Nisu to teorije zavere. to se desilo na u svim eks komunistickim zemljama, posle izvesnog vremena. Svi ama bas svi, pa cak i Rumuni su zrtve nove burzoazije, bivsih komunistickih rukovodioca. Sve je to razradjeno, sve je to pod izuzetnom kontrolom a da se suma sumarum, posle dvadesetak godina konstatuje da su svi oni ucesnici jedne 'postene' nacionalne pljacke. Ako mislis da sam ja sumanut onda znaj da je to iskustvo drugih, a tebi ne preostaje do samo vreme da se ubedis. Naravno kasno. E taj koji nece da bude marioneta, zavrsava ka Djindjic, dok onaj koji polako grize, stize u situacijama zmirkavog. Ne on, njemu ne daju vise da podnese ostavku.Isto kao kad bi se Karadzic nakanio da se preda, ubili bi ga na mestu. Nauka je to.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Vanja, veruj mi, zeleli smo tu pobedu kao nikad u zivotu. Nazalost nismo uspeli, ali idemo dalje. Nikome nije bilo teze tu noc nego nama iz izbornog staba i Tomi Nikolicu. Ja samo kazem da kada sada vidim sta se desava donekle u sebi pomislim da je mozda i bolje sto ne dobismo izbore. Ipak, zal ostaje, ali borba traje!
Apsolitno,inace bi i eventualni gubitak Kosova dodali 90-te i tek bi onda najebali
Steta sto je i cedi zafalilo jedno 43% glasova....Videli bi sta je unovcenje..
LDP portal prenosi najzanimljivije detalje intervjua koji je Beba Popović dao sarajevskom nedeljniku "Slobodna Bosna". Integralni tekst ovog intervjua objavićemo u nedelju.
Šef bivšeg Biroa za komunikacije u vladi Zorana Djindjića, Vladimir Popović, rekao je da optuženi za ratne zločine Ratko Mladić nikada neće biti izručen Hagu.
"Neće biti izručen jer Srbijom danas vladaju oni koji tvrde da je sudjenje Mladiću- sudjenje i njihovoj ideologiji, odnosno SANU, SPC i sudjenje srpskom biću", rekao je Popović i dodao da "kod Karadžića (Radovana) stvari stoje još gore".
"On ima podršku i pojedinih zapadnih država i delova njihovih službi", izjavio je Popović za sarajevski sedmičnik "Slobodna Bosna".
On je u tom intervjuu optužio neke zvaničnike u Srbiji, da godinama štite kriminalace koji stiču "krvavi novac".
Vlasnika "Delte", Miroslava Miškovića, nazvao je "formalnim vlasnik Srbije" i mnogih medija.
Prema njegovim tvrdnjama, Mišković se priprema da uskoro sav svoj kapital iznese na londonsku berzu i preseli u Englesku, gde je već kupio neke velike poslovne zgrade u Londonu.
Popović je rekao da je Mišković i najveći finansijer Srpske radikalne stranke nekoliko godina unazad za šta dobija "apsolutno ćutanje poslanika radikla u parlamentu, na sve zloupotrebe kompanije 'Delta' i očigledna kršenja zakona".
Dodao je da je Mišković, takvu vrstu "kolonijalnog statusa, koji Srbija ima prema njemu stekao nakon ubistva Zorana Djindjića, tačnije dolaskom Vojislava Koštunice na mesto premijera".
Komentarišući presudu Miloradu Lukoviću- Legiju za organizovanje ubistva premijera Zorana Djindjića, Popović je rekao da je političku podsršku izvršiocima dao kabinet Vojislava Koštunice.
"Namera pučista, sa Koštunicom na čelu, bila je da se Zoranovo ubistvo prikaže kao obračun mafije i od toga ne odustaju ni dan danas", rekao je Popović.
Istakao je da Legija, iako se u medijima predstavlja kao "siromah", zapravo ima milione eura, od "otmica, pljački, trgovine drogom".
"Taj je novac još dok je Zemunski klan postojao 'opran' i ubačen u redovne novčane tokove, a od dolaska Koštuničine vlade omogućava se da se taj novac investira u najprofitabilnije projekte", ustvrdio je Popović.
Dodao je da se iza imena "Legijinog bankara" Branka Savkovića, "krije doajen srpskog podzemlja čuveni Žika Živac".
"Žika Živac i njegovi ortaci slobodno i bez straha drže u jednoj od banaka bliskoj Dinkiću desetine miliona evra, iznose u kešu milione, investiraju milione", rekao je Popović navodeći da "država pomaže u pranju Legijinog novca".
Popović je objasnio da navodni Savković, "novac oplodjuje uglavnom kroz kupovinu zemlje od seljaka po niskoj ceni", za koju kasnije iz državnog vrha dobija dozvole za gradnju benzinskih i servisnih stanica.
Vlada i da padne ni po jada ali ostaje Boris Tadić koji je prihvaćen kao idealan politički partner onog dela sveta koji danas vodi brutalne osvajačke i genocidne ratove, jer je spreman da prihvati tu monstruoznu igru. Predsednik Srbije je na predizbornom TV duelu čak obelodanio i postojanje sporazuma sa iračkom (marionetskom) vladom o izvozu domaćeg oružija u Irak(a to je polemisano i nja ovom forumu). Tako je dokazao da je odan saradnik u stvaranju satanističke tvorevine koja se zove "Novi Svetski Poredak".
Njegova "briga" i suze zbog zločina nad Muslimanima u Srebrenici, samo je bila mala propagandna farsa.
Maša i Vanja će od sada do kraja života moći da se "hvale" kako je i njihov tata učestvovao u ubijanju i sakaćenju iračke dece i američkih marinaca.
Da li se i 50 i kusur punoletnih građana Srbije time ponosi?
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 19:09:28 od ljubac »
Smesni su mi sa ovom silnom porpagandom....uvideli su da to sto su zamislili nece tako lako ici...malo su se preracunali...dupli prc!
Jos samo malo da marioneta i njegovi zuti zajedno sa oblikom zivota guraju prst ovom besnom narodu u oko.... dobice po pi@#ci kako nisu ni sanjali....
Naravno da Kosti nece da sazove sednicu vlade gde je video da su vecina izdajnici i placenici, kakva je to vlada i kakve odluke bi ona mogla da donese....
Koliko vidim rasimu se mnogo dopada kostunica,brani ovu vladu kao da je iz dss a ne iz ds.Super pa vi opet za stavove iz ds napadajte kostunicu,pravo je pitanje nasta su se navukli bre svi pa toliko vole kostunicu? i vladu?Mislim na ds.