Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 09:29:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala vlada!  (Pročitano 32198 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Још им глава одзвања од фебруарске шамарчине, а сада се поново напенаљују

Zasto su dobili samarcinu, zato sto su dobili 100 hiljada manje glasova od celokupnog demokratskog bloka...daj molim te.
NAzalost nikada nisu bili blizi pobedi nego tada...
A sve ovo sto se desava je moguce jedino u zemlji Srbiji...danas kada nam je situacija najteza, i kada imamo jedan veliki problem oni su nasli da raspustaju vladu...i dva meseca cemo ziveti ni na nebu ni na zemlji da bi posle pali u provaliju...
A zivi bili pa videli kakva ce ironija nastati posle izbora, kada niko ne bude mogao samostalno formirati vladu, pa pocnu da rade seme i semice, pa cemo tako jos ko zna koliko da se drkamo oko sastava vlade da cemo bez nje biti jos dosta dugo...
Mislim da je ovo finisiranje propasti Srbije!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Видим ови радикали још увек гаје наду да ће да победе - врло забавно.

Мој омиљени исход избора би био следећи, мада сумњам да може бити баш тако:

Да радикали заједно са СПС-ом освоје нешто преко 50%, а да онда СПС одлучи да подржи демократску владу
Ali pod pretpostavkom da DSS ne predje cenzus  Smile Smile Smile
bice interesantna borba za cenzus...dss,ldp,sps...cak i g17+.....zato treba podici cenzus na 20%...prvo da se uniste male stetocine Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

=======================================================================
Tesko Srbiji kada narkic hoce da zavrsi posao koji jke "zapoceo" !
Onda treba da se udavimo u *ovnima ako on zavrsava poslove. On i njgeovi sapatnici iz LJDP treba da nestanu sa politicke scene Srbije a ne da zavrsavaju poslove.
Bolje da urade over dozu no da nesto drugo zavrsavaju i samo nas smaraju i maltretiraju svojim pojavama sa podocnjacima i slikama sa sednice oko jednostranog proglasenja nezavisnosti Kosova od strane Tacija.
Njih treba sto pre istrebiti nezaokruzivanjem na lisisticima ako uopste budu na njima.

Veoma trezven i argumentovan stav   Smile Smile Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pretpostavljam da ce DS,G17+ i LDP sa nevladinim organizacijama najverovatnije uci u koaliciju za naredne izbore, ali bez podrske DSS ili SPS mislim da su im sanse skoro nepostojece da prave sami vladu.Iskreno, mislim da je sve moguce tako da ne bih mogao da nagadjam sta ce se desiti.Ja licno bih naravno voleo novu demokratsku vladu, mada mislim da je to dosta tesko izvodljivo ukoliko DSS ne olabavi malo sa patriotskom politikom, sto ocekujem pre da se dogodi nego da oni naprave novu vladu sa SRS-om.
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Cigance ce vam biti premijer. Jos malo pa ce i oni Srbi tamo poceti da grade svoju mnogo zasluzenu, novu drzavu. Smile Smile :DKonacno zasluzenu. Smile
Savetovace vam da glasate za cigance. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Видим ови радикали још увек гаје наду да ће да победе - врло забавно.

Мој омиљени исход избора би био следећи, мада сумњам да може бити баш тако:

Да радикали заједно са СПС-ом освоје нешто преко 50%, а да онда СПС одлучи да подржи демократску владу
Ali pod pretpostavkom da DSS ne predje cenzus  Smile Smile Smile
bice interesantna borba za cenzus...dss,ldp,sps...cak i g17+.....zato treba podici cenzus na 20%...prvo da se uniste male stetocine Smile
Od svih nabrojanih, mislim da se tres gace SPS-u i g17(mada pretpostavljam da ce se utopiti u DS iz tog razloga). Al u svakom slucaju, jedna stetocina manje  Smile

Citat
I samo jos da dodam, da ne postoje oni koji bi "isl"i ili ne bi "isli", ka EU!
Samo se postavlja pitanje kako?!
Da li celovita Srbija, Srbija sa Kosovom i Metohijom u EU, ili osakacena Srbija (pitanje je da li se to uopste i moze zvati Srbija), bez Kosova i Metohije?!  Smile

