Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 23:11:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пада влада !  (Pročitano 36718 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
ne zelim raskomadan da ulazim u EU

nego ćeš raskomadan da budeš van EU. duplo golo što bi rekao Samardžić.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
negde u dubini duse kazem da je mnogo bolje sto ne pobedismo

naravno... moraš da se navikneš da će tvoja stranka uvek prodati izbore i nikad više neće biti na vlasti... ne daju im gazde Wink
Pa bila mu puna usta evrope dok je dobio 2 miliona. Kad je doslo da srpka deca idu da studiraju u evropi, a da nicim nije uslovljeno, odmah je potpisao saziv skupstine bez sednice vlade. ne moze da doceka da ne histerise i ne brani Kosovo sa Jovanovickom Vuciccem i ostalim nakazama.
Ali to je srpki glasac. Pa daj mu ga pizda mu materina da ga oljesi da ga pendraci da mu uzme i zadnju koru hleba. Neka crkne mamicu mu glupavu pa nek puzi posle kad ne bude vise i ovo malo evropske cucle.
Neka dudla ruski. da vidi kakvog je ukusa. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Skorpione, svaka drzava isto tako ima pravo da odluci hoce li da udje u EU ili nece i da li je to dobro po njene interese!? Mozda mi u Srbiji procenimo da nije u nasem interesu da udjemo u EU. Prema tome, neka EU odustane od slanja misije i neka kaze da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, a verujem da im to nece biti problem ako na nas gledaju kao na partnete, i sve ce biti u najboljem redu.
Skorpione, svaka drzava isto tako ima pravo da odluci hoce li da udje u EU ili nece i da li je to dobro po njene interese!? Mozda mi u Srbiji procenimo da nije u nasem interesu da udjemo u EU. Prema tome, neka EU odustane od slanja misije i neka kaze da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, a verujem da im to nece biti problem ako na nas gledaju kao na partnete, i sve ce biti u najboljem redu.
Jeste potpuno si u pravu. Ali ovaj se narod izjasnio dva puta vec za evropske vrednosti, a i Toma je dobio glasove na idilicnu sliku i Rusija i Evropa.
Onda kada dodju na vlast, kao zmirkavi recimo kazu: e necemo da nas komadate. Pa nije evropa to komadala vec isti Nokolic kad je ubijao Siptarske civile i navukao nato soldatesku. nemoj sada da su samo oni krivi.

I garantujem ti da i na sledecim izborima ce se izjasniti za evropu i integracije, jer jednostavno zivis okruzen tim vrednostima.
tebi se nacija raspada bas zbog toga a ne zbog Siptara.
To sto hoce Dacic, Toma, zmirkavi< Velja i ostali odnosno Kosovo bez Siptara nece moci nikako ni sa celom Rusijom iza sebe. Nisu oni mogli sa pisljivim chechenima, koji su im ubijali decu i uvrtali usi i jebace im mater opet samo da ponovo ojacaju.
Jedan milion kontra 165 miliona. ne mozes za sebe zivot a za druge smrt.
Zbog tvojih kjonstrukcija, evo da ti prodam a li to je moje zauvek. Na sta to lici?
Osvesti se malo. Sta zelis? Srbiju dok ti zivis pa posle ko jebe Srbiju?
Za 50 godina ce ti gaziti po Srbiji i rasturati.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
Ako Rusi čiji se interesi povodom Kosmeta poklapaju sa našim interesima kažu da ne treba potpisivati sporazum sa EU jer je to prikriveno priznavanje nezavisnosti, onda ne znam šta se kurče Dinkić, Djelić i uopšte cela ekipa DS-G17+...Nije Koštunica taj koji nešto filozofira, već upravo Oni koji bi na silu da potpisuju sporazum sa EU iako nam Rusi jasno sugerišu šta se dešava. Bitno je samo da su pre izbora koristili svaki susret sa predstavnicima Rusije i raznorazne čestitke i sporazume kako bi rekli "eto Rusija podržava Tadića za predsednika", a sad uopšte ne slušaju ili neće da slušaju iste te predstavnike RF.

