Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 08:32:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: otici u inostranstvo sam, sama  (Pročitano 39701 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
@sochiro
a gde to ti zivis lepi ? Smile

Citat
Ljudi sa IT vestinama i ovde mogu naci fin posao za solidan novac.
tacno tako Smile evo npr u mom komsiluku imaju dva brata blizanca jedan radi softver drugi hardver i odrase pare Wink Imaju kucu na tri sprata obojica, dobra kola, zimovanje, letovanje.... sve sto je normalnom coveku dovoljno ... ali mora da se potrudi da bi nesto naucio  Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 18:16:48 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Ne bih se slozila... Koliko sam samo puta na nasim prostorima dobila "odbijenicu" jer nemam "shtelu", nemam para da platim zaposlenje, ili sto sam zensko... Poslednji put mi se desilo da muskarac sa manjim kvalifikacijama i iskustvom od mene dobije poprilicno fin posao u jednoj banci, jer se naravno "muskarci bolje razumeju u tehnicke stvari od zena" i jer njemu nece morati za koju godinu davati porodiljsko odsustvo...

To je veliki problem kod nas.... Kod nas se konkursi raspisuju za strine, tetke, sestre, sestrice..... a dok dobije posao neko skolovan ili kvalifikovan za taj posao prodje voz,onda je star i ostaje mu da radi, bukvalno, bilo sta - nazalost!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Koliko sam samo puta na nasim prostorima dobila "odbijenicu" jer nemam "shtelu", nemam para da platim zaposlenje, ili sto sam zensko.

Verovatno nijednom. Kad se setis da zaboravis kukanje i trazenje probelma u drugima videces da posla ima previse i da je potrebno samo da manje kukas. Eh, da, nije valjda da ocekujes da konkurises na jedno mesto i da ga odmah dobijes?

Konkurisi na par desetina mesta pa ce ti jedno proci jer u zemlji Srbiji NEMA dovoljno kvalifikovanih i sposobnih ljudi za kolicinu posla koja je na raspolaganju.

(a placanje zaposlenje je nesto sto samo retardu moze da padne na pamet) Smile
IP sačuvana
social share
Zak McKracken i Desperadosi Uzicke Nahije (c)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
(a placanje zaposlenje je nesto sto samo retardu moze da padne na pamet)

E sad....ajd malo da pogledamo realno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Realniji sam nego sto mozes da zamislis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-IBM)
To je veliki problem kod nas.... Kod nas se konkursi raspisuju za strine, tetke, sestre, sestrice..... a dok dobije posao neko skolovan ili kvalifikovan za taj posao prodje voz,onda je star i ostaje mu da radi, bukvalno, bilo sta - nazalost!
To je jedan od glavnih razloga zasto sam ja otisla, jer sam zeljela da radim ono sto znam, za novac koji zasluzujem. Bez bilo cijeg posredstva.

jel jos uvek imas ovu zelju  Smile Smile Smile Smile Smile

>a jel mogu ja da nadjem neki posao, znam dovoljno servis i sklapanje racunara, pomalo i mreze i web (html css joomla smf itd...)
Smile

U mojoj firmi je poprilicno nemoguce dobiti posao ako nemas zavrsen nekii fax + par godina iskustva ili svjetski priznat certifikat + iskustvo... Prije dobijanja posla neophodno je odraditi nekoliko online testova...(ja radim u network departmentu, i skoro je nemoguce dobiti poziciju ako nemas CCNA certifikat + prolazan intervju) Medjutim, fine pare dobijaju i ljudi koji poznaju vise jezika, za help desk posao.

Ljudi sa IT vestinama i ovde mogu naci fin posao za solidan novac.
Moguce, jer mi kazu ljudi da sa iskustvom koje stekoh u inostranstvu mogu dobiti fenomenalnu platu u bg... Tako da se vjerovatno vracam u Srbiju nakon isteka ugovora, pa ova prica o inostranstvu pada u vodu  Smile
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
@mazzuljica
To je veoma realno.. od coveka koji ima nekoliko vrlo uspesnih firmi i uvek traga za sposobnim ljudima Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-IBM)
Verovatno nijednom. Kad se setis da zaboravis kukanje i trazenje probelma u drugima videces da posla ima previse i da je potrebno samo da manje kukas. Eh, da, nije valjda da ocekujes da konkurises na jedno mesto i da ga odmah dobijes?

Konkurisi na par desetina mesta pa ce ti jedno proci jer u zemlji Srbiji NEMA dovoljno kvalifikovanih i sposobnih ljudi za kolicinu posla koja je na raspolaganju.

(a placanje zaposlenje je nesto sto samo retardu moze da padne na pamet) Smile
Vjeruj, nisam od onih koji cekaju da zaposlenje i novac padnu sa neba Wink
Konkurisala sam za svaku poziciju za koju sam bila kvalifikovana, imala poprilicno mnogo razgovora za posao... Ali nisam dobila nijedan koji odgovara mojoj struci. naravno, posla uvijek ima, ali nisam vidjela sebe da cijeli zivot radim kao serviser racunara  Smile Moguce da je i moj problem sto nisam zivjela u BG, pa nisam imala toliko opcija za zaposlenje, ko ce ga znati...

A bolje pozicije se placaju. Bar u drzavnim institucijama.
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
@mazzuljica
To je veoma realno.. od coveka koji ima nekoliko vrlo uspesnih firmi i uvek traga za sposobnim ljudima Wink

Mislila sam samo na Opstinu i ostale drzavne firme...

a sto se tice privatnika, slazem se da trebaju sposobni ljudi, veoma sposobni.....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
A bolje pozicije se placaju. Bar u drzavnim institucijama.

Ovo su mi pricali mnogi, i posle dugotrajnog ubedjivanja su me poslusali i bez problema su dobili posao (kad su naucili da ne mlate previse na razgovorima za posao, da pokazu sta znaju a ne kakve "kvalifikacije" imaju, da se propisno pripreme za razgovor, i da ne misle da su najbolji na svetu Smiley ) Bez ikakvog placanja bilo kome.

Inace, preporuka je nesto najbolje sto mozes imati, a to se ne dobija olako i od bilo koga.

Kvalifikacija ne znaci mnogo poslodavcu, ako je neko iritantan ( a oni koji kukaju obicno jesu) mozes biti najbolji na svetu ali neces dobiti posao. Tako je u 95% slucajeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 08:32:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.