Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:06:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: otici u inostranstvo sam, sama  (Pročitano 39650 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Ja tvrdim da je istu kolicinu para moguce zaraditi i ovde sa dobrom idejom i dovoljno ulozenog vremena i truda.
Jako malo ljudi znam koji odu napolje i vrate se sa nekim imetkom ovde... ako se vrate, vrate se sa deviznom penzijom, ili se vrate sa malo skupih gadgeta i para taman toliko da mogu da proslave povratak kako treba...
Ne kazem da je to jedini moguci scenario, jer nije, ali uglavnom jeste tako...

Pitanje je samo da li ti je draze da imas 5000 eura u Nemackoj ili 2500 u Srbiji.
Ja tvrdim da ovih 2500 u Srbiji vrede mnogo vise i ne bi se menjao.
Zeleo sam da odem u inostranstvo jer sam hteo da imam takvo iskustvo i da upoznam neke ljude sa kojima sam se online druzio, kada se ispostavilo da je to prekomplikovano za izvesti, definitivno sam se stacionirao ovde... radim i lokalno i globalno... imam sasvim dovoljno za jedan veoma pristojan zivot... i verujem da to moze svako... problem je sto ljudi misle da su zavrsivsi fakultet zavrsili sa trudom i radom u zivotu jer su uceni da je to tako... ili da su time sto su napravili nesto resili sve probleme... mene "nesto" ne zadovoljava, i nije mi problem da radim ako treba i 20h dnevno da dodjem do cilja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung ZM60
2500 evra ... pa aj da kazemo da prosecan covek ima 25k platu( a znamo da nema) kad izdvojis za troskove kolko ti ostane? 7000? vise? ne znam ali nije mnogo

odem tamo i placen mi je smestaj,hrana...dobijam ciste pare.. kolko godina rada ti treba da bi ti ostalo cistih 400.000 dinara ?
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Нису сви људи створени да буду "предузимачи", и да имају властити посао.
Неко једноставно ради за плату тих осам, девет сати дневно и заради 500 евра.
Како да намакне још 2000 евра?
Кад?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Мене би било блам да идем да радим у иностранству.

E ovo zasluzuje u potpis... Smile

Ja sam za to da vredi pokusati,mislim da nemas sta da izgubis...Na kraju krajeva,ovde mozes uvek da se vratis...  Smile

Licno,ne znam nikog ko je otisao pa se vratio...  Smile

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung ZM60
verovatno jer se tamo losije zivi i niko te voli -.-
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Mozilla (CK-IBM)
Ako ne mozes ovde da se probijes, neces moci ni tamo.
Ne bih se slozila... Koliko sam samo puta na nasim prostorima dobila "odbijenicu" jer nemam "shtelu", nemam para da platim zaposlenje, ili sto sam zensko... Poslednji put mi se desilo da muskarac sa manjim kvalifikacijama i iskustvom od mene dobije poprilicno fin posao u jednoj banci, jer se naravno "muskarci bolje razumeju u tehnicke stvari od zena" i jer njemu nece morati za koju godinu davati porodiljsko odsustvo...

Jeste donekle tacno da tamo kao obican sluzbenik ili radnik mozete ziveti bolje nego ovde, ali postoje mnoge prepreke da bi uopste dosli do toga...
Malo mi je previse prica ekonomista i pravnika koji su otisli da budu bastovani ili cistaci bazena...
Ali zato ljudi sa odredjenim poznavanjem IT -a mogu da nadju fin posao za solidan novac...
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Citat
2500 evra ... pa aj da kazemo da prosecan covek ima 25k platu( a znamo da nema) kad izdvojis za troskove kolko ti ostane? 7000? vise? ne znam ali nije mnogo
odem tamo i placen mi je smestaj,hrana...dobijam ciste pare.. kolko godina rada ti treba da bi ti ostalo cistih 400.000 dinara ?
Prosecan covek ima 25000 platu. Ovde ne pricamo o prosecnima. Prosecan i u Nemackoj ima 1000-1300 Eura...
Nigde te kao prosecnog ne ceka smestaj, hrana i ciste pare... ne postoje ciste pare, postoje ciste pare s porezom, sto je bez poreza mnogo manje cistih para.
Citat
Нису сви људи створени да буду "предузимачи", и да имају властити посао.
Jel?
Skoro smo imali temu o liderima...
Okolnosti cine cuda...
Problem je sto kad je u problemu vecina se sklupca i kuka, a vrlo mali broj pokusava negde da izbije...
Jako je mali broj onih koji ni u kojim okolnostima ne mogu da uspeju u nekom privatnom poslu i ne mogu da naprave sebi nesto od cega ce lepo ziveti... stvar je samo u tome da je mnogo bolje ne raditi nista za 200 evra ili raditi ponesto za 300 evra nego se ubijati za 1000...
Samo nemojmo na onu stranu... a porodica a deca... jer takve odluke se donose pre porodice i dece...
Citat
Неко једноставно ради за плату тих осам, девет сати дневно и заради 500 евра.
Како да намакне још 2000 евра?
Кад?
Dan ima 24h + weekend koji maltene niko ne radi. Nek se potrudi.

