Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Карић је био богатији и утицајнији од Мишковића али када се замерио Коштуници најебао је. Мишковић јесте говно али драже ми је српско говно него словеначко или усташко. Боље Мишковић да "инвестира" у Копаоник него они.
vidiš tu se mnogo razlikujemo. ti brineš o bogastvu miškovića, a ja o svom bogatstvu. želim da mojoj porodici i meni više novca ostane na raspolaganju, a ti bi tu razliku dao miškoviću. nemam šta da ti kažem na ovo, jadna tvoja deca!!!
što se ne zajebeš i daš tu razliku u neke dobrotvorne svrhe! mišković mi ne izgleda kao neko kome treba još neki dinar!
Јок него ћемо да уништимо Мишковића и пустимо Меркатор или можда Ивицу Тодорића (љуби га Туђман) на његово место. Они ће свакако имати мање цене. Нисам приметио да су цене у Меркатору ниже, напротив! Трговац је трговац.
Схваташ ли да наши политичари лакше могу да контролишу и обуздавају домаће тајкуне него стране. Карић је добар пример. Било какав обрачун са страним тајкунима у Србији аутоматски значи међудржавни инцидент. Стране државе стоје иза својих тајкуна. Пробај да одузмеш Сартид Американцима па види шта ће се десити.
Problem je sto na izborima, dolaze recimo evo kurton, oblizuju se vade neke izraze iz sebe: pa svakako evropa ali uspravno. U stvari oni to rade zbog glasova, a kad im das sansu odgovor je: necemo tako! Nek se evropa promeni, nek nam se izvini, neka moli pa cemo razmisliti. To u sledecim kampanjama treba strogo naglasiti: kojiko jos treba da vas lazu?
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Ljudi, sto se tice EU mora da se postave neka pravila. Nemam nista protiv da udjemo, ali nemoj da nas ponizavaju. Nije taj ulazak toliki ideal, a da mi izgubimo sve zivo tim ulaskom. Daj neka nas prime kao i sve ostale, kao celovitu drzavu. Ako nas zele za partnere, ako kazu da zele da nam pomognu, pa eto neka kazu da je KiM sastavni deo Srbije. Partner se nikada ne rasparcava, vec mu se pomaze!
Јок него ћемо да уништимо Мишковића и пустимо Меркатор или можда Ивицу Тодорића (љуби га Туђман) на његово место.
Ja bi pustio i Torodića i Merkator, ako će meni više para ostati u džepu. Jel možeš da razumeš taj vrlo jednostavan ekonomski princip?
Ali vidim krenulo se i na Merkator od jutros.
Eksplozija ispred Merkatora
Beograd -- Jutros oko pet sati bačena je eksplozivna naprava na parking zonu tržnog centra Merkator u Novom Beogradu.
Izlog prodavnice u prizemlju razbijen je eksplozijom. Na licu mesta nalazi se policija, koja vrši uviđaj. Ljudskih žrtava nije bilo, a pričinjena je manja materijalna šteta, rekla je za B92 menadžer za odnose s javnošću Merkatora Sanja Šegrt. Inače, Merkator će danas normalno raditi. Više detalja o tom događaju biće poznato pošto policija završi uviđaj.
Izvor: B92
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 11:22:52 od vanja_gator »
Dosta je bre više vozanja naroda od strane DS, glasao sam za Tadića za EU, i šta sad ? Opet nas zajebava neobavešteni preko tijanića ! Nikad više za DS