Ja ne znam zasto svu odgovornost svaljujete na Kostunicu kada predsednik skupstine ne zeli da sazove vanrednu sednicu na kojoj bi se odlucivalo o potpisivanju sporazuma. Skupstina predstavlja vlast naroda i kao takva mora da odlucuje o najvaznijim pitanjima u drzavi. SKupstina postavlja i svrgava vladu tako da skupstinska odluka ima vecu snagu od odluke vlade.
Sta okupatora zabole za narod,oni samo mediskim manipulacijama i pretnjama zele da postignu sto im stoji u zadatku.
A Sporazum je tako jedno nista! Ama bas nista nikom ne moze da smeta u tom Sporazumu. To je samo povod za ovo sranje koje zmirkavi mora da pravi posto je inace pukao!
Sinoc su cijini boljsevici na Studiju-B nastavili da steluju beogradsku raju.Takoreci stelovanje zvano targetovanje Kostunicu.Nismo mi jos najurili komunjare sa naseg Studija-B.
Nisu samo oni. Tu su i ona sto je vodila Zamku na pinku pa je sada na Fox, a da ne zaboravimo na govedo Bujosevica na Enter i kraljicu Beckovicku.
A Sporazum je tako jedno nista! Ama bas nista nikom ne moze da smeta u tom Sporazumu. To je samo povod za ovo sranje koje zmirkavi mora da pravi posto je inace pukao!
Evo ga strucno lice. SPS, SRS, Narodnjaci. Nemaju ovakvog pravnog-jezickog strucnjaka.
Pocela hajka na Kostunicu cak se i citateljke dnevnika foxa,b-92 i studia-b razumeju u berzu,pa nestedimice iznose svoje strucno misljenje o padu indeksa beogradske berze,koje su posledica Kostunicinih antievropskih izjava.Izgleda da primitivke slabo prate svetske vesti o fluktuacijama na svim svetskim berzama zbog krize nastale padom sistema spekulantskih hartija od vrednosti u Americi.
Шта ниси знао да је коштуница крив за скок цене нафте у Ираку?
Јао бре жути много сте смешни, дате му место премијера а онда народу паламудите о одговорности. Е тадићу тадићу јебо ли те риза хаљими.
Pocela hajka na Kostunicu cak se i citateljke dnevnika foxa,b-92 i studia-b razumeju u berzu,pa nestedimice iznose svoje strucno misljenje o padu indeksa beogradske berze,koje su posledica Kostunicinih antievropskih izjava.Izgleda da primitivke slabo prate svetske vesti o fluktuacijama na svim svetskim berzama zbog krize nastale padom sistema spekulantskih hartija od vrednosti u Americi.
Kad kostunicu takvi napadaju znam da je uradio pravu stvar.Mozda je on krivac ako Hilari izgubi na izborima.
Шта ниси знао да је коштуница крив за скок цене нафте у Ираку?
Јао бре жути много сте смешни, дате му место премијера а онда народу паламудите о одговорности. Е тадићу тадићу јебо ли те риза хаљими.
Kada Kostunicu takvi napadaju znam da je uradio pravu stvar.Mozda je on glavni krivac za moguci neuspeh Hilari Klinton na americkim izborima.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 16:19:13 od vucko_m »