Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 10:33:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PAK-FA Sukhoi T-50  (Pročitano 269289 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ne lupaj zivota ti, salju ameri svoje spejs shatlove sa njihovim raketama... a to posalju poneki satelit protonom ili sojuzom...

Dok rusija npr. ne salje spejs shatlove... i sada ispadne da su rusi losiji jer ne salju  spejs shatlove... po toj tvojoj logici...

e sada se vidi da veze nemas.....nego lupetas...satlovi ne lete vec godinama..bar oni koji nisu eksplodirali...sve se lansira sa bajkonura,sojuzima i teretnim brodom progres!!!

za ostalo necu ni da te vise pitam!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Реакције на америчким форумима су прилично позитивне.

Ако нешто поново покрене F-22 програм то ће бити Т-50.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Nokia N70
Citat
Реакције на америчким форумима су прилично позитивне.

Sta,raduju se novom ruskom avionu???Sta ti je narod...Slavi kada neprijatelje slavi! Smile Smile Smile

Citat
Ако нешто поново покрене F-22 програм то ће бити Т-50.

To definitnvo.Mislim da se Pak Fa biti inicijalna kapisla zbog koje ce ipak naci lovu za 648 F-22.To je ono sto sam pricao.Kada neko u vrhu pritisne,lova ce itekako da se stvori! Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 20:04:21 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Noćas i jutros je bilo burno na svim forumima koji se bave avijacijom, pa i na forumu na kojem sam ja mod, zbog toga se tek sada javljam, ali bolje ikad nego nikad, pa da i ja dam svoje mišljenje, kad sam već tu Smiley
Prototip je očekivanog izgleda i nešto većih dimenzija nego što smo svi očekivali. Stealthnost je očigledno jedan od primarnih kvaliteta koji su konstruktori tražili i mislim da je oblikom dosta dobro postignuta. Još uvek nisam siguran oko položaja motora i uvodnika, ali mislim da su motori nešto iznad uvodnika i nešti bliži jedan drugom nego uvodnici, tako da se stvara jedan 3D S oblik koji bi mogao da zakloni kompresor možda i u potpunosti, u to nisam siguran još uvek.
Iznenadili su me celopokretni vertikalci i mislim da je to sjajno rešenje, ali me iznenadilo i da koristi kočioni padobran. Možda su mogli da iskoriste upravo ove vertikalce kao vazdušnu kočnicu kao kod Su-35.
Flapsovi na strejkovima su još jedno novo rešenje, i biće zaista interesantno videti šta ovaj avion može da uradi u vazduhu bez korišćenja vektorisanog potiska.
OLS je definitivno zastareo i nadam se da će ga promeniti i primeniti sistem sličan onom na F-35.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S7
Ne lupaj zivota ti, salju ameri svoje spejs shatlove sa njihovim raketama... a to posalju poneki satelit protonom ili sojuzom...

Dok rusija npr. ne salje spejs shatlove... i sada ispadne da su rusi losiji jer ne salju  spejs shatlove... po toj tvojoj logici...

Dobro....thug otisao si nepromisljeno u pogresan smer.Sto se tice kosmickih istrazivanja Rusi su dallleeekooo ispred USA.Jedna rec stara skoro 35 godina   "Stanica MIR" ..da li ti je to poznato?USA nikad nije uspela da prekopira,uradi, pa i pokusaji su bili malte ne ....deciji u odnosu na Ruse.Tu samo ima jedan problem....finansije....ali i pored toga Rusi su ispred.