Ja nemam nameru da branim Koštunicu, ali sve izjave koje se daju protiv njega ovih dana, su izjave prepune mržnje i očigledne isfrustriranosti onih koje "nesposobni" Koštunica već par godina jebe u zdrav mozak time što je na kraju u svakoj vlasti on glavni igrač koji mnogo toga odlučuje. Znači tzv. metiljavi, nesposobni, spori i žmirkavi Koštunjavi je suviše veliki zalogaj za tzv. pametnu ekspertsku brzu i energičnu proevropsku demokratsku elitu koja je zbog svega toga očigledno navukla debele komplekse.

Što se tiče ulaska u EU, meni se čini da pojedinci toliko forsiraju taj ulazak u EU, da kada bi nam i govno ponudili iz EU, oni bi se ubili da nam objasne kako je i to govno slatko. Mislim da se u medijima, institucijama i uopšte državi nikada nigde nije povela ozbiljna rasprava šta se dobija a šta gubi ulaskom u EU, i ako je već dobro da se uđe u EU da li to treba učiniti pod bilo kakvim uslovima ili je ponekad pametno biti i malo tvrđi pregovarač kako bi se izdejstvovale neke dodatne pogodnosti ako je moguće.

Sve u svemu, da je Toma pobedio sveg ovog spletkarenja oko vlade ne bi bilo, jer bi se Tadić i Koštunica ljubili u dupe samo da ne dođe do novih izbora...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Kad su Rusi to rekli? To sto ti je zmirkavi preko Tijanica servirao?
Ja kao da ne razgovaram sa Srbima na ovom forumu? Jel je nas interes da Srbija bude nastanjena Srbima, ili je interes gola vlast po svaku cenu?
Ovo, ovako i na ovaj nacin znaci gubitak Kosova a ono sto je najgore jos jedan egzodus Srba.
Nemoj se zavaravati da Rusima trebas da bi te pomogli. Rusima trebas da vodis politiku koja ide u nasem zajednickom interesu.
Sutra ces imati maminog sina da ti prodaje gas i naftu. To je cilj politike zmirkavog.

Pogledaj samo kako je naivno istekla licna karta jednom gradjaninu.
Pogledaj samo kako hoce da napravai haos, da se raspusti parlament pre polaganja zakleteve predsednika, da sve institucije obezvredi i da do izbora koji mogu biti za tri godine vlada kao tehnicar. Legalno.
Toma priznao rezultate a on ne priznaje. ne vidite sta se iza brda valja?
Ne saziva vladu a daje tumacenja oko njegove navodne ustavnosti, legalnosti itd.
Nije tu u pitanju ovaj sporazum. To je povod za anarhiju.Za lov u mutnom pod oblandom legalnosti.
To njemu ni Sloba nije radio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Skorpione, postavlja se logicno pitanje- ako je sve to tako kako ti tvrdis, zasto DS ne izadje iz Vlade??? Sta cekaju???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Skorpione, postavlja se logicno pitanje- ako je sve to tako kako ti tvrdis, zasto DS ne izadje iz Vlade??? Sta cekaju???
Malo pre sam ti napisao. Ako ne razumes sta da ti radim?
Vidis da pokusava da obezvredi instituciju predsednika.
Ako ds izadje, ako Toma sa njim nece ostaje mu Dacic. A Dacic mu je to i servirao iz Moskve. Iz nase Moskve ne iz Putinove.
Iz nase Moskve sa Bogijem, Markom, Mirom, Kadijevicem, Mirkovicem i ostalim naslednicima Mrjanovica i ostalih nasih malih Rusa.
Onda sta? Nemas parlament, nemas vecinu, nemas predsednika imas ustavno smao tehnicara (on) koji ce da vodi drzavu.
Onako kako je i do sada vodio.
Koji je to cinizam da neces da imas vize, studente a da prodajes istoj Evropi Bor.
To samo vama i takvima moze da proda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tadić: Razgovori o situaciji
8. februar 2008. | 07:06 -> 11:29 | Izvor: B92, Beta, Tanjug
Beograd -- Predsednik Srbije najavio da će pozvati premijera i predsednika parlamenta da pronađu rešenje za novonastalu političku situaciju.

