Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvoren autoput Ljig-Preljina; Vucic stigao sleperom  (Pročitano 13201 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
И шта сад...зајебаваћемо се и лупати глупости зато што га је Оверлорд отворио на шлеперу?

Ma ne bre pokušaćemo kao i ti da elaboriramo i ocenimo kvalitet radova,kvalitet svetlosne signalizacije kao i kvalitet prilaznih saobraćajnica

Предлажем опозицији кад дођу на власт да моментално сву ову зајебанцију од аутопута поруше Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
u krajnost se ide i kad se sere po svemu i u vezi milosevica ali i u vez vucica...
miosevicu nema ko sta da kaze za rat....
i covjek je ocuvao srbiju pod  10togodisnjim sankcijama...

da je drugacije..sta bi to pokrale dosmanlije iz nis-a...iz eps-a...iz kolubare....iz telekoma....
pa kupovina telekoma srpske je najveca prevara... ja mislim posle prodaje nis-a  Smile
u citavom procesu se gubi 200 miliona evra... Smile sad nje vazno..na koji nacin...
ali  prodaju su realizovali tadic i dodik... Smile

dodiku je i sudjeno za tu prodaju telekma i tih malverzacija..
ali tadic je bio nedodirljiv u to vrijeme...

vucic sta god da uradi...pa eto  kao i lijepe i pozitivne stvari..kao ovaj autoput....
(sad sto ce biti skupa voznja istim...to je druga strana medalje)
ljudi se odma poseru... Smile

to se radi i u vezi milosevica... Smile
i to uglavnom rade one zadrte ds-lije...
koje ne mogu da shvate...da je najveci neprijatelj ds-a bio dss  Smile

i najgore sto je demokratska svetinja zoran djindjic bio spreman na saradnju sa sps-om...i zelio je...
i buducnost srbije je vidio u koaliciji izmedju ds i sps-a u vlasti  Smile

i da ne pisem dalje... Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2016, 17:14:14 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Problem je u tome što Vučić hoće da svi mi na njega gledamo kao nekad naši roditelji u Tita... a da on radi 1/10 Titovog posla.  Smile

I drugo, to što je meni drago zbog urađenog toga i toga... to ne znači da ću narednih godinu dana da skačem od sreće i da mislim samo na to. Ok, otvoren je autoput. Odlično. Premijer nek obavi svoju dužnost, nek da izjavu i nek se vrati na svoje radno mesto da nastavi sa radom. Pa da što pre napravimo i sagradimo novu deonicu. Ali ne. Premijer je prvo prezauzet atenšnhorisa... pardon, atentatima... pa onda ide otvaranje deonice, pa diskusija o deonici, pa ovo pa ono...
I uopšte, ta ideja da ja sad treba njega da hvalim i ljubim što radi svoj posao... To mi je uvek bio vrhunac debilizma. Čuj radi svoj posao čovek. Whoopty fuckin do.  Smile Puna zemlja ljudi koji rade triput teže i stresnije poslove od njega za pet puta manje plate, a imaju deset puta više dostojanstva, kulture i časti nego on... pa o njima niko ne piše i ne izveštava.  Smile

Samo neka on radi svoj posao i biću ja zadovoljan. Ne tražim mu ništa više i ništa manje od toga. Al kad kažem posao, mislim na konkretna dela koja daju rezultate. A ne na visenje pred kamerama 2 sata dnevno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
vucic sta god da uradi...pa eto ak i lijepe i poitivne stvai..kao ovaj autoput....
(sad sto ce biti skupa voznja istim...to je druga strana medalje)
ljudi se odma poseru... Smile

to se radi i u vezi milosevica... Smile
ui to uglavnom rade one zadrte ds-lije...
koje ne mogu da shvate...da je najveci neprijatelj ds-a bio dss  Smile

Jao evo plače mi se.  Smile A jeli, za vreme demokrata nije bilo toga,a?  Smile Kako da ne. Dok su bile demokrate na vlasti svakog jebenog dana sam mogao da čujem za nekog novog da je peder, da je bio psiho u školi, da mu je majka kurva, da je ovo da je ono...
Gde su tad bili dežurni moralisti da pričaju kako nije lepo pljuvati po vlasti?  Smile

Za vreme demokrata po Beogradu se vozio kombi koji je sav bio iscrtan uvredama i pričama o čelnicima države. Redovno sam ga viđao na Autokomandi a nekoliko puta je dospeo i u novine i na net. Jel misliš da ga je iko tad zaustavio da kaže vlasniku kako nije lepo da tako priča o svojim državnicima? Jeste patku.  Smile

Tad je bilo in srati po celokupnoj vlasti i državi. Bilo je in hvalisati se kako je ko danas zajebo državu i sistem. Bilo je in razbijati svoj grad, paliti ambasade i majmunisati se po ulicama sa stiroporima, štrajkovima glađu, pičkama materinama. A onda dođu SNS i Vučić i preko noći sve to postaje govor mržnje, nepoštovanje, negativizam...  Smile I svi preko noći treba iz stanja opšteg besa i inata da pređemo u stanje opšte euforije i pokornosti. I da skačemo od sreće zbog sitnica i stajemo u stav mirno kad god vidimo Vučićevu facu? Ma važi.  Smile

i covjek je ocuvao srbiju pod  10togodisnjim sankcijama...

