Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pala fasada kod palate Albanija,srećom nijedan kafić nije stradao  (Pročitano 7706 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Qtek 小米
Citat
Него,хтедох да те питам Гамби Брате мој у срећи и несрећи:
Где је и шта је то -КФЦ-?
Ма то једу oви амерички цигани.  Smile

Док није дошло код нас, знао сам за КФЦ због оваквих слика.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
... i onim ćebadima, pokidah se kad sam prvi put to video  Smile
Cekaj, ja mislio kolega se sprda, sad je vec ozbiljno, kakva cebad?  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Sednes u bastu i dobijes ili uzmes cebe da se pokrijes ako je prohladno, ima davno na zapadu po kaficima, ali foru su pokupili sa turistickih brodova...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0

Pazi,batice,ja umem da preterujem u nekom svom stavu,ali nikad ne izmišljam ništa.  Smile   Smile

Od pre neke dve-tri godine,u Beogradu je sve veći broj kafića koji zimi ne sklanjaju bašte,već drže stolice napolju sve dok sneg nije pola metra. Elem,oni pored gorionika gde piči plamenčina (pandan onim ventilatorima koji mrse muda,ovaj vodu leti,da se gospoda ne preznoji) , nude i sintetičku ćebad, prekrivače, koje ljudi kao stavljaju na sebe ili se zamotavaju u njih,da im se ne smrznu muda dok na temperaturi od 2 stepena i Košavi od 60 km/h, ispijaju svoj 6/8 produženi espresso sa 3.5 kapljice mleka i 0.7 kašičice šećera...

Nista novo, zapadnjacka fora, pre neku godinu su im ukinuli gorionike jer eto, globalno zagrevanje i slicne gluposti pa su poceli sa cebadima (jedan drugar je mazno Goloaz cebe, plavo  Smile)

E,vidiš,dobru si mi ideju dao!  Smile  Smile Mada,ko zna na kakvim je sve stvorenjima ta ćebad bila. 

Citat
Znam i ja par takvih ulica, prodjem bas kad moram, da vidis postrojenih Indijaca, Azijata, uljudno stoje ko robovi i smese ti se sa hrpom menija pored stolova   Smile

Da,ali jedno je to kada je tako na određenim mestima gde su oni i njihove tezge. A drugo je kada na najprometnijem mestu u gradu treba da se sudaraš sa ljudima jer je raspala kurvetina Danica odlučila da prisvoji pola trotoara tu i još od njega napravi sabirni centar za one vreće govana što su previše hendikepirani da postanu prava murija pa se bave mlaćenjem deda, ganjanjem dece koja prodaju sličice i snimanjem pičaka koje prolaze.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2013, 02:01:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ma postalo sve ko Indija, kopiraju samo stvari sa zapada ali to rade nakaradno, da nakaradnije ne moze biti. Al im ne pada na pamet nesto korisno da iskopiraju, dobro, mislim, opstekorisno a ne samo za pojedince
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Pa,zato što im bulja zinula za parama. Kafići dobijaju više prostora i zarade,a onda grad sve to lepo naplati. To je trenutno najveći izvor prihoda gradu,jer kafića imaš na svakom koraku.  I sve je to ok,ali sve dok se ne zaboravlja definicija ulica i javnog prostora. A ovde se za pare ''zaboravlja'' i masovno ubistvo 110 Srba,pa što se onda ne bi zaboravio i jedan smešni zakon o postavljanju objekata... Smiley

A i mislim,cela ta fora,to kao ''idemo u kafić/restoran'',a ono svi se posade napolju,a unutra prazno... jer ko veli,oće da udišu svež vazduh i uživaju u 'armoniji... u centru zagađene betonske džungle...