Ako ne mozes ovde da se probijes, neces moci ni tamo.
Ne bih se slozila... Koliko sam samo puta na nasim prostorima dobila "odbijenicu" jer nemam "shtelu", nemam para da platim zaposlenje, ili sto sam zensko... Poslednji put mi se desilo da muskarac sa manjim kvalifikacijama i iskustvom od mene dobije poprilicno fin posao u jednoj banci, jer se naravno "muskarci bolje razumeju u tehnicke stvari od zena" i jer njemu nece morati za koju godinu davati porodiljsko odsustvo...

Jeste donekle tacno da tamo kao obican sluzbenik ili radnik mozete ziveti bolje nego ovde, ali postoje mnoge prepreke da bi uopste dosli do toga...
Malo mi je previse prica ekonomista i pravnika koji su otisli da budu bastovani ili cistaci bazena...
Ali zato ljudi sa odredjenim poznavanjem IT -a mogu da nadju fin posao za solidan novac...
Ljudi sa IT vestinama i ovde mogu naci fin posao za solidan novac.
Problem je sto ovde ljudi cim imaju zavrsen kurs misle da su admini, programeri, dizajneri...
Posao mi je da znam koliko ne znaju i glava me vise boli od toga Wink
Oni koji znaju, a kojih ima solidan broj zive ovde jako lepo.
Sto se tice nefer odnosa prema zenama... koliko ga sa jedne strane ne podrzavam toliko ga sa druge razumem jer znam koliki je teret za malu firmu da izgubi jednog ili dvoje radnika zbog trudnoce ili bolesti ili neceg drugog, i niko nece sebe tako necemu da izlaze ako ne mora...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia N70
Prosecan covek ima 25000 platu.

Ne racunajuci BG,znam ljude koji rade za 15000...A pogotovo,dole u Srbiji je katastrofalna situacija....
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 328
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia e51
........... Zelim da se u neko dogledno vrijeme udam... po mogucnosti za Srbina......  Smile
jel jos uvek imas ovu zelju  Smile Smile Smile Smile Smile

>a jel mogu ja da nadjem neki posao, znam dovoljno servis i sklapanje racunara, pomalo i mreze i web (html css joomla smf itd...)

a sto se tice inostranstva, cujem od jednog coveka koji je ziveo vani, kaze

mozes samo jednom da odes, a da se vratis kad `oces
IP sačuvana
social share
Super IDEJA
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Prosecan covek ima 25000 platu.

Ne racunajuci BG,znam ljude koji rade za 15000...A pogotovo,dole u Srbiji je katastrofalna situacija....
Znam ja ljude koji rade za 7500 din mesec dana svaki dan, to ne menja cinjenicu da je prosecna plata u Srbiji i veca od 25000 din (zavod za statistiku)

Просечна зарада у Републици Србији, исплаћена у августу 2008. године, износи 46222 динара. У односу на просечну зараду исплаћену у јулу 2008. године, номинално је већа за 0,23%, а реално је већа за 0,13%.

Просечна зарада без пореза и доприноса у Републици Србији, исплаћена у августу 2008. године, износи 33131 динар. У односу на просечну зараду без пореза и доприноса исплаћену у јулу 2008. године, номинално је већа за 0,22%, а реално је већа за 0,12%.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 18:06:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.