Ovo zadnje postavljeno pitanje, je u osnovi razlog za raspisivanje izbora!!!
Dakle, ostavljeno je narodu da izabere
Kakvu Srbiju zeli?!
I ta dva bloka su podeljena, pre svega ,po tom pitanju!!!
U gadnoj si zabludi.
SRS nece u EU. Oni tamo nemaju sta da traze. Oni tu ne mogu da prodaju svoje price. Oni samo u ovakvom stanju mogu da opstanu. Pa ako si njihov simpatizer, seti se Seseljevog "testamenta" i napisanih knjiga o EU.
A glavni razlog za raspisivanje izbora je sledeci-Kostunica dr. Vojislav misli da ce namaci koji glasic zbog iskazanog patriotizma uz nadu da evropski blok nece imati dovoljno glasova da formira vladu, pa ce onda on uz pomoc SRS-a tu vladu formirati, Toma ce biti premijer, Kostun ministar za Kosovo, Srbija nece milimetar maknuti ka EU i sve super. Po meni je to glavni razlog prevremenih izbora. Sve ostalo je predstava za narod i borba za koji glasic vise....
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 23:29:44 od systemofadown »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

Zasto su dobili samarcinu, zato sto su dobili 100 hiljada manje glasova od celokupnog demokratskog bloka...daj molim te.
NAzalost nikada nisu bili blizi pobedi nego tada...
A sve ovo sto se desava je moguce jedino u zemlji Srbiji...danas kada nam je situacija najteza, i kada imamo jedan veliki problem oni su nasli da raspustaju vladu...i dva meseca cemo ziveti ni na nebu ni na zemlji da bi posle pali u provaliju...
A zivi bili pa videli kakva ce ironija nastati posle izbora, kada niko ne bude mogao samostalno formirati vladu, pa pocnu da rade seme i semice, pa cemo tako jos ko zna koliko da se drkamo oko sastava vlade da cemo bez nje biti jos dosta dugo...
Mislim da je ovo finisiranje propasti Srbije!

Kad se drzava rasparcava i kada je nekima bitnija bela sengen lista od sopstvene grude, sasvim je normalno da padne vlada.
O sudbini Srbije treba odluciti Srpski Narod , tako da se ja duboko nadam da ce neke zabludele ovcice (iz mog potpisa) shvatiti osnovnu sustinu stvari i da nece nasesti na gebelsovu propagandu tzv.demokratskog bloka ,bez DSS,da je unija nas jedini interes i da bez nje nema nista.Nadam se da ce mnogi shvatiti da doris nikad ne bi dobio izbore da za njega nisu glasale manjine (koje ce jos malo postati vecine) ,a one taj glas nisu dale da bi nama Srbima bilo bolje ,nego da bi ostvarile svoje ciljeve.Jer ako je moglo Kosovo,nasa kolevka,lakse ce otici i Raska ,pa Vojvodina,bugari takodje ne sede skrstenih ruku...

Mozda je greska sto se ne formira u okviru sadasnjeg parlamenta nova Vlada , ali je "Zmirkavi" jos jednom tzv, demokratama pokazao sta je demokratija.
Zato ,SRBIJO ne dozvoli da te opet zavedu oni koji misle samo na svoj dzep i svoje zuto preduzece.

A cedici mislim da vise nece pomoci lova da dodje do skupstine,jedino ako se proevropske demokrate ne dogovore pa da prave novi mini dos.

Kostunica nas je jos jednom pogledao u oci,a vi misevi nazad u svoje rupe.

Pretpostavljam da ce DS,G17+ i LDP sa nevladinim organizacijama najverovatnije uci u koaliciju za naredne izbore, ali bez podrske DSS ili SPS mislim da su im sanse skoro nepostojece da prave sami vladu.Iskreno, mislim da je sve moguce tako da ne bih mogao da nagadjam sta ce se desiti.Ja licno bih naravno voleo novu demokratsku vladu, mada mislim da je to dosta tesko izvodljivo ukoliko DSS ne olabavi malo sa patriotskom politikom, sto ocekujem pre da se dogodi nego da oni naprave novu vladu sa SRS-om.

A sto ne okrenemo pricu? Sto tzv. demokrate ne olabave malo sa "evropom". Na kraju krajeva ,sem bele liste ,sta mi dobijamo od ulaska u uniju.Jad i bedu.Pa to imamo i bez njih,i to mnogo manje.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 23:36:56 od mcz »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 23:37:12 od mcz »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Rezultat će biti takav da verovatno niko neće sam oformiti vladu. Ipak bi bilo dobro da broj partija koji uđu u parlament bude što manji.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2008, 23:40:38 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
A sto ne okrenemo pricu? Sto tzv. demokrate ne olabave malo sa "evropom". Na kraju krajeva ,sem bele liste ,sta mi dobijamo od ulaska u uniju.Jad i bedu.Pa to imamo i bez njih,i to mnogo manje.
Cekaj, da li ti stvarno znas sta se dobija ulaskom u EU ili samo pricas onako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 09:29:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.