Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:52:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: otici u inostranstvo sam, sama  (Pročitano 39619 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia samo Nokia
Da li znas nekog ko je otisao preko,a da se nije snasao?(ili da se vratio)

Ja znam mnogo ljudi iz mog okruzenja......normalno i svog drugara koji se vratio iz Rusije(gde je imao extra platu i dobar posao).........da ne budu samo krivi ovi zapadnjaci........covek vise nije mogao da izdrzi,posao mu je bio u gradjevinskoj firmi,skoro 2 sata putovanja po Moskvi (ko ne zna to je grad 100 km u precniku)........

Vozite vi samo tamo negde.........srecno vam bilo.....
IP sačuvana
social share
sreca,sreca,radost. . . . . . . . . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Stvar je samo u tome da to vise nije kako je bilo nekad...
Nema vise da odes da radis 2 godine i zaradis stan...
Ima, ali ti je onda glava u torbi a to niko nece...
Eno, ima onih ribarskih brodova, ima verovatno jos uvek poslova po busotinama i sl.
To mogu da razumem kod nekog klinca, tj nekog ko je mlad i nema porodicu i obaveze...
Ali u svakoj drugoj varijanti, koliko god isplativo bilo, beskrajno je neodgovorno...
U svim drugim varijantama, eventualna zarada je uglavnom nedovoljna za bilo sta ozbiljno, a ako ce neko da provede napolju 10 godina, zakasnice i za porodicu, ili ce je osnovati pa ce imati decu koja se iz jednog sistema vracaju u nepoznato...
Imao sam u osnovnoj skoli 4-5 primera da nam deca dodju u 3-4 razredu... roditelji se vratili iz Svabije... samo ako je super snalazljiv snacice se do 7-8 i pokupiti sve.. osnovna je skola, niko ga/je nece cediti, ali docice srednja gde niko nece imati razumevanja i to dete ce propasti...
Ako neko ide tamo da ostane... ako moze... to opet razumem... i postujem, ali ja nikad ne bih vodio takav zivot... ne dopada mi se ideja da sve prijatelje ostavim zbog necega... a da ih sve povedem niti mogu, niti imam prava traziti od njih da to zele.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Letos su u Bg bili naši dobri prijatelji iz Kanade. Dvoje inženjera, oboje rade, tamo su 17 godina. U kreditima su za kuću i dvoje kola, nameštaj, belu tehniku. Baba im je stalno tamo da čuva decu, znači nisu se rešili opštežića sa roditeljima. Kad otplate kredite ne ostane im nešto mnogo za značajno bolji standard nego kod nas. Nema večera po restoranima, pijanki sa društvom, kafića. Ima jednom nedeljno odbojka sa našima tamo.

Deca se školuju besplatno. U tim državnim školama kažu uglavnom su doseljenička deca (naši, Rusi i Kinezi) ona koja uče. Panika ih hvata od toga što će doći vreme da deca i studiraju. Već sad razmišljaju šta da rade, kako to da plate.

Deca tečno govore srpski ali između sebe pričaju engleski. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Eto balanog primera a znam ih dosta...
Odes u Kanadu (Nemacku, Austriju, USA, Svicu, Svedsku...) da bi se druzio sa nasima...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung ZM60
prema ovome sto citam jedino SF govori nesto razumno i prihvatljivo ... jer potpuno podrzavam cinjenicu da se na takav posao ide dok si mlad i nemas porodicu ...

sto se ostalih tice, po vama ispade da mi imamo najvece plate,niko ne uzima kredite, svi zive lepo jer mogu da se ponapijaju ko stoke za vikend -.- ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Apple 15
Nemamo najvece plate, a sto se kredite tice.... najveci problem je neinformisanost...
Ljudi se zaduzuju na karticama, pa uzimaju kredite od banaka kako bi to pokrili...
Moja tetka radi u banci, ima solidnu platu posto je na malo visem polozaju... i sta je uradila pod dobijanju kartica - vratila ih je...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300
Ja zivim na Malti vec 8 godina! I mogu vam reci da se ovde u poslednjih 4 godine bas dosta doselilo ljudi iz Srbije, najvise iz Nisa i Sremske Mitrovice! Vecina njih radi po hotelima, diskotekama, kaficima, na gradjevini, obezbedjenje! Neki su se i snasli pa su se zaposlili po kompjuterskim firmama! Mogu reci da Srbi ovde cine barem 5% ukupne populacije! Jos sada kad se otvori Smart City 2012 bice novih 10000 radnih mesta, pa gospodo programeri ko god da je zainteresovan neka proba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
prema ovome sto citam jedino SF govori nesto razumno i prihvatljivo ... jer potpuno podrzavam cinjenicu da se na takav posao ide dok si mlad i nemas porodicu ...

sto se ostalih tice, po vama ispade da mi imamo najvece plate,niko ne uzima kredite, svi zive lepo jer mogu da se ponapijaju ko stoke za vikend -.- ...
Kod nas nema žuivota na kredit, bar ne na onaj način kako je to napolju. Mnogi naši kad idu sami vide samo sebe u tom času i tom kontekstu. Kasnije shvate da postoji još nešto što žele. Ne mislim da je užas otići odavde, mislim da nije užas ostati ovde. A ono što želim da kažem je sve treba uzeti u obzir pre odlaska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N70

A zar bi trebalo drukcije? Cemu taj cinizam... Smile

Zemljace,ja zivim u Srbiji,a imao sam i imam mogucnosti da odem preko...Bilo to Evropa ili Australija...
Tvrdim da prosecan mlad covek ima mnogo vise mogucnosti za uspeh preko,nego ovde.Mladi u zemlji Srbiji su bez raznoraznih ''kravata'',veza i vezica, usudjujem se reci,na marginama.
Meni licno je ovde za sad relativno dobro,ne zalim se i mogu se sloziti sa nekim stavovima SF-a,mene te neke stvari jos uvek vezu za Srbiju...
Ali nikako ne mogu da osudjujem ljude,sto zele da potraze svoju srecu tamo negde preko...

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:52:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.