni u svetu politike!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Kosovo možemo vratiti jedino ratom , nikako drugačije. Da li smo na to spremni. Jedino što možemo uraditi , ne priznati nezavisnost Kosova, pomagati Srbe, ne dati mira Šiptarima i praviti im probleme , da im presedne nezavisnost. Oni bez nas ne mogu imati ni struju.
To je već "radikalnije" sa tvoje strane! Smile

Najgore što si ti u raspravi ostrašćen i sve vidiš kroz stranačke naočare. Ja nisam sipmatizer ni jedne stranke i posmatram ih sve sa distance, pokušavajući da im nađem mane i vrline. Vrlina ima jako malo , nažalost. Ne poistovećujem se ni sa jednim liderom to je infatilno, koliko god je neko dobar ne treba ludovati za njim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Maks,

Nas treba da zabole šta albancima treba ili ne treba! Ne odustati od Kosmeta zvanično pa ćemo videti vremenom šta ćemo i kako ćemo...svašta može da se promeni u svetu politike!

Ta politika i mentalitet "baš nas briga" nas je doveo ovde gde smo. I šta ako se nešto promeni u svetu politike? Ništa. Albanci na Kosovu  su većina i neće da imaju ništa sa Srbijom.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 00:36:56 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Malopre sam saznao da je pala vlada i sta sada! predsednik i premijer ministri i poslanici rekli ko jebe narod do 11 maja pa onda jedno 2-3 ponavljanja izbora pa mesetarenja pa bacanje govana jedni na druge pa onda se lizu pa se uvlace u dupe jedni drugima u narednih 6 meseci dok sve to ne naprave a za svo to vreme njih boli dupe za ovaj napaceni narod i za KIM i za sve dok opet ne sednu u one iste fotelje i da ih opet zaboli uvo za narod. Ne lipsi magare do zelene trave to je ta nasa deviza! Zao mi je sto smo toliko glup narod i sto izlazimo na izbore umesto da opljunemo u sake pa da uzmemo govnjive motke i polomimo bandu i bitange kako ove sa vlasti tako iz ove iz opozicije jer sve je to ista bagra! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Maks,

Bicu direktan i odgovoricu ti direktno
A, sta to mene briga sta hoce ili nece Shiptari?!  Smile
Zna se sta moze, a sta ne moze
Nisam ja Bozic bata, pa da ispunjavam zelje Shiptara
Na pitanje sta bi, ili kako bi se ponasao prema Shiptarima, da li bi im dao pravo glasa...?
Odgovorio sam da bi se prema njima ophodio, kao prema bilo kom drugom gradjaninu Srbije
Dakle uzivali bi sva prava!!
Ukoliko , oni to ne zele...

Sta sada?! Smile
Ajde da se odreknemo naseg Kosova i Metohije, zasto, zato sto oni to zele?! Smile Smile
Pa zelim i ja jedno , ostrvo na Havajima, na moje ime , u mom vlasnistvu. Pa, sta sada, hoce li mi neko to pokloniti?!

Zaista, koliko god se trudio, ne mogu da udjem u psihu ljudi u nacin takvog razmisljanja?!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola PEBL
glupo pitanje... zashto izolacija tj. samoizolacija, tj. kolektivno ludilo? zato shto trazimo da se precizira celovitost Srbije, odnosno da ce EU, kada za to dodje vreme ili se ispune uslovi ili ko zna koji ce se izraz tada koristiti, nuditi clanstvo Srbiji koja u svom sastavu ima Kosovo i Metohiju?
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:51:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.