Ne, iskreno nisam plakao, a bilo mi je tesko. Cemu skrivati emocije. Medjutim, kada vidim sta se desava posle izbora, pravo da ti kazem, negde u dubini duse kazem da je mnogo bolje sto ne pobedismo. Ovo je necuveno sta rade Tadic i Kostunica.
Ljudi, sto se tice EU mora da se postave neka pravila. Nemam nista protiv da udjemo, ali nemoj da nas ponizavaju. Nije taj ulazak toliki ideal, a da mi izgubimo sve zivo tim ulaskom. Daj neka nas prime kao i sve ostale, kao celovitu drzavu. Ako nas zele za partnere, ako kazu da zele da nam pomognu, pa eto neka kazu da je KiM sastavni deo Srbije. Partner se nikada ne rasparcava, vec mu se pomaze!
Sve nacije evrope su ulozile deo suvereniteta u uniji. Odnosno zive zajedno ali se postuju neka pravila igre. Ona prica oko nemesanja u unutrasnje stvari i pusti mene da ja jebem mater svojimna, jer su stoka, ne pali vise. Moras imati pravnu drzavu sa pravnim institucijama. To je glavni razdor a ne Kosovo. Kosovo ce biti nezavisno sa Rusima, bez Rusa sa kim god hoces. Nije najgore sto ce Engleska, Francuska, Nemacka to priznati. Najgore je sto ce ih nase bivse zemlje izuzev Bosne priznati. Jos jedna stvar, koja apsolutno moras u evropi da radis je lokalna samouprava. To svi ama bas svi danasnji srpski politicari beze kao djavo od krsta. Lokalni razvoj znaci mnogo vise para u tvom dzepu, ali jebi ga, kurtoni, zmirkavi i ostali ce to okrenuti na Vatikan koji samo sto nije psolao trupe. Ili cia ili ko je vec dezuran. Dakle nije to nikakvo mesanje u unutrasnje poslove, vec je to potreba, koju oni balave svakji dan, anikako da je urade. Kao sto je Jocic rekao: dok ne procveta demokratija.A demokratija ce procvetati nikada. Sustina problema je borba lokalnih zmija (srpskih politcara) sa civilizacijskim dostignucima. Bogat Srbin je opasan po srpske politicare a ne po evropu. To, moje licno misljenje moze samo na jedan nacin. Staviti Tomu i takve na vlast i pustiti da stignemo da jedemo specijalitet pacove ili neku gamad koja ima ukus totalnog ponizavanja. I do toga ce se neminovno stici. Tako da se vucaras sa njima, da trpis posledice njihovih pljacki i dati time vade oci ne vredi. Ostaviti ih do kraja. Zato se ja sada i zalazem za Tomu Nikolica.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Skorpione, svaka drzava isto tako ima pravo da odluci hoce li da udje u EU ili nece i da li je to dobro po njene interese!? Mozda mi u Srbiji procenimo da nije u nasem interesu da udjemo u EU. Prema tome, neka EU odustane od slanja misije i neka kaze da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije, a verujem da im to nece biti problem ako na nas gledaju kao na partnete, i sve ce biti u najboljem redu.
Vanja, veruj mi, zeleli smo tu pobedu kao nikad u zivotu. Nazalost nismo uspeli, ali idemo dalje. Nikome nije bilo teze tu noc nego nama iz izbornog staba i Tomi Nikolicu. Ja samo kazem da kada sada vidim sta se desava donekle u sebi pomislim da je mozda i bolje sto ne dobismo izbore. Ipak, zal ostaje, ali borba traje!
negde u dubini duse kazem da je mnogo bolje sto ne pobedismo
naravno... moraš da se navikneš da će tvoja stranka uvek prodati izbore i nikad više neće biti na vlasti... ne daju im gazde
Pa bila mu puna usta evrope dok je dobio 2 miliona. Kad je doslo da srpka deca idu da studiraju u evropi, a da nicim nije uslovljeno, odmah je potpisao saziv skupstine bez sednice vlade. ne moze da doceka da ne histerise i ne brani Kosovo sa Jovanovickom Vuciccem i ostalim nakazama. Ali to je srpki glasac. Pa daj mu ga pizda mu materina da ga oljesi da ga pendraci da mu uzme i zadnju koru hleba. Neka crkne mamicu mu glupavu pa nek puzi posle kad ne bude vise i ovo malo evropske cucle. Neka dudla ruski. da vidi kakvog je ukusa.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Dobro, na ovako primitivne stavove i postove besmisleno je odgovarati. Osim psovki nista drugo ne umete. Ja ovde pokusavam normalno da diskutujem i da ne budem tako ostrascen. Ja ne zelim da budem na evropskoj cucli, Bog hvala obisao sam je gotovo celu, a iskreno, nemam neku preteranu zelju da ulazimo u EU. Postujem stav svakog ko misli drugacije, ali isto tako i iznad svega postujem svoju drzavu i ne zelim raskomadan da ulazim u EU.