Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pacijent nožem nasmrt izbo medicinsku sestru  (Pročitano 7616 puta)
12. Jan 2016, 11:52:44
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Pacijent nožem nasmrt izbo medicinsku sestru

S. B. | 12. 01. 2016 - 11:18h  izmena vesti 11:31h

U prostorijama Medicine rada u Šapcu pacijent je napao i ubio medicinsku sestru Lj.P. (55) danas, nešto posle 10 časova.
Naoružan nožem, pacijent je medicinsku sestru jurio po hodnicima, nakon čega ju je sustigao i izbo po telu.

Medicinska sestra je u kritičnom stanju prebačena je u šabačku bolnicu, nakon čega je preminula. Pacijent je uhapšen.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Sad kad dobije 6 meseci kućnog pritvora, ima da se puši!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Sad kad dobije 6 meseci kućnog pritvora, ima da se puši!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 601.1
mob
Apple 15
Simulant.
Kao Kristijan i ostala bagra. Ubio zenu i sad je psihicki bolestan, kako mu se ne bi sudilo.
Mars, more.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
gledao sam sinoc kako ruski doktori  resavaju nasilne pacijente... Smile
nekakav mentol udario med.sestru...a doktor uletio i iznabijao ga...
i njega i njegovog drugara... koji je bio sa njim..koji je posle podlegao od zadobijenih udaraca u vugla  Smile
msm morbidno...do srzi  Smile ali da vis' kako ih je doca polupao   Smile

inace oduvijek sam smatrao da sve drzavne ustanove a posebno ljekarske ustanove..
treba da imaju dobro obezbjedjenje...
a posebno u ovakvim vremenima ...uvijek moguceg teroristickog napada Smile Smile Smile

ludaka treba tako premlatiti... da vise nikad ...ne moze ni ocne kapke da digne ...a kamoli ruku ili nogu  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
MONSTRUM IZ ŠAPCA Ubio medicinsku sestru na pauzi, a onda seo u čekaonicu dok je ona umirala

S. B. , A. Ž. A. , | 12. 01. 2016 - 11:18h  izmena vesti 12:47h
U prostorijama Medicine rada u Šapcu pacijent Vukašin Vilotić napao je i ubio medicinsku sestru Ljubinku Popović (55) danas, nešto posle 10 časova.

V.Vilotić, napadač
pin on pinterestshare it
Naoružan nožem, Vilotić je medicinsku sestru napao na prijemnom odeljenju Medicine rada. On je došao da mu se prepišu lekovi i ušao je u ordinaciju gde je ona primala knjižice.

Kako saznajemo, u toku je bila pauza, a Ljubinka je stajala na prijemu. Vilotić je ušao, ubo je u vrat kuhinjskim nožem, a nakon toga izašao i mirno rekao: "Ja sam to uradio, ja sam bolestan."

Ljubinku je našla servirka, koja je zatekla na podu prijemnog odeljenja u lokvi krvi. Kada je počela da vrišti, ostalo osoblje se okupilo, a Vilotić je ostao mirno da sedi u čekaonici.

Inače, Vilotić je bivši zatvorenik, a nije bio agresivan prema ostalima u prostorijama Medicine rada. U zatvoru je bio zbog saobraćajke

Još se utvrđuje kako je tačno došlo do napada, a zna se da je ubo kuhinjskim nožem nožem u vrat i presekao krvne sudove.

Nije bilo šanse da napadnuta sestra preživi, jer joj je presečen krvni sud, iako su je kolege odmah prebacile na urgentni prijem.

Medicinska sestra je u kritičnom stanju prebačena je bolnicu, nakon čega je preminula. Pacijent je uhapšen.

Predstavnici Ministarstva zdravlja i Lekarske komore Srbije osudili su danas napad u kome je ubijena medicinska sestra u Šapcu, a najavljeno je da će do kraja nedelje biti formirana komisija koja će raditi na svim slučajevima napada.

Posebna komisija za istraživanje slučajeva napada na lekare

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić najavio je da će do kraja nedelje biti formirana komsija koja će raditi na svim slučajevima prijave napada na zdravstvene radnike, kako na lekare, tako i na medicinske sestre.

''Očekujemo da predložena imena te buduće komisije, odnosno, radne grupe budu poznata do kraja nedelje'', rekao je Vekić novinarima.

Kako je objasnio, to radno telo će analizirati sve prijavljene slučajeve, ali i ukazao da ono neće moći da preduzme nikakve bitne korake bez adekvatne saradnje sa MUP-om i Tužilaštvom.

Direktorka Lekarske komore Srbije Vesna Jovanović rekla je da je ta komora zabeležila 11 napada na medicinske radnike prošle godine.

Citat
''Bilo bi dobro da dodje do toga da se unutar tužilaštva napadi na zdravstvene radnike tretiraju drugačije i da se uvek gone po službenoj dužnosti'' Vesna Jovanović, direktorka Lekarske komore Srbije
Ona smatra da se mora uvesti novo delo, koje postoji u drugim zakonodavstvima zemalja u regionu, a koje će glasiti kao napad na zdravstvenog radnika u vršenju zdravstvene delatnosti.

Jovanović je istakla da zdravstveni radnici u Srbiji, srećom, najčešće budu lakše povređeni u tim napadima, odnosno, da su uglavnom izloženi vredjanjima i lakšim povredama

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
"Ja sam to uradio, ja sam bolestan."

Uuuu pa ovo je onda još bolje po njega, sad može da zaigra na kartu neuračunljivosti i neće ni videti mardelj.  Smile Dobro, moraće da se javlja Lazi Lazarević na svakih 6 meseci al to može i usput kad ide po cigare, samo mahne doktorima sa ulice i smatra se da je bio na pregledu. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Simulant.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
da je posve normalan..nije sigurno.... Smile
ali da je svjesno napao ovu nesretnu zenu..i da je pocinio ubistvo..i da je hladnokrvni ubica - to jeste..
i tako ga i treba tretirati... Smile
i u tretman obavezno treba ukljuciti  svakodnevno premlacivanje...cvrstim predmetom...
koji izgledom asocira na stajnglu  Smile
tako silno...da se po citav dan cuje prvo - stajnglajng-stajnglajng-stajnglajng..pa onda njegovi bolni jauci  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
LG G3
A inače te sestre koje primaju knjižice važe za izuzetno ljubazne osobe,a tek kad su na pauzi ili priča telefonom a ti je prekineš,onda pucaju od ljubaznosti.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.