PLAVA ZVEZDA Iza šuma, iza gora, iza reka, iza mora žbunja, trava, opet noćas tebe čeka čudna neka zvezda plava, zvezda prava. Čak i ako ne veruješ. probaj toga da se setiš. Kad žamuriš i kad zaspiš, ti pokušaj da je čuješ, da osetiš, da je stigneš i uhvatiš i sačuvaš kad se vratiš. Ali pazi ako nije sasvim plava, sasvim prava, mora lepše da se spava: da se sanja do svitanja. Mora dalje da se luta. Tristo puta. Petsto puta. Mora druga da se nađe. Treća. Peta. Mora u snu da se zađe na kraj sveta. I još dalje iza kraja: do beskraja. Mora biti takve zvezde. Što se čudiš? Pazi samo da je negde ne ispustiš dok se budiš. Jednog dana, jedne noći, ne znam kada, al znam tačno, izgledaće nebo bez nje tako prazno, tako mračno. I sva sunca sve lepote i sve oči što se jave, nikad bez nje neće biti sasvim tvoje, sasvim prave. Ja ti neću reći šta je ova zvezda čudna, sjajna. Kad je nađeš - sam ćeš znati. Sad je tajna.
You're just too good to be true. Can't take my eyes off you. You'd be like Heaven to touch. I wanna hold you so much. At long last love has arrived And I thank God I'm alive. You're just too good to be true. Can't take my eyes off you.
I love you, baby, And if it's quite alright, I need you, baby, To warm a lonely night. I love you, baby. Trust in me when I say: Oh, pretty baby, Don't bring me down, I pray. Oh, pretty baby, now that I found you, stay And let me love you, baby. Let me love you.
Kad neko hoće da bude deo naseg života, potrudi se da to i ostvari... sa milion malih sitnica i paznje pokaze da mu je stalo... Zato se ne treba truditi praviti mesto u srcu za onoga ko se ne trudi da tamo ostane... Ma sta uradili i rekli, takvima je malo i nedovoljno... Cuvajmo se za one kojima ce i nase malo biti sve.
Razmisljam sta to ima u tebi... pa me tera da te volim, zelim i trebam toliko.. i onda se nasmejem sama sebi... jer znam da bi lista otisla u nedogled... Zato sto brige nestanu kad si sa mnom, sto kad se nasmijes...moje srce preskoci otkucaj... Zato sto kad sam s tobom....nista drugo nije vazno... Zato sto se s tobom osecam sigurno... ili sto sam nepotpuna kad ti nisi tu Zbog nacina na koji pricas...da i vreme stane.... ili zbog toga sto kad sam tuzna... i sama pomisao na tebe vraca mi radost. Zbog nacina na koji si uzeo moje srce... zbog toga sto si u svakom pogledu neodoljiv... zbog toga sto bi bila izgubljena bez tebe... I zbog toga sto te jednostavno volim sa ljubavlju cistom i iskrenom.