Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 12:17:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otkrijte prijevaru  (Pročitano 23443 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Samo molim ostale da stvaljaju Thumbnail da bude preglednije, hvala Cornix Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
šta nemaš komentara nikakvih ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Eh al me zasmeja...mi se fenomenalno slažemo, nikakve svadje (ni najmanje) već duže vreme. Inače radi samostalno tako da nema opasnosti da me prevari sa koleginicom...no dobro, kako kažeš.
Interesuje me sad nešto, šta ako ja postavim isto pitanje npr. za 3 dana opet? Tumačenje je skroz drugačije...a bude npr, pozitivno? zbog toga mislim (kao što i Dupor kaže) da horarna nije tačna. Smile
Hvala za tumačenja Cornix u svakom slučaju  Smile

p.s. ja sam plavuša Smile Smile

šta nemaš komentara nikakvih ??

Ne, dopunjavao si tvoj prethodni post, a ja sam u medjuvremenu poslala onu poruku gore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Maki. rano je za procjene...to treba tek da se dogodi  Smile

Isto pitanje se ne može ponoviti unutar 7 dana. Jer odgovor neće biti jasan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ništa mi nije jasno u vezi horarne, nevermind.
Već sam ti odgovorila da se tumačenje ne poklapa sa mojom situacijom. Smile
Eto neka i drugi postave karte
Hvala u svakom slučaju za tumačenje Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Maki...ne možeš reći da se poklapa ili ne poklapa kada se veći dio stvari tek treba dogoditi.
Pusti činjenice da govore same za sebe, a ako sam pogriješio meni će zaista biti drago zbog
tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ne znam šta da ti kažem, izneo si neke tvrdnje prilično sigurno - a nisu tačne..., zaista poštujem horarnu astrologiju ali ne verujem da je ispravna. U svakom slučaju ako se dogodi ovako kako si napisao (pljuc, pljuc, pljuc Smile ), obavestiću te  Smile Poješću sva slova koja sam ovde napisala i počeću sa izučavanjem horarnu  Smile

Hajde sad neku dr. karticu  Smile (Tnx još jednom  Smile )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Maki...ne možeš osporiti nauku staru više od 500 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ja ništa ne osporavam već - poštujem ali ne verujem!  Smile Moje mišljenje.

Pa ljudi gde su te karte? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Preuzeto sa www.astro-house...od Jelena Vojvodić

Pitanja koja se ticu braka i razvoda uvek se gledaju koz 7. kucu. Pitac je predstavljen 1. kucom i ova kuca opisuje trenutno stanje u kojem se pitac nalazi. Kako je Asc u Lavu, a vladar Sunce u Biku, što jesu dva fiksna znaka, pitac se ne može oceniti kao nervozna i rastrzana osoba, što bi eventualno moglo biti izazvano pojavom krize u braku. S obzirom da je vladar Asc otišao u 10. kucu, može se reci da je pitac ipak više okrenut svojoj karijeri i profesiji ( 10. kuca ), a prvenstveno nekom finansijskom poduhvatu ( Sunce u Biku ) preko svoje profesije. Ova osoba je nedavno zapocela veliki profesionalni finansijski poduhvat i zbog profesionalnih obaveza nije bila u mogucnosti cesto da boravi u svojoj kuci i uz svog bracnog partnera ( vladar Asc u 10. kuci ).

Brak, kao i bracni partner predstavljeni su 7. kucom. Na vrhu 7. kuce nalazi se Vodolija, koja unosi pricu da je brak upao u krizu ( Vodolija ). Vladar 7. kuce ( Saturn ) zbog svoje esencijalne prirode, kao i postavkom u znaku Blzanaca, opisuje bracnog partnera u nešto težoj ( Saturn ) poziciji i da je opterecen ( Saturn ) razmišljanjem ( Blizanci ) o bracnoj situaciji u kojoj se nalazi. Sunce i Saturn, kao vladari 1. kuce i 7. kuce nisu u medusobnom aspektu , a kako pitanje glasi '' Da li cu se razvesti '', sumnjam da bi do razvoda moglo da dode. Saturn ( bracni partner, brak ) je u separacionoj konjukciji sa Marsom, što govori o nedavnim svadama i problemima u braku. Kako je Mars vladar 10. kuce i kako je vladar Asc u 10. kuci, svade su bile podstaknute cinjenicom da je pitac zbog svoje profesije i karijere zanemario svoj brak.

Kako je Sunce ( pitac ) pri kraju znaka i kako ne pravi niti jedan od glavnih aspeketa pre nego što izade iz znaka Bika, pitac bi uskoro mogao da ocekuje promenu okolnosti i situacije koje se odnose na bracno stanje. Sunce nece napraviti niti jedan aspekt, što malo otežava '' atmosferu '' pitaca, jer u ovom slucaju, pitac može samostalno malo toga da uradi, jer je Sunce u '' atmosferi '' cekanja.

Mesec, kao kosignifikator pitanja, nalazi se u 12. kuci koja donosi probleme, izolaciju i patnju, ali on je izvrsno postavljen u svom sedištu u znaku Raka. Pored ovakve okolnosti Mesec je i u aplikacionoj konjukciji ka Jupiteru koji je takode u dignititetu u znaku Raka. Ovakva okolnost, odnosno aspekt konjukcije izmedu Meseca i Jupitera u zodijackom znaku Raka, govori o velikoj zaštiti kada je porodicni život u pitanju. Jupiter vlada 5. kucom, koja opisuje decu ove osobe, što navodi na zakljucak da ce deca odigrati najvažniju ulogu u daljem raspletu i sacuvati brak izmedu njihovih roditelja. Mesec nije povezan aspektom sa Saturnom, vladarem 7. kuce što takode upucuje na odgovor da do razvoda braka nece doci.

Merkur, planeta koja simbolizuje decu, nalazi se u aplikacionoj konjukciji sa  Saturnom ( brak, bracni partner ), što je još jedna potvrda da ce deca spasiti ovaj brak. Ova konjukcija se nalazi u 11. kuci, koja se takode odnosi na decu, jer se nalazi preko puta 5. kuce, a pored toga Merkur je i vladar 11. kuce.

Dakle, do razvoda braka nece doci, pa je odgovor na pitanje '' Da li cu se razvesti '' -  odgovor - Ne .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 12:17:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.