Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime aleksapalko  (pregledi profila: 1099 puta)
Ime: aleksapalko
Pozicija: Ucesnik diskusija
Datum registracije: 20. Sep 2010, 20:35:12
Poslednja poseta: 30. Nov 2010, 10:14:24
Ukupno online: 6 sati i 48 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Muškarac
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: Nokia x6
MSN:
YIM:
Google Talk:
E-mail: Sakriven
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Counter Strike pro gamer and pro manijak
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: 143 cm
Tezina: 31 kg
Zanimanje: ucenik
Zaposlenje: Student
Obrazovanje:
Oblik tela: Sportski
Boja kose: Plava
Boja očiju: Plave
Cigarete: Nepusac
Alkohol: Ne pijem
Narkotici: Ne
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(16)
molim vas... opet ne odgovarate kako treba, ne slusate sta ja pricam, i ne znate sta pricate...
raspitajte se prvo sta znaci slanje pouzecem, i odgovorite na moja uredno postavljena pitanja, pa onda mozemo nastaviti razgovor. pristao sam na vasu tehnolosku nepismenost i nesposobnost da saljete e-mail i privatne poruke, i zelim nesto zauzvrat.

i da se jasno razumemo, nemam nameru da vam prvi saljem novac, ma koliko sitna para bila, jer po vasem ponasanju postoji visoka mogucnost da ste prevarant i da cu ja ostati bez svog dela pogodbe, dakle ostecen. A da se ja jurim sa vama po srbiji ne pada mi napamet.

Sem toga, ja imam svoju reputaciju, nemam razloga nikog da pokradem niti mogu gde da pobegnem kad bih to uradio, svi koji iole igraju igru znaju ko sam, gde zivim, radim u klubu, odrzavam velike turnire, imam 25 pozitivnih ocena u nasoj zajednici, nijednu negativnu ocenu.

Tako da ili saljete prvi kartu na uvid, da vidimo da li je original i da li je u dobrom stanju, pa onda novac. Ako vam ne odgovara, put pod noge pa za beograd. Uopste me ne zanima bilo kakva druga prica. Ako budete odbili, logicno je da ste obican jadni prevarant. Ne pristajem na uslove raznih neozbiljnih anonimusa sumnjive inteligencije i reputacije
27. Sep 2010, 20:26:13  
molim vas, procitajte CELU poruku koju sam vam poslao onda, prekopirajte je kad mi budete slali i ispod nje napisite odgovore na ta pitanja... ili ako vam bilo sta nije jasno
26. Sep 2010, 22:03:41  
niste odgovorili na sva postavljena pitanja i ponasate se jako sumnjivo
26. Sep 2010, 21:58:20  
ja bih stardust dragon, mirror force, solemn judgment, solemn warning, dark bribe, pot of duality, effect veiler, dark armed dragon, judgment dragon, black rose dragon, ancient fairy dragon, smashing ground, dark hole, monster reborn, battle fader, gold sarcophagus, brionac dragon of ice boundary, mist wurm, ally of justice catastor...

sta imate odavde?
25. Sep 2010, 18:50:56  
ne znam da li ste nesposobni za kucanje e-maila ili sta? svako ima e-mail nalog... upotrebite svoj...
i opet mi niste poslali spisak vrednijih i redjih karata... ili spisak uopste....?
25. Sep 2010, 18:49:32  
dalji kontakt sa spiskom karata na syndrome011@yahoo.com
25. Sep 2010, 13:55:18  
1
Još nisam dodao prijatelje.
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.