Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime arijadna  (pregledi profila: 16382 puta)
Ime: arijadna
ConQUIZtador Ime: arija
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 25. Jul 2010, 19:08:35
Poslednja poseta: 06. Avg 2013, 11:56:16
Ukupno online: 9 dana, 6 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: Nokia
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Mogu ti biti najlepši san koji sanjaš..............Ili najgora nocna mora.........Od tebe zavisi.......... :))))
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(611)
12. Nov 2011, 22:48:43  
Jednom je jedna mala ribica rekla:
''Ne možete videti moje suze jer sam u vodi.''
Na to joj voda odgovori:
''Ali ja ih mogu osetiti jer si u mome srcu.''

POUKA: Možda možemo od ljudi sakriti ožiljke i bol,
ali ne možemo lagati osobe kojima je zaista stalo do nas!
12. Nov 2011, 21:15:37  
█┼┼┼▀██▀┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼██┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼██┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼▄██▄▄█┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼▄███▄┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼███─███┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼▀██▄██▀┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼███┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼▀██┼██▀┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼██┼██┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼▀█▄█▀┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼▀┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼██▀▀▀█┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼██▄█┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼██▀█┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼██▄▄▄█┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼▄██▄┼┼┼▄██▄┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼██████┼██████┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼█████████████┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼█████████████┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼███████████┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼█████████┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█████┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼███┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█ █┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼┼█
12. Nov 2011, 20:41:26  
Dugo sam razmisljala kako da napisem pesmu.
Pesmu da zlo ne bude u prvom planu. Jer sam sa tim zlom dotakla tlo,i nebo i onu dugo sanjanu zvezdu sjajnu.U jednoj mojoj pesmi se rodio,stranac koji je slutio,a cutao. Koji je znao a nista nije govorio. A tako me je lepo voleo. Blizinu njegovu
nikada nisam osetila, jeka njegovog daha svako jutro me je budila. Za njega sam bila i vestica i vila, za njega sam bila ona nevinost koja mu je ljubav probudila.
Ljubav po malo zaboravljenu, ljubav u koju vise ni sam nije verovao. Ljubav koju nikada nije izgovorio. A ja sam je osetila, prepustila se i utonula.Reci nezne mu saputala i jednoga jutra zauvek izgubila.Ostala su iza nas nasa malobrojna
radovanja, kao lepa secanja... Stranac koga nikada nisam upoznala.
12. Nov 2011, 14:19:54  
She’s as hard as AC DC, she gets my thunder struck
She‘s a star, a four leaf clover but I won’t press my luck
Girl I’m talking about you so don’t be so scared of trust
I think I’m better off with you, you say compared to what?
And if you want me girl , I WILL BE YOUR MEN .
And if you want me girl , I WILL BE HERE FOREVER .

12. Nov 2011, 09:06:41  
HOCU SAMO TEBE
ZA TEBE SAMO ZNAM
RECI MI STA ZELIS
SVE CU DA TI DAM!! :*

12. Nov 2011, 02:59:13  

Kako da znam da li me voliš, kako da znam je li to istina... previše sam puta voleti htela, a nisam... nisam povredjena biti htela...
ako ti ruku pružim i srce otvorim hoćeš li iskreno uzvratiti ili ćeš se poigrati sa mnom kao s lutkom, šutnuti me kao kamen pored puta, otići bez reči, a ja ću sama opet patiti...
kako da znam da osećamo li isto...
hoćeš li me slomiti kao suhu granu, hoćeš li moju ljubav pretvoriti u ranu...
oboje smo zreli s pečatom u duši... ali neka,ne plaši me sudbine put što slutim
ne plaši me ljubav koju dajem, jer sam sretna i sa tobom trajem... već me plaši ako otvorim vrata duše tebi...
osećaš li isto ili sanjam da me dušo povredeo ne bi...
11. Nov 2011, 12:05:15  
Gledam u nebo kako se plav
i mislim na tebe, anđele mali.
Srce i razum različitu melodiju sviraju
toliko jako me u srce diraju.
Svakim danom volim te više,
dok telo bez tebe teško diše.
Vidim te na kratko, nežno mi se smešiš,
pogled mi tvoj govori da me ipak želiš.
Ponekad poželim samo da spavam,
jer te u snu stalno imam zvezdice mala.
Sanjam kako te ljubim, govoriš koliko voliš me,
sve je kao u bajci Braće Grim, ti i ja smo glavni lik.
11. Nov 2011, 09:41:35  
11. Nov 2011, 09:37:46  
1 ... 37 38 40 41 ... 62

Ukupno prijatelja: 25
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.186 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.