Predsednik Boris Tadić najavio je i da će najverovatnije za sledeći utorak sazvati sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi se razmatralo redovno pitanje bezbednosti u Srbiji, "želeći da obavestim građane da je situacija sasvim stabilna", prenela je Pres služba predsednika Republike.

Tadić je izjavio da novonastala politička situacija zahteva najveću moguću odgovornost i ozbiljnost svih nosilaca najviših državnih funkcija, kao i stabilno funkcionisanje svih državnih institucija, i Vlade i Narodne skupštine.

Predsednik Srbije najavio je da će na Međunarodnoj konferenciji u Minhenu govoriti o zajedničkoj državnoj politici o Kosovu i Metohiji, o neprihvatljivosti bilo kakve nezavisnosti Kosova.

"Takođe ću govoriti i o bezbednosnim aspektima, kao i o našem stavu vezanom za slanje misije EU na Kosovo i Metohiju, koja mora da dođe na Kosovo isključivo unutar okvira, unutar odobrenja koje daje Savet bezbednosti UN. To je moj stav, to je i stav svih državnih institucija Srbije", istakao je Tadić.

On je rekao da će, paralelno s tim, u danima koji slede, biti neophodno da se sve državne institucije ponovo sastanu, da svi preuzmu svoj deo odgovornosti i da sistem u zemlji funkcioniše na najbolji mogući način.

"Ne sme biti paralize u radu ni jedne jedine institucije, ni Vlade ni Skupštine", istakao je predsednik Srbije.

Tadić je rekao da svaka institucija, od Vlade, Skupštine, Saveta za nacionalnu bezbednost i drugih u Srbiji, moraju da rade svoj posao u skladu sa Ustavom i zakonima.

Jovanović: Problem je Koštunica

Čedomir Jovanović (FoNet)
Čedomir Jovanović (FoNet)
Čedomir Jovanović je ocenio sinoć da je ključni problem loše političke situacije u Srbiji ponašanje Vojislava Koštunice.

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je u emisiji Poligraf na televiziji B92 da bi održavanjem vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji bila "uklonjena glavna prepreka za njen razvoj, odnosno Koštunica".

On je izrazio očekivanje da će predsednik Srbije Boris Tadić inicirati raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i ocenio da je rad vlade u poslednjih godinu dana produbio probleme u zemlji.

"Kako može politika koja je dobila podršku 2.300.000 ljudi da se povlači pred politikom koju ne podržava više niko?", upitao je Jovanović.

Dodao je da je održavnje telefonske sednice Vlade Srbije ponižavajuće, kao i nedavna hapšenja čelnika fudbalskih klubova i ocenio da je to slika nesrećne Srbije.

"Šta je danas parlamentarana većina u Srbiji, to više niko ne zna", kazao je Jovanović i naglasio da se politika u zemlji svodi na SMS poruke.

Liberalno-demokratska partija otvorena je za dogovore sa Demokratskom strankom, strankama manjina i G17 plus, rekao je Jovanović.

DS: Koštunica da zakaže sednicu Vlade

Šef poslaničkog kluba Demokratske stranke u Skupštini Srbije Nada Kolundžija zatražila je danas od premijera Vojislava Koštunice da "ne blokira rad institucija" i da zakaže sednicu Vlade Srbije.

Ističući da će DS učiniti sve da ne ugrozi stabilnost zemlje, ali i da očuva evropski put Srbije, Kolundžija je u intervjuu dnevniku "Danas" rekla da trenutno ne može da navede koje konkretne poteze to podrazumeva.

Kolundžija je najavila da će DS na sastanku poslaničkih klubova sa predsednikom srpskog parlamenta Oliverom Dulićem u ponedeljak insistirati da pre zakazivanja sednice parlamenta bude održana sednica Vlade i izrazila uverenje da se na tom sastanku može postići dogovor.

