Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:04:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: otici u inostranstvo sam, sama  (Pročitano 39645 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

*u gadnu babu rastem*

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 12422
Zastava francuska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5610
Nacitah se. Smiley
 Da budem iskrena, svega po malo,od hvalospeva do zalopojki,preko skakanja u sopstvena usta i poltronizma.
1. februara bice punih 5 godina kako zivim u inostranstvu, gde sam dosla sama, iz emotivnih ne poslovnih ili finasiskih razloga.Zivela sam sasvim pristojan zivot u Srbiji (tada kao student univerziteta "Braca Karic"),tako da me po pitanju toga inostranstvo nije ni malo vuklo.Posle prve dve godine tj sa svojih 23, postala sam samohrana majka bez posla. Radila sam kao sobarica danju i u McDonald's-u nocu prvih sest meseci.Imala sam suludu srecu da upoznam svog sadasnjeg poslodavca koji je prepoznao moj talenat i pruzio mi sansu.Znam da je to puka slucajnost,mozda i sudbina koja se ne smesi svakome.Svoju sansu sam iskoristila,ne mogu reci na najbolji nacin jer bolje uvek postoji,vec na onaj za koji sam imala mogucnosti.Nigde novac i materijalno dobro ne padaju sa nebesa,svuda se mora uloziti mnogo truda,rada,zalaganja i usavrsavanja,stvar je u tome koliko ste voljni da date od sebe.Nemojte reci da svi dajete najbolje od sebe jer neki odrade svojih 8h dnevno i misle da je to sve sto se od njih trazi.Ako stojite cvrsto iza svoje odluke da budete neko bicete to bilo gde,isto vazi i za one druge koji su resili da ostanu niko
Realno, najlakse je oplakivati svoju tuznu sudbinu i rezim na blakanu,i pljuvati na "gasterbajtere".Ne kazem da nema onih koji se proseravaju da je "preko" lose i da ih poslodavci izrabljuju kao stoke,ali da su hteli mogli su u bilo kojoj zemlji da zavrsavaju skole i kurseve koji se mogu naci i za neku smesnu cenu ili dzabe, i da napreduju u svojoj profesiji ili poslu kojim se trenutno bave.Takvi uvek imaju opravdanje, da nemaju kada,da imaju decu koju ne vidjaju,ili da su premoreni (a nisu cak ni prstom makli da saznaju sta je to E-learning).I ja imam dete od 4 godine koje ne vidim po neki put i 10 dana,sto ne znaci da sam losa ili neodgovorna majka.Naprotiv,moje "izrabljivanje" mi omogucava da svom detetu platim privatnu skolu,odvedem ga na tenis i plivanje,jednom recju pruzim mu svu mogucu egzistenciju.Uz sve to edukacija i vaspitanje su mu na zavidnom nivou ako uzmem u obzir da govori tecno dva jezika,a jos dva strana uci pride,nije emotivno zapostavljen,jer vec sada zna da mama  mora da radi,kako bi nase malo playmobil selo bilo bogatije za jos kojeg coveculjka, a mama bogatija za jos jedan njegov osmeh Smiley
O povratku u Srbiji trenutno ne razmisljam,sa pravne i administrativne strane nisam u mogucnosti da se vratim pa samim tim svoju energiju ne trosim na iluzije vec je usmeravam na svoje prioritete

Da ne duzim, gde volja tu i nacin, gde nema volje tu su jeftini argumenti  Smile

Koliko god postovao "knjaz milos, cipiripi, burek i Nisliju", verujem da bi se relativno brzo navikao na "evian, nutellu, danske kifle i KFC" ... nije to - to , al moze da posluzi Smiley

