Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:14:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пада влада !  (Pročitano 37417 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Polako klizimo u mrak, hvala Kostunice!  Smile
nesekiraj se ja sam tu da upalim svetlo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Polako klizimo u mrak, hvala Kostunice!  Smile

Halo, pa Nije samo Kostunica u pitanju. U pitanju je i Velja, pa SPS, pa Radikali  ovaj Nikolic.

Nisu samo LDP i DS u ovoj zemlji.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa cekaj nije pala Vlada,da su potpisali sporazum valjda bi pala ili sam neobavjesten?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Pa cekaj nije pala Vlada,da su potpisali sporazum valjda bi pala ili sam neobavjesten?
pali su onog trenutka kompet svi kada su poceli celo biracko telo da lazu da ce sacuvati kosovo i da je kosovo nase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Nema razloga da padne vlada.Pa Tadic je obecavao po Srbiji celu Srbiju u evropskoj uniji.Sada nek objasni Kostunici i domacoj javnosti da nije kompetentan da primeti tu vec najavljivanu prevaru evropske unije kojom se zaobilazi savet bezbednosti i time Rusija izbacuje iz igre oko borbe za srpski drzavni integritet i stabilnost svetskog poretka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
Srbija dole nema vojsku, policiju, sudstvo- nista. Nikakve organe uprave, nije to vise teritorija Srbije....
To de facto nemamo suverenitet, ali legalno gledano ne mogu da proglase nezavisnost.
Zato i predsednik Boris Tadić tako snažno deklariše da nikad neće priznati secesiju, zato što zna da je međunarodni zakon iza nas.

A drugo viđenje situacije, koje takođe potpuno razumem i to možda više nego prvo: je da granice uopšte nisu važne, nego treba da idemo što pre u EU po svaku cenu.
To je meni zapravo još bliži način razmišljanja nego ovo što priča Vlada.

Ali, ako tako postavljamo stvari, onda se odlazak Kosova ne može smatrati "gubitkom" - jer su teritorije nevažne.

LDP međutim istovremeno priča obe stvari: da nije važna teritorija nego ljudi, a u isto vreme da smo Kosovo "izgubili."
Zato su pristalice LDP-a najveći papci u demokratskom bloku.

Dobro, ako ga ti razumes objasni i nama sta ce postici nepotpisivanjem sporazuma?
Kakve rezultate ce imati tim postupkom osim toga sto odbije trgovinske i vizne olaksice za nase gradjane? Smile
Pa, računa da će EU prva da trepne i dâ nam Sporazum bez ubacivanja trupa dole.

Tako ih je već jednom ispalio, kad su 2006. suspendovani pregovori zbog Mladića, a onda 2007. nastavljeni i bez tog uhićenja.

Medjunarodni zakon je bio i iza Iraka kada su SAD krenule na njih i iza Afganistana i iza nas, pa nikom nista....

Sto se tice LDP-a: de facto smo izgubili Kosovo, a ljudi jesu vazni i nema tu sta da LDP prica 2 price, ne vidim sta ti je tu "papkasto"....
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 16:50:44 od Peter_Forsberg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Hvala bogu ,ja sam srecan da nam jos uvek amerika ne kadrira bas sve u nasoj zemlji,to je pravi Otpor,a ne ko ona mara koja lako noge dize
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 16:50:57 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Hvala bogu ,ja sam srecan da nam jos uvek amerika ne kadrira bas sve u nasoj zemlji,to je pravi Otpor,a ne ko ona mara koja lako noge dize
dolazi vreme kada mara nece imati ni kamicak,zao mi je ali sudeci po redosledu dogadja bice tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
ne razumem kako neko može da misli da ćemo teranjem inata dobiti bilo šta.

Sada je dilema i misija i put u EU ili misija bez puta u EU pa vi vidite gde mi gubimo???
haha  tacno tako,to i pokusavam da kazem.necemo misiju a kosovo je vec izgubljeno,pa ssto se lazemo ljudi.Ajd bar da idemo u EU

eto sustine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
dolazi vreme kada mara nece imati ni kamicak,zao mi je ali sudeci po redosledu dogadja bice tako
       I ti nosis na profilu natpis "delije sever",e deckic jeben si ti igrac,vise jeben nego igrac.Takvim konstatacijama ne dokazujes svoju pamet ili smisao za realno vec samo malicioznost i dusevnu ustrasenost.Da nije tuzno bilo bi smesno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:14:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.