Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:47:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otkrijte prijevaru  (Pročitano 23377 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Ribe (horoskopski znak Smiley ) iz mog empirijskog iskustva cesto znaju da prevare... ali ne da bi razorili vezu nego da bi privukli paznju na sebe , ili da bi 'obnovili' ljubav .... mozda sam preterano generalizovao , ali ipak pricam uopsteno ... Smiley

nisam tipicni predstavnik hor.znaka ribe, tako da ne mogu potvrditi niti demantirati ovu tvoju izjavu mada je apsurdno donositi zakljucke na temelju hor. znaka.... nema smisla....
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ovo je tema o Varnaju - horarna astrologija...držite se cornixovog uputstva.. Smile
Suvišne poruke (generalizovanje) ćemo ubuduće brisati
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
ako hoćemo baš govoriti o nevjeri, možemo općenito astrološki reći da su žene sklonije tome jer je Venera (žena) egzaltirana u znaku Riba - prijevara laž.
Muškarci su zato okrutniji jer je Mars egzaltiran u Jarcu - hladnoća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I vrag citira sveto pismo za svoje potrebe

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Da, Cornix nije nuzno da dalje objasnjavas moje pitanje -  Smile nije nuzno  Smile

Mislim da je i vise nego dovoljno bilo sto su se poklopile tvoje natuknice za varanje, sa mojim pitanjem na koje sam trazila odgovor " da " ili " ne ".

Ipak, zanimljivo je koliko je ta horarna astrologija. Njezina preciznost.  Smile
IP sačuvana
social share
Lijecnici prekricaju svoje greske grobom, lijecnici mamorom, a zene dekolteom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ako hoćemo baš govoriti o nevjeri, možemo općenito astrološki reći da su žene sklonije tome jer je Venera (žena) egzaltirana u znaku Riba - prijevara laž.
Muškarci su zato okrutniji jer je Mars egzaltiran u Jarcu - hladnoća.

Kakvi su sad ovi zaključci? Nikada u životu nisam varala momke, niti bih to ikada uradila.  Dakle, ne možeš na osnovu toga što je Venera egzaltirana u Ribama (prevara laž..kažeš - izvukao si samo ono najgore ..hm) da donosiš takve zaključke - da generalizuješ - žene sklonije varanju? To je kao kad bi tvrdio i da su svi u znaku Vage umetnici ili slično. I zašto Venera, zašto ne Mesec  !

Treba se sagledati celi natal. A još uvek čekam da mi neko da samo jedno precizno tumačenje horarca...bilo kog. Pa da poverujem u tačnost horarne astrologije..
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 02:07:28 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
naravno da treba Maki...ovo je jedna mala astro zajebancija...ali možemo analizirati. Venera je djevojka Mjesec je žena...Nevjerna....srca su Venere, žene su Mjesec koje su vjerne...u Raku...ali ako su egzaltirane u Raku tada su hedonistične i traže gadove (Marsove u Biku).

Konkretne primjere ću navesti uskoro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li me x vara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Zvijezdo...ti trebaš postaviti pitanje "da li me X vara, zapisati VRIJEME PITANJA i tada postaviti takvu kartu.

Ono što si ti napisala je tvoja natalna karta....

Ono na što mogu odgovoriti u tvom pitanju je samo da te tvoj budući muž neće varati...no ako si u vezi ovaj odgovor te ne može zadovoljiti...Zato moraš postaviti pitanje.

Venera kao vladar 7 u Vagi u sjedištu i još spaljena od Sunca će od tvog supruga stvoriti pravu vjernu bubicu...Lijep i markantan čovjek.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 17:25:38 od Cornix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ok Smile, ja uvek burno reagujem kad mi nešto nije po volji... i kad mi se ne objasni zamršeno... Smile

Sad su mi neke stvari jasnije sa horarnom. Pa da vidimo da li mene momak vara?Šta horarac misli?  Smile

« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 17:38:36 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Neka ovo što je učinila Maki postane opća praksa. Sada slijedi odgovor.

Vrh 7. polja može ukazati na prijevaru ako se tu nalaze Ribe, naravno samo po sebi to nije dovoljno. Jupiter je otišao u znak Strijelca - moralan i vjeran dečko, no u isto vrijeme vrlo je slobodna duha što može govoriti o opasnosti. Ono na što bih ovdje ukazao je da Venera ide u trigon sa Jupiterom. Venera se nalazi u 8 polju - seks, Ovan - strastveno, brzo a nakon toga ide u trigon sa Saturnom u 11. polju, 11. polje je 5. polje od 7. i govori o njegovim avanturama. To znači da će te on uskoro prevariti, time što će spavati sa nekom plavušom, moguće da je kolegica sa posla jer je Venera na 18 stupnju. Trigon sa Saturnom govori da će se to dogoditi više puta. Ako pogledamo Sunce kao dispozitora Saturna ono je otišlo u znak Riba - prijevara.
Da bi analiza bila potpuna pogledajmo i Mjesec. Mjesec odlazi od kvadrata sa Marsom što govori da ste imali neku svađu nedavno ili što već. Možda ste se svađali oko neke ženske, jer je Mars dispozitor Venera koja označava njegovu ljubavnicu. Mjesec je na 8 stupnju koji je vrlo loš...a Mars također dispozitira taj Mjesec...dakle ti si u njegovoj vlasti...veže vas navika. Ako govorimo o kraju veze...gledamo 4. polje od 7. Tu je znak Blizanaca, vladar Merkur..no on je retrogradan što govori da ste preživjeli neku krizu u vezi i da kraj nije baš tako blizu. No taj isti Merkur dolazi u opoziciju sa Saturnom - kraj. Moja procjena je do 40 dana od danas.

Zasada te ne vara ali ubrzo hoće.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 17:46:43 od Cornix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:47:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.