a kad Champs Elysées-om zamirise kebab i merquez vec mislim da sam na leskovackoj rostiljadi  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2008, 00:01:56 od vestica mimi »
IP sačuvana
social share
U mom penkalu je jos mnogo mastila, ali volim da pisem samo jednoj osobi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung s3
Nacitah se. Smiley
 Da budem iskrena, svega po malo,od hvalospeva do zalopojki,preko skakanja u sopstvena usta i poltronizma.
1. februara bice punih 5 godina kako zivim u inostranstvu, gde sam dosla sama, iz emotivnih ne poslovnih ili finasiskih razloga.Zivela sam sasvim pristojan zivot u Srbiji (tada kao student univerziteta "Braca Karic"),tako da me po pitanju toga inostranstvo nije ni malo vuklo.Posle prve dve godine tj sa svojih 23, postala sam samohrana majka bez posla. Radila sam kao sobarica danju i u McDonald's-u nocu prvih sest meseci.Imala sam suludu srecu da upoznam svog sadasnjeg poslodavca koji je prepoznao moj talenat i pruzio mi sansu.Znam da je to puka slucajnost,mozda i sudbina koja se ne smesi svakome.Svoju sansu sam iskoristila,ne mogu reci na najbolji nacin jer bolje uvek postoji,vec na onaj za koji sam imala mogucnosti.Nigde novac i materijalno dobro ne padaju sa nebesa,svuda se mora uloziti mnogo truda,rada,zalaganja i usavrsavanja,stvar je u tome koliko ste voljni da date od sebe.Nemojte reci da svi dajete najbolje od sebe jer neki odrade svojih 8h dnevno i misle da je to sve sto se od njih trazi.Ako stojite cvrsto iza svoje odluke da budete neko bicete to bilo gde,isto vazi i za one druge koji su resili da ostanu niko
Realno, najlakse je oplakivati svoju tuznu sudbinu i rezim na blakanu,i pljuvati na "gasterbajtere".Ne kazem da nema onih koji se proseravaju da je "preko" lose i da ih poslodavci izrabljuju kao stoke,ali da su hteli mogli su u bilo kojoj zemlji da zavrsavaju skole i kurseve koji se mogu naci i za neku smesnu cenu ili dzabe, i da napreduju u svojoj profesiji ili poslu kojim se trenutno bave.Takvi uvek imaju opravdanje, da nemaju kada,da imaju decu koju ne vidjaju,ili da su premoreni (a nisu cak ni prstom makli da saznaju sta je to E-learning).I ja imam dete od 4 godine koje ne vidim po neki put i 10 dana,sto ne znaci da sam losa ili neodgovorna majka.Naprotiv,moje "izrabljivanje" mi omogucava da svom detetu platim privatnu skolu,odvedem ga na tenis i plivanje,jednom recju pruzim mu svu mogucu egzistenciju.Uz sve to edukacija i vaspitanje su mu na zavidnom nivou ako uzmem u obzir da govori tecno dva jezika,a jos dva strana uci pride,nije emotivno zapostavljen,jer vec sada zna da mama  mora da radi,kako bi nase malo playmobil selo bilo bogatije za jos kojeg coveculjka, a mama bogatija za jos jedan njegov osmeh Smiley
O povratku u Srbiji trenutno ne razmisljam,sa pravne i administrativne strane nisam u mogucnosti da se vratim pa samim tim svoju energiju ne trosim na iluzije vec je usmeravam na svoje prioritete

Bravo  Smile Smile Smile
I ja bih otiso van, ali nemam nikoga sa strane. Bolje bih tamo radio fizikaliju ( i ako imam diplomu vise skole), nego ovde bio direktor, a za manje para. Imam samo kuma sa kojm se nisam cuo ravno 10 godina. Bilo bi glupo traziti da mi posalje vizu,a nismo se toliko dugo culi.
Jezik i ostalo se nauci, ali ti je potreban neko ko ce ti pokazati kako tamo funkcionise i obezbediti ti smestaj dok ne naucis jezik. Ima mogucnosti za Australiju, ali mi je to mnogo daleko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung ZM60
ja imam taj pasosh Slovenacki pa mogu de ocu ... silom prilika to je Austrija, ali radi bih otisao da radim par meseci u neku zemlji za engleskim govornim podrucjem, samo ne znam kako se nalazi posao npr u engleskoj,kanadi,americi, te sve agencije mi nisu pouzdane...

ima li jos koji nacin ?;o
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Bravo vestice mimi!!!!!!!!Koliko godina imas sada kako sam izracunala 25....Super si i divim ti se.....vidim kolika sam kukavica.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-IBM)