Kako je očuvao?
Tako što je preko Dafine i Jezde pokupio sve pare ljudima da bi finansirao svoje nameštene ratove?
« Poslednja izmena: 07. Nov 2016, 17:25:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
jel ovo neka zajebancija sta vec 10.000 spontano okupljenih dzabalebarosa otvaranje puta kao da je najmodernija bolnica da vise nemoraju deca i mladi da se lece porukama

kurca mi se napusite barabe najobicnije lopovske,atesn kurve i ostala bagro narod crkava radici za bedu,a najbitnije teme su nam rijaliti pretnje i slicne gluposti

crkni Srbijo bolje zasluzila nisi

il sto bi reko pokojni Sava zbogom kekendo nabijem te na kurac
« Poslednja izmena: 07. Nov 2016, 17:22:11 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Milion puta smo napisali da pozdravljamo koridor 11,da je dobro što se gradi i neka se gradi,BTW gradimo ga svi mi,našim parama,svi mi se zadužujemo KAMIONDŽIJA je samo izvodjač radova koji je delegiran.

Ovom deonicom ni izbliza nije završene posao imamo deo od Požege do Boljara koji košta preko milijardu i koji niko neće da gradi,onda imamo nesposobne cgorce koji su se prezadužili već sa jednom trećinom deonice koju grade i ko zna kad će spojiti put Bar-Boljare.Putarina kolika god da bude neće otplaćivati taj put,otplaćivaće ga eventualno investicione aktivnosti i povećanje proizvodnje ako budemo umeli i budemo vredni kako to kamiondžija voli da kaže.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2016, 17:27:56 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
Apple 15
Ako nisi primetio, bobaka je vec neko vreme zaposeo duh Milorada Komrakova....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
anea...nemoj o duhovima... Smile Smile Smile tema je vucic    Smile

hkj...to je njegov stil..i meni je iritantan...ali taj neki moj subjektivni osjecaj
nema veze sa onim sto se desava na terenu....
niti sam kad kroz takve stvari gledao bilo ciji rad..uspjeh i sta ja znam...

stvar je u tome sto covjek ipak radi nesto....i trudi se..svuda ga ima...
sad sto on to sve mora da podigne do nebesa....
to je druga stvar..

ali covjek je politicar..a politicare na vlasti odrzava glasacko tijelo...
i mora da radi takve stvari....
svi rade takve stvari...
pa joj ja kad se sjetim tadica....ma  Smile

ja licno..ne vidim nikoga ni blizu ko bi mogao trenutno..u srbiji.... da radi bolji posao....od vucica....

s druge strane...srbja je u problemu..suocena je sa svim i svacim..
samo to neki  ljudi nece da vide...
a i mnogi ocekuju nerealne stvari...

i u tim nerealnim stvarima nalaze zamjerke vucicu...

a pojedini mediji i opozicija sve te neralne stvari guraju u prvi plan
i zapinju za njih...a u sustini svakoj budali je jasno..
da srbija ne moze da skrene sa eu puta...
da ne moze da raskine neke ugovore sa natoom......

jasno im je da koalicija srbija i rusija i slicne glupoti nece funkconisati ..
jer je rusija hiljadama kilometara udaljena i na crnoj je listi citavog sveta..
a jedna mala zemlja u problemima ..kao sto je srbija..ne moze da sebi pruzi taj 'luksuz' da ucestvuje u takvim egzibicijama....

a jasno je i najtupavijim osobama..da je skoro citava eu..bombardovala srbiju...
i da je skoro citava eu..u sustini nato....
i nije mi jasno kako to nekome odgovara partnerski odnos u eu...sa   tim nekim brojnim zemljama eu..
koje su bombardovale srbiju....

a ne odgovara im isti taj odnos partnerski u nato-u... Smile

a i jasno je svima da novca nema....a dugovi su pritisli sa svih strana....i tako...

znaci kad ti govoris da mozes da uradis nesto nerealno..ti fakticki obmanjujes javnost...
i tu je problem koji ima opozicija..
narod nije bas toliko glup da ne moze da shvati u kakvim govnima se srbija nalazi... Smile

i opozicija nikad nece skinuti vucica dok zagovaraju nerealne stvari....
a opozicija moze da dobije podrsku kakvu -takvu dovoljnu za prebaciti cenzus...
samo ako udari po nacionali..i ako zagovaraju to sto zagovaraju...

ali vucic ce imati jo dugo dugo podrsku vecine glasackog tijela..
najpre zbog opozicije...

ja sam davno rekao...opoziciju nije vucic pobjedio..oni su sami sebe pobjedili... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2016, 17:55:10 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
lepo je videti nase ljude da se raduju
« Poslednja izmena: 07. Nov 2016, 17:42:38 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Čovek radi nešto,tu nema spora. Ali 50 puta više priča nego što zapravo radi.

Citat
znaci kad ti govoris da mozes da uradis nesto nerealno..ti fakticki obmanjujes javnost...
i tu je problem koji ima opozicija..

Čekaj, ko je obećavao zlatno doba, fabriku čipova u Surčinu, više puteva od Nemačke... Opozicija ili Vučić?

Ostalo iz ovog posta je manje više na mestu, tu nemam šta da dodam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.