Elem....back on topic  Smile

Sto se tice PAK-FA nisam rekao da je los, vec samo da kasni ....koliko bese...od 1987?F117?Panama?Nebitno....to je prva upotreba F-117-ce.....znaci pre nego sto se pola vas rodilo koji komentarisete na ovoj temi.Imali su Rusi neke svoje Stelth ideje tipa "Plazme" i slicno ....nikad nije zazivelo.Poslednje novo sto su Rusi napravili pre ovoga je 1984 Su 27 koji je bio mrak za Amerikance, verujem da je Su2x 3x platforma vladala do pojave F-22.To je sad moje misljenje ne morate da se slazete, pre svega obozavam Rusku avijaciju iz razloga sto oni prave sve prosto.Na primer kad sam leteo na Cesni koja koristi analogne uredjaje Zapadnog tipa tu je tolerancija +- 17%, dok isto to na ruskim instrumentima je tolerancija +-3% i zato se koriste prevashodno za instrumentalno letenje.Rusi imaju potencijala da budu ispred celog sveta sigurno za 20god ...ali im treba vremena da se oporave.
Jasno je da pola vas (kao i ja) ima zelju da na bilo koji nacin prkosi zapadu(ni ja ga ne volim) medjutim .....sada je USA industrija daleko ispred Ruske vojne.Eto zapamtite danasnji dan i videcete za koji mesec da ce USA uraditi prvi prekokontinentalni zadatak za bespilotne letelice stelth karakteristika.
Gde se vracamo.......opet na 20 god razlike.

IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Pored nasih da cujemo i Putinove komentare! Smile Smile

ПУТИН ЗАДОВОЉАН ЗБОГ ПРВОГ ЛЕТА АВИОНА ПЕТЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ"

МОСКВА – Прва партија бомбардера пете генерације „Сухоја” треба да буде испоручена Министарству одбране 2013. године а 2015. године да почну серијске набавке, најавио је данас руски премијер Владимир Путин, изражавајући задовољство због првог лета тог авиона.

„Ово је пријатан догађај”, рекао је Путин на седници президијума Владе, додајући да је много већ учињено, али и да ће бити потребно да се учини још.

„Реч је и о мотору, и о опреми, али то што је авион у ваздуху, то је велики корак напред у производњи тог комплекса”, рекао руски премијер.

Потпредседник Владе Сергеј Иванов рекао је да се планира да 2013. Министарству одбране буде испоручена прва, тзв. инсталациона партија тих авиона, како би пилоти руског ваздухопловства почели да лете на њима.

У авион су уграђени нови мотори, израђени у научно- производној компанији „Сатурн”, навела је руска агенција Итар-Тас с, преносећи изјаву генералног директора компаније „Сухој” Михаила Погосјана да је данашњи лет велики успех руске науке и конструктора.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Lepo izgleda Smile

Citat
.Eto zapamtite danasnji dan i videcete za koji mesec da ce USA uraditi prvi prekokontinentalni zadatak za bespilotne letelice stelth karakteristika.
Gde se vracamo.......opet na 20 god razlike.
aj pojasni malo ovo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Nece biti novih 20 godina razlike, jer su Rusi za neisporucivanje S-300 Iranu dobili mogucnost da kupe sve tipove Izraelskih BPL. Izraelci prilicno otvoreno priznaju da ce Rusi sve to da iskopiraju, ali ih onda manje boli glava oko Irana. Sa druge strane, Rusi dobijaju tehnolosku injekciju koja im treba na tom polju, i koju mogu da ukrste sa svojim tehnoloskim znanjem i rad na polju stelta. Ironija sudbine je da su i Ameri svoje prve funkcionalne bespilotne razvili na temelju Izraelskih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
sto je pokazala, za 30 godina nisu napravili nista bolje od amera...

Jel imaju Ameri stealth,jel imaju Rusi stealth..Sta je problem?
Zar je bitno porediti Ameriku i Rusiju.Pa do tog rata nece doci nikada.I da dodje,avijacija ce biti zadnja rupa na svirali,jer nece imati ko da pilotira tim istim stealth-ovima.Razumes?? Smile Smile

Citat
i sada su rusi losiji jer ne salju  spejs shatlove

Ameri prodaju 2 od 3.Izgleda da ih bas dobro sluze! Smile Smile

Pa prodaju ih zato sto prave sledecu generaciju spesj shatlova...

A ne zato sto nemaju para...

Herros

Ja nista ne izmisljam, samo govorim ono sto procitam... rusi ulazu puno para u roscosmos i to stoji, ali ameri isto tako imaju svoje rakete pomocu kojih salju spejs shatl...
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 22:42:33 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
thug znas li kad je poslednji spejs satl isao u kosmos? Smiley 1
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 10:33:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.