"Kada smo formirali Vladu, bili smo svesni da je zbog interesa zemlje neophodno praviti kompromise. Kompromis oko odugovlačenja pristupanja Srbije EU ne može da se pravi. Ovde se postavlja pitanje političke odgovornosti za nastanak krize, ali mi nikada nećemo odustati od EU", naglasila je ona.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Evidentno je da zmirkavi nece po cenu gubitka Kosova da sve to preda mirno.
Kosovo ce se izgubiti sa njim a ne zbog drigih cinilaca. Niko nece vise da razgovara sa njim jer evidentno da nije normalan.
Sada navalili ponovo da je odlazak studenata i bela senghenska izdaja zemlje.

To je nevidjeno.Sta bi to znacilo? Da ako bi kojim slucajem priznali Kosovo idemo u samoizolaciju?
Pa to je jos gore. Sloba je nasao grobara srpstva u Kostunici. Alal vera.
Imperativ je ici zajedno, jer ako kojim slucajem nezavisni Siptari udju u Evropu, mi cemo samo moci da molimo.
Ili da jedemo korenje. Ja mislim da ce korenje biti poslastica.
Ako se ovom narodu to ne moze objasniti, a mislim da moze jer je shvatio i narod i predsednicki kandidati kad im je u kampanji bila Kosovo zadnja rupa na svirali, vec su im usta bila puna evrope.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1
Kad su Rusi to rekli? To sto ti je zmirkavi preko Tijanica servirao?

E jbg sad, ako treba da vodimo raspravu o tome jesu izjave ruskih predstavnika falsifikovane ili ne...

Ja kao da ne razgovaram sa Srbima na ovom forumu? Jel je nas interes da Srbija bude nastanjena Srbima, ili je interes gola vlast po svaku cenu?
Ovo, ovako i na ovaj nacin znaci gubitak Kosova a ono sto je najgore jos jedan egzodus Srba.

Mislim da si postavio pitanje na koje bi svi imali isti odgovor, ali je pitanje ko kako vidi ostvarivanje tog našeg interesa. Ja ne vidim da će EU da zaštiti Srbe na Kosmetu isto kao što ni UN ni NATO u čijim se snagama nalaze iste te članice EU ni do sada nisu zaštitile Srbe, ja ne vidim da se priznavanjem Kosmeta sa naše strane neće desiti egzodus Srba, apsolutno nas iskustvo i ponašanje i Amera i EU uči da nikakav sporazum sa njima nikad nije bio ispoštovan kada je u pitanju ono što Oni treba da urade a ide u našu korist kao što je na Kosmetu recimo zaštita i miran život Srba, pa zašto bi sada sa ovim najnovijim EU snagama bilo drugačije?

Nemoj se zavaravati da Rusima trebas da bi te pomogli. Rusima trebas da vodis politiku koja ide u nasem zajednickom interesu.

Ne znam šta je u ovom loše, da vodimo politiku koja je u zajedničkom interesu nas i Rusa, pogotovo što nam se interesi poklapaju? Da se razumemo, ne bih ja imao ništa protiv ni da mi vodimo zajedničku politiku u obostranom interesu i sa Amerima ili sa EU, al na žalost mi možemo i na trepavicama da dubimo kada Ameri imaju drugačije interese od naših i ne možemo sa njima da nađemo zajednički interes. To je bolna istina ali se ona mora prihvatiti i ako želimo da opstanemo moramo naći nekog velikog zaštitnika sa kojim imamo najviše zajedničkih interesa a to su u ovome trenutku Rusi, prema tome ne zato što smo rusofili već zato što je takva situacija, moramo se najviše okrenuti njima.

Što se tiče ostalih stvari, ne znam šta da ti kažem, meni to sve izgleda na kafansku priču, Koštunica marioneta Karića, Mire itd. ja ti nisam dobar sagovornik za te teorije zavere...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 15:10:27 od nssale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 23:11:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.