Ja se sećam kako je bilo nekad,sve do 2007. ,kad je počeo novi talas seljanije. Najbolje se sećam par (nekada) kul kafića,odnosno lokala,kako se tada još govorilo, preko puta treće gimnazije - bilo leto ili zima, ti si ulazio u kafić,a ne u njegovu baštu. Bašta kao pojam nije postojala,barem ne kao nešto što može svaki pajser da nasadi na trotoar,da gostu 5 cm2 prostora i nazove to baštom.  Za razliku od danas, osnovci i srednjoškolci tamo nisu ni ulazili. Jednostavno,znalo se ko gde ide i kako šta treba da izgleda.U lokal si išao da se skloniš od gradske frke i sranja. E,a onda se gradska uprava, inspirisana zatvorenim delom Njegoševe ulice s terasma kafića, dosetila da bi mogala taj usrani koncept da proširi svuda. I zaista,gde god trotoar dozvoljava mimoilaženje dve mačke,nikla je neka ''baaaašta''. Ako se ta metalna sranja na asfaltu,tik uz urlanje i prljavštinu kolovoza,na kojima ne možeš ni da ustaneš iz stolice ko čovek,uopšte mogu i nazvati baštama...
« Poslednja izmena: 02. Dec 2013, 03:10:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Hkj, nemoj sad da se ljutis... ali bolje da je tamo basta nego tezge sa gacama i prosjaci, sto je bila alternativa devedesetih...  Smile

Jedini problem koji ja vidim je sto se baste ne demontiraju kada je predvidjeno, a to je oktobar, ako se dobro secam.
I da... islim da je sramota sto je Ruski car sada Vapiano, Inex pitaj boga sta, i sto je onaj divni restoran preko puta Inexa "kod Konja" presvucen u neki gejevski Code ili kako li vec.
O zatvaranju Grcke kraljice ne zelim ni da pricam...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Citat
Od pre neke dve-tri godine,u Beogradu je sve veći broj kafića koji zimi ne sklanjaju bašte,već drže stolice napolju sve dok sneg nije pola metra. Elem,oni pored gorionika gde piči plamenčina (pandan onim ventilatorima koji mrse muda,ovaj vodu leti,da se gospoda ne preznoji) , nude i sintetičku ćebad, prekrivače, koje ljudi kao stavljaju na sebe ili se zamotavaju u njih,da im se ne smrznu muda dok na temperaturi od 2 stepena i Košavi od 60 km/h, ispijaju svoj 6/8 produženi espresso sa 3.5 kapljice mleka i 0.7 kašičice šećera...

Inace, ne potcejuj espreso sa 3 kapljice mleka, u toj situaciji je to jedina stvar koja ih odvaja od beskucnika  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2013, 12:59:20 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Hkj, nemoj sad da se ljutis... ali bolje da je tamo basta nego tezge sa gacama i prosjaci, sto je bila alternativa devedesetih...  Smile

Tu si u pravu,slažem se. Mada,meni je ipak,na trotoaru širine 2 metra,najdraže jedno veliko - ništa. Ono... pločnik,i to je to. Dešava mi se s vremena na vreme da odem u neki deo grada koji je urban,ali nije zagađen kafićima. I sad zađem iza ćoška,počnem da hodam,i vidim nešto mi čudno. Nešto mi lepo,lagodno. I onda shvatim - nema bašti, nema rupčaga, nema tezgi, nema kola na trotoaru. Milina jedna. Ulica onakva kakva treba da bude. Ono što je u svetu standardno i normalno,to je kod nas pojam.

Slažem se i sa svim ostalim što si rekla. Najjače mi je to na Trgu - em imaju veliko prizemlje,em veliku galeriju,em su na najboljem mestu i uvek će imati prometa... ali su opet morali da uzmu i onih 200 kvadrata od javnog trga i ostave prolaz od metar za prolaznike. I aj da je samo to,nego leti tu piči treš muzika non stop. Dovedu neke pajsere ili kokoške,stave im sluške na glavu, onda oni tu nešto mrse i drkaju i sad su oni kao neki DJevi... Mislim,smejurija.  Smile

Inace, ne potcejuj espreso sa 3 kapljice mleka, u toj situaciji je to jedina stvar koja ih odvaja od beskucnika  Smile

Smile  Smile  Kad tad će to doći i kod vas u Niš,siguran sam. Sve loše iz Beograda se kad tad prelije i na ostatak Srbije,i obratno. Pazi kad čak i u malim gradovima ne vidiš trotoar od bašti i kafića. Ne znam samo ko im sedi tamo.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2013, 16:18:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Citat
Ono... pločnik,i to je to.

Sta je to,plocnik?
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.