Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 04:50:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: otici u inostranstvo sam, sama  (Pročitano 39695 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Занима ме КО има паре да финансира одлазак и експеримент у иностранству?
Будући да то није џабе.
A nije ni Bog zna koliko skupo...
Povratna vozom do Nemacke, Austrije i ostalih zemalja je 50ak eura, viza je isto 35-50 eura... tamo se nadju neki rodjaci, prijatelji, poznanici za prvih 10ak dana...
Uglavnom se i ide na gotovo, makar to gotovo bilo i setanje pudlica dok se ne nadje nesto bolje, malo ko ide da bi probao ima li sta, osim ako sa sobom ne nosi nesto sto je trazeno i cenjeno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Hronicno nezadovoljni, lijeni nece nista imati nigdje, cak i kad bi ih ubacili u super firmicu i dali im extra platu, u bilo kojoj drzavi, oni bi nasli taj razlog koji bi ih cinio nezadovoljnim zbog raznoraznih izmsljenih razloga...

Tako nekako.....imam drugara koji je u Nemackoj vec pet-sest godina,sve mu je ovde smetalo.....radio je u desetak firmi ovde,ali nigde nije izgurao 3 meseca.Nasao je tamo Svabicu koja je mnogo starija od njega(pri tom ima i dvoje dece),zbog papira ali je preraslo vremenom u ljubav jer zive u zajednickom stanu.
Ona ima platu 1000 EUR a on isto tako malo po malo uglavnom skupe nekih 1700-1800 evra,kirija im je 450 eura,hrana i "luksuz"(benzin,cigarete...itd)papreno,i na kraju sve kad skupis ostane im kao da su ovde.
Dodje ovde i padne u depresiju,kad vidi da su svi drugari kako-tako sredili svoj zivot,poozenili se,niko nije u kiriji ili jako malo njih,imaju za pristojan zivot sto bi se reklo.......e

a njemu je otislo 6 godina,buducnosti nema,zena ima 42 godine(od dece nista),zivi isto ko i ovde,cak i losije,ali mu fali jos 3 godine da bi dobio Nemacko drzavljanstvo......

A ja ga pitam:Sta ce mu kroz tri godine ? Sta ce to imati s tim papirom ,sto mi necemo ?

Ozbiljno namerava da se vrati........eto jedna istinita prica za potencijalne pecalbare...

« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 15:05:04 od peraperic123 »
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Једна из мог одељења из гимназије отишла чим је завршила факс у Торонто.
Постала је цењени стручњак, технолог по професији.
Отишла је сама и сад је сама - ко пањ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Da joj ne odgovara verovatno ne bi danas bila tamo.
To da li kuka ili ne kuka obicno nije povezano sa tim da li nekom nesto smeta ili ne... jer ako mu dovoljno smeta nece trepnuti i spakovace kofere i vratiti se.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
da li je neko u Americi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Једна из мог одељења из гимназије отишла чим је завршила факс у Торонто.
Постала је цењени стручњак, технолог по професији.
Отишла је сама и сад је сама - ко пањ.

Ima i ovde samih .... ni to nije merilo ...

Mnogo je činioca u svemu tome.

Mnogo kockica treba da se sklopi.

SF, donekle si u pravu, a nešto i nisi. Ali sada nemam vremena da kuckam, sutra ću, kada budem kod kompa ....

Ima mnogo individualnih slučajeva i tamo i ovde. Normalno je da ko ovde ima sredjen život, i solidna primanja, ne planira da ide tamo ....

Ali, činjenica je da je mnogo malo onih koji hoće da se vrate. Ko jednom tamo zagrabi, teško se vraća .... kuckamo se ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Тешко се враћају јер су до грла у кредитима.
А још кад им деца крену у школу... прошо воз.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
da zanima me amerika....Neko je hvali a neko kudi......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ges who???

Zodijak
Pol
Poruke 2116
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N 73
otici u inostranstvo sam, sama ...heh pa ja nisam smela ni u drugi grad da odem sama...  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung ZM60
znaci gresim sto cu da odem tamo i za 5 meseci zaradim kolko ovde zaradi prosecn covek za 6-7 godina ...  Smile

ko je reko da cu da se zenim tamo :O ocu samo da odem da zaradim sebi za auto ili nesto takvo

@ SF
iako ovde nemas para za hleb ili whatever, veruj mi ako tamo dobro radis svoj posao ljudi ce te itekako ceniti i postovati, dok je ovde situacija sto si ti bolji prema ljudima oni su sve gori prema tebi....

i da, rekao sam vec da ne znam Nemacki jezik ni malo, ali bez obzira na to platu sam dobio tacno kolko je trebalo (+ bakshish) tako da neam sta da se zalim ...

ne kazem da je ovde toliko sranje ziveti( posebno nama mladima) ali ako mislis na buducnos, porodicu,kucu/stan, onda nije na odmet zaraditi para u inostranstvu ... cisto da ima ....
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 04:50:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.