Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime arijadna  (pregledi profila: 16362 puta)
Ime: arijadna
ConQUIZtador Ime: arija
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 25. Jul 2010, 19:08:35
Poslednja poseta: 06. Avg 2013, 11:56:16
Ukupno online: 9 dana, 6 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: Nokia
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Mogu ti biti najlepši san koji sanjaš..............Ili najgora nocna mora.........Od tebe zavisi.......... :))))
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(611)
─▀█║────────────▄▄────────────▄──▄ ──█║───────▄─▄─█▄▄█║──────▄▄──█║─█║ ──█║───▄▄──█║█║█║─▄║▄──▄║█║─█║█║▄█║ ──█║──█║─█║█║█║─▀▀──█║─█║█║─█║─▀─▀ ... ──█║▄║█║─█║─▀───────█║▄█║─▀▀
──▀▀▀──▀▀────────────▀─█║
───────▄▄─▄▄▀▀▄▀▀▄──▀▄▄▀
──────███████───▄▀
──────▀█████▀▀▄▀ ♥♥
.... ──────▀█▀ ♥♥
16. Nov 2011, 20:25:49  
Volim osmjeh na tvom licu, volim tvoja oka dva, volim usne zeljne poljubaca, ustvari, samo tebe volim ja!
16. Nov 2011, 15:59:42  
Tvoja ljubav nema cenu
Nema valute, ni blaga na svetu
Što bi vredelo za tvoju mijenu
Samo sa tobom, mirisu mi jutra
Samo sa tobom, ja verujemu sutra
To sam shvatio, kroz svo ovo vreme
Da smo stvorili nešto
Što ustvari nema cene
Voleti i biti voljen
Znači samo jedno
Mi smo nešto, više od svega vredno

:*
16. Nov 2011, 15:57:31  
dodji ako mozes na tren :*
16. Nov 2011, 13:33:13  

U ljubavi niko nikoga ne može da povredi. Svako od nas je odgovoran za ono što oseća i ne možemo drugog da krivimo za to. Niko nikoga ne gubi jer niko nikoga ne poseduje. To je istinsko iskustvo slobode.... imati najvažniju stvar u životu a ne posedovati je...
16. Nov 2011, 13:32:50  

U trenutcima... U ovakvim trenutcima si ti jedini razlog zasto se ne predajem. Jedini. Jer znam da si tu, iako te nema da ti pricam sta se desava. Kao zvezda, ne vidim te, ali znam da si tu.
Znam. Jer ti si takav, ti me neces napustiti kad mi krene najgore, jel tako? Jer ti si jedino sto me jos drzi da ne padnem... Da me izvuce iz ove tame koja me zagrlila da jedva disem... Tama koja mi ne da mira i koja me sve jace vuce dnu... I nemoj da me das... Onim azdajama, onim crnim pticama i mraku. Ne dozvoli da tonem, jer ako tonem, ne mogu da ti garantujem da cu uspeti da prezivim.
Ne daj me zlim ljudima i laznim prijateljima. Ne daj me, jer jedino ti umes da me spases. Zelis li?
Ne dozvoli da drugi razmute bistrinu mojih ociju. Nemoj dopustiti da se mesaju u moj zivot i da mi kvare snove. Ne daj da mi kradu zelje. Da izvlace zelju za zivotom iz mene. Ne dozvoli, jer znas da je svaki moj dah za tebe izdisan, udisan. Svaki.... Ne daj da mi se nad zivot spuste oblaci kise, kupi mi zuti kisobran da mi zameni sunce. Ne dopustaj da me spustaju na dno, da me pritiskaju sa svih strana, vec stani ispred mene, zastiti me recima, pesnicama, zubima.
Zastiti moju dusu, zagrli dete u meni. Ne dozvoli da me uniste. Stani ispred mene, lupi pesnicom o stol i reci da ne moze, jer imas zadatak da me cuvas i pazis! Ne okreci im ledja! Vec stani hrabro pred njih i reci da me volis i da nista u zivotu nece uspeti da nas unisti. Vrisni snazno da sam smisao tvog zivota i da jedino ja umem da te shvatim kao celinu.
Reci glasno i jasno da sam ti potrebna i da nemaju nikakvo pravo da me otmu tebi. Reci im slobodno da sam tvoja, da ti pripadam dusom i telom i da me nista drugo ne zanima....Reci im da me jedino ti cinis srecnom....Reci im, i ne daj nas....
16. Nov 2011, 13:20:18  
I was made for lovin' you baby
You were made for lovin' me
And I can't get enough of you baby
Can you get enough of me?

16. Nov 2011, 13:16:37  
ceo dan mislim na tebe.....

16. Nov 2011, 06:47:22  
1 ... 34 35 37 38 ... 62

Ukupno prijatelja: 25
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.