I ja bih otiso van, ali nemam nikoga sa strane. Bolje bih tamo radio fizikaliju ( i ako imam diplomu vise skole), nego ovde bio direktor, a za manje para. Imam samo kuma sa kojm se nisam cuo ravno 10 godina. Bilo bi glupo traziti da mi posalje vizu,a nismo se toliko dugo culi.
Jezik i ostalo se nauci, ali ti je potreban neko ko ce ti pokazati kako tamo funkcionise i obezbediti ti smestaj dok ne naucis jezik. Ima mogucnosti za Australiju, ali mi je to mnogo daleko.
Diplomu koje vise skole, mozda mogu da pomognem  Smile
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung s3

Vise poslovne

Kad krecem????      Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-IBM)

Vise poslovne

Kad krecem????      Smile
Jbg, ne mogu da pomognem  Smile
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Bolje bih tamo radio fizikaliju ( i ako imam diplomu vise skole), nego ovde bio direktor, a za manje para
A zasto takva logika?
Mislim... nije mi zelja da zvucim ruzno... ali to sto ovde pise je beskrajno glupo...
Citat
ja imam taj pasosh Slovenacki pa mogu de ocu ... silom prilika to je Austrija, ali radi bih otisao da radim par meseci u neku zemlji za engleskim govornim podrucjem, samo ne znam kako se nalazi posao npr u engleskoj,kanadi,americi, te sve agencije mi nisu pouzdane...

ima li jos koji nacin ?;o
Lepo upises faks pa odes na ove letnje razmene, tj letnje poslove, kako su odlazili par ljudi sa foruma, a i ovako par nekih mojih drugara iz srednje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Nacitah se. Smiley

Bravo Smile Smile Smile

Totalno lose razmisljanje,ali ajde kako ti kazes.Ja sigurno ne bih otisao tamo i kopao kanale,a batalio ovde direktorsko mesto za manje para.

Da li vi shvatate da je u nekim zapadnim zemljama jako tesko PREZIVETI a kamoli normalno ziveti.Da li znate da Nemacka vise nije ono sto je bila.Nema vise onih plata 3000-4000 maraka za neki prosecan posao.Plate su sad od 500-1200 Eur.Kirija za neku shupu od stana je minimum 300 Eur,ko ne veruje nek pita nekog ko je tamo,ali ne nekog koji je prosao sito i reseto (kopanje kanala,pranje sudova,cuvanje dece,lepljenje plakata),pa sad posle par godina mucenja uznapredovao toliko da mu jos nesto u dzepu i ostane i sad misli da je srecan.
Taj je sve to isto mogao da radi i ovde ali ga je bila sramota.

Evo sad u sezoni duvana,niko nije hteo da bere,ljudi iz Rumunije dolazili.......nece nas prosecni pametni srbin da radi od 07-11 i od 16.30 do 20.00 h kazu "ko da izdrzi tu vrucinu"......a dnevnica bato 15-20 Eur,isplata odmah........nece ispod casti i morala im je

A onda ode u Nemacku i bez problema pere Svapske WC za iste te pare,ali nekako mu je valjda lakse,jer ga niko ne vidi.........
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.2
mob
Nokia n70
Ma kakva Njemacka, nekad su tamo bile pare,sada nisu. Mada kumov sadasnji zet je otisao turisticki sa najboljim drugom u Njemacku prije 4-5 godina , cini mi se grad Ulm, zivjeli su u neku kamp kucicu 2 mjeseca a onda su opljackali neku radnji,zlataru valjda i uspjeli su, krili su se u kucici 20 dana, nisu uopste izlazili iz nje. Imali su neke hrane, kaze to su mu najgorih 20 dana u zivotu. Onda su izasli , otisli za neki veci grad,razgledali ga 5-6 dana,i vratili se u Montenegro.Eto to je njegova prica,kune se u djecu da nije izmislio ni rijeci.Naravno da je imao pomagaca ,naseg covjeka iz tog grada koji ga je obavijestio o svemu.
Danas sa parama nema problema, ima restoran, potpuno finansijski obezbijedjen.
Eto ,mozda sam nekome dao ideju  Smile
IP sačuvana
social share
<> nisam siguran da li sam to JA<>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:04:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.