Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:17:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PAK-FA Sukhoi T-50  (Pročitano 269412 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Oce li biti nekakvih "stealht" premaza...

Naravno da hoce. Ovo je samo "ogoljeni" prototip. Avion u finalnoj verziji moze imati razlicitosti u odnosu na ovaj. Da ne pominjem sve slucajeve pogledaj samo prvi prototip T-10 i finalnu varijantu Su-27 za VVS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ma ovaj avion ce biti vrh!kada bude finaliziran.....rusima nikada nije nedostajalo znanje,nego kinta u zadnjih 20 god.hvala bogu pa se i to ispravilo!!!
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 06:34:30 od wesssko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ево слике изблиза где се види висок квалитет израде. Користе упуштене шрафове, не заковице, слично F-22, тиме се после наношења премаза добија значајно равнија површина што је битно за стелт карактеристике.

Виде се и вратанца цеви за допуњавање горивом у ваздуху.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

kabina.jpg
(85.55 KB, 476x327)
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 11:06:42 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
@aleksa

Ovo zuto je titanijum?
Kvalitet zavrsne obrade i sklapanja je za promenu odlican. Vidi se da su oko ovoga ozbiljno zapeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Не знам да ли је титанијум.

Квалитет завршне обраде и склапања је и пре био одличан, мислим на Су-30МК, али то је другачија технологија израде, тешко се може постићи бољи квалитет површине користећи технологију причвршћивање танких алуминијумских панела заковицамa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Не знам да ли је титанијум.

Квалитет завршне обраде и склапања је и пре био одличан, мислим на Су-30МК, али то је другачија технологија израде, тешко се може постићи бољи квалитет површине користећи технологију причвршћивање танких алуминијумских панела заковицамa.

Pretpostavljam da jeste titanijum, pre svega zbog polozaja tog materijala na kriticnim mestima (napadna ivica krila itd.) i uporedjujuci sa nacrtima naseg NA i gde bi tamo isao titanijum.

Mislio sam na kvalitet MIG-29 (barem ranijih verzija), razlika u zavrsnoj obradi je prilicno velika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N70
Zakovice se u poslednje vreme,koliko ja znam uvek koriste.Ne samo zbog stealth karakteristika,vec i zbog bezbednosti.Cvrsce su.Moj cale je tako nesto radio na faxu,davnih dana.A diplomski mu je bio,koliko se ja nesto secam,poklopac akumulatora na Orlu Smile Smile

Svidja mi se ova sara,sa primesama zute.Ali ne verujem da ce serijski avioni imati takvu saru.Bice verovatno neka boja izmedju sive i crne...
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 856
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
Zakovice se u poslednje vreme,koliko ja znam uvek koriste.Ne samo zbog stealth karakteristika,vec i zbog bezbednosti.Cvrsce su.Moj cale je tako nesto radio na faxu,davnih dana.A diplomski mu je bio,koliko se ja nesto secam,poklopac akumulatora na Orlu Smile Smile

Svidja mi se ova sara,sa primesama zute.Ali ne verujem da ce serijski avioni imati takvu saru.Bice verovatno neka boja izmedju sive i crne...

Naravno da nije konacni izgled jer avion uopste nije ofarban kako treba (ne mislim pri tome da su fuserili nego da proucavaju eventualne promene na strukturi aviona posle prvog leta,koje bi farba mozda prekrila), ova zuta je valjda pirodna boja titanijuma.. Postoje i snimke F-22 bez zadnjeg sloja farbe, izgleda kao stampana ploca, bas slicno ovome.

Samo da dodam preko ovog dela ide posle verovatno i RAM (onaj izgled koji sam pomenuo na F-22), odnosno materijal koji sluzi za absorbciju radarskog zracenja, pa tek onda farba. Taj materijal je i razlog zasto F-22 ne sme da stoji dugo na kisi. (A ovde postaviti prigodnu fotografiju MIG-21 koji stoji zamrznut na pisti)....
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 13:42:58 od stegonosa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N70
A sta radi kada ima dejstva po losem vremenu?
Jednostavno leti iznad oblaka?Ne vidim drugi nacin!

Znaci,bice neka tamno siva...Kao i F-22 i F-35
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Сухој има праксу да основна заштитна боја за метал буде жута стога је могуће да су жуте површине металне а ове друге композити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:17:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.175 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.