Kako mislis nista? Nista napisano ili nije pala vlada? Pa eto neko moje vidjenje. Posto se zna da je Toma Miskovicev posilni, ovaj mu je naredio da ne talasa i da ostavi sadasnju konfiguraciju u parlamentu gde je pogodna atmosfera stalnog branjenja. On niti trazi nove izbore (veoma opasno bas sad, dakle veoma opasno jos sledecih 50 godina dok ne bude vise Siptara nego Srba), niti kaze daj da transformisermo vladu nego samo kaze: ostavite sujete i vladajte. Jer zna da im odgovara takva sizofrena vlada.
Kostunica je svestan da je narod video njegovu izdaju, nekih njegovih nazovi principa demokratije, daje procitano da je oznin agent ubacen medju opozicionare i svestan je da svakim izlaskom ima sve manje i manje glasova. Tu on vuce nepismenog svinjara u propast, jer govedo sa svojim niskim strastima ne uvidja da kad padne zmirkavi pada i on. Odnosno gotova je i njegova politicka karijera. Sa druge strane sada se vidi i Tomino opredelenje za evropu, jer ce uvek koristiti svaki mig da uvek kaze; a ne tako. feudalizacija Srbije tece po planu. Srpski kapital debelo kupuje nis (onaj iz Rusije) a hleb ti diktira drugi jul-ov tajkun Peconi (mlinsku industriju i uvoz izvoz zita).
Dakle trebalo bi po bilo koju cenu dovesti radikale na vlast. To bi bio spas za Srbiju. Konkretno mislim da ce se sa njima spasti na jedenje g*vana na pendrecenje i na otimanje. Skinuces ih tesko, ali tek onda ce sazreti vreme za pravu srpsku revoluciju.Tek onda ce lepo izgladneli, istuceni onesvesceni Srbi moliti na kolena za Evropu ali ce u mnogome zavisiti od ruskih gubernanata.
Ovo maltretiranje, cak i prezir prema 4,5 miliona glasaca je stvarno vrhunac. Da ponistis izbore zbog istekle licne karte, da odlozis uspostavljanje isntitucije predsednika je isto sto ti zmirkavi kaze u lice: ne glasate za mene, jebacu vam mater da cete me pamtiti.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
vlada može da padne samo ako dinkić bude dobio pozitivan signal od čede da će da pristane na vladu sa g17+ i ds! jedan od uslova će biti - dignite ruke od miška! i mislim da će on biti prvi uslov na listi, ne znam što....!
p.s. novi izbori se u tom slučaju podrazumevaju, da budem precizniji!
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 01:43:05 od Kamaro24 »
Одјебите са Мишковићем, он плаћа и лево и десно да га не дирају, у високу политику се не меша, нити га то интересује, не контролише он никога осим Малађана Динкића. Било шта друго - следи му Карићева судбина. Србијом за сада руководе политичари.
vlada može da padne samo ako dinkić bude dobio pozitivan signal od čede da će da pristane na vladu sa g17+ i ds! jedan od uslova će biti - dignite ruke od miška! i mislim da će on biti prvi uslov na listi, ne znam što....!
p.s. novi izbori se u tom slučaju podrazumevaju, da budem precizniji!
Pa i to je resenje. Ali gledao sam Dacica, kako to nagovestava i nudi se da bude Dinkicev surogat da 'drzava ne bi propala'.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Нешто не верујем да ће тадић да пристане на коалицију са љдп-ом, чини ми се да би му то само био минус и да би пазарио казну већ на мајским изборима као и тома ако би се уталио са коштуњавим.