Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osuđeno pet mačaka iz Čačka!  (Pročitano 11215 puta)
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 
pa jeste kretenizam, bila je u fazonu, kako ce mace napolju da spava na hladnom, mozes misliti
sad oni vise vole zivotinje od mene, nek se nose u tri lepe
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
Ja mislim da je problem,da tako kažem,sa mačkama to što ih teško kontrolišeš. Ne samo po pitanju discipline,nego i po pitanju njihovih aktivnosti van. Kera uvek možeš da nađeš,ako i ne možeš,dođe kad ga pozoveš. A mačke idu okolo, obilaze veliku površinu, pare se, makljaju se, marnjavaju klopu... i onda je mnogo teže da ih nadzireš,ma kakav tip naselja bio - kuće ili stambene zgrade.

Mislim da je resenje zveknuti im ogrlicu koja ih blago sokira ako odu predaleko, svasta mozes na ovoj temi da saznas Smile

Ne,nisam na to mislio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ne pricam za tebe konkretno, nego uopsteno. Eto jednog od "resenja".

pa jeste kretenizam, bila je u fazonu, kako ce mace napolju da spava na hladnom, mozes misliti
sad oni vise vole zivotinje od mene, nek se nose u tri lepe

Mozda je predrasuda al ja jos ne znam nekog ko je normalan a da je pritom aktivan clan u tim drustvima i ta sranja, tako da realno ponekad i razumem ove ljude kojima krene pena kada se pomenu te neke organizacije za zastitu zivotinja Smile

Malo zdravog razuma i to je sve.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 23:18:44 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 
i da i ja sam videla jednog lika na vidikovcu kako seta macku
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
To toliko rogobatno izgleda da nemam reci. Al treba se navici na sve, ici u korak sa vremenom, emancipacija macaka, ljudi, pickematerine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Mozda je predrasuda al ja jos ne znam nekog ko je normalan a da je pritom aktivan clan u tim drustvima i ta sranja, tako da realno ponekad i razumem ove ljude kojima krene pena kada se pomenu te neke organizacije za zastitu zivotinja Smile

Malo zdravog razuma i to je sve.

Slažem se sa celim postom. Posebno ono za organizacije. Većina nas pri pomenu njih odmah pomisli na ''ljude koji mrze što su ljudi'' ,kako ih ja zovem  Smile ,i momentalno se javi odbojnost.  Smile

i da i ja sam videla jednog lika na vidikovcu kako seta macku

E,viđam i ja povremeno jednu ženu na Voždovcu,isto sa mačkom na povocu. Šeta je po travi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 
pazi nisam neki ljubitelj maca (osim jedne mace  Smile ), vise volim zeke, kucice, papagaje al sestre moje, meni zao tih macaka
koje su na lancu, to je takvo ukidanje slobode zarad tvog nekog hira, potrebe ili cega god
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Mačka nema voljni momenat, mačka ne može da odluči gdje će šta da radi, zato mačka ne odgvora pred zakonom, odgovaraš ti kao vlasnik - jer si ti dužan da obezbjediš da tvoja životinja ne ugrožava druge.

Ne drži mačka tebe, nego ti nju za mezimca. I ti si dužan da joj obezbjediš uslove za normalna život tj. snosiš posljedice njenog ponašanja.

Ponoviću po hiljaditi put - ovdje se ne radi o 1 mački - nego o 5 mačaka, a pitanje je koliko bi ih bilo da ovi ljudi nisu odreagovali.

Mačke nisu bile vakcinisane - osnovni preduslov da učiniš da ta životinja nije opasna ni za ljude ni za druge životinje tj. tako prije svega štitiš njen život

Mačke nisu bile sterilisane - sterilisane životinje nemaju instinkt za parenje, nemaju potrebu da zapišavaju teritoriju, nemaju potrebu da se biju sa drugim pripadnicima svoje vrste i generalno manje lutaju - mnogo manje frustracije za komšiluk + bonus poeni - ne prave se novi uličari

Mačke nisu bile naučene gdje da vrše nuždu - ako je išta moguće naučiti mačku, to je gde treba da piški / kaki. Ako se to nauči na vrijeme, ako se redovno održava higijena, drastično se smanjuje mogućnost da mačka ide okolo i krnja/zapišava tuđe bašte / terase / žardinjere

Tri osnovne tačke odgovornog vlasništva nisu bile ispunjene - a onda je problem kad te neko tuži.
Da je ovo normalna država nakon podnošenja prijave morala je da reaguje i veterinarska inspekcija.

Dragi sugrađani, ljubav prema životinjama nije kažnjiva, neodgovorno vlasništvo jeste.
Da je sreće, vlasnici opasnih rasa, bi bili sledeći na tapetu.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Tri osnovne tačke odgovornog vlasništva nisu bile ispunjene

Al su zato potpuno ispunjene tacke koje odredjuju vlasnistvo? Smile

I kako se to utvrdilo, bez cipa i ijednog papira, ako se macak Miki odazove sa Miki onda jeste a ako se ne odazove onda nije? Jadan je i taj advokat koga su "macke" angazovale.

Citat
Mačke nisu bile sterilisane

Smesna prica skroz, ajde da sterilisemo svaku macku na planeti, eto ja mislim da je to resenje problema.
Uostalom sterilizacija nije obavezna zakonom Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
Mislim da je resenje zveknuti im ogrlicu koja ih blago sokira ako seru
Smile

E,viđam i ja povremeno jednu ženu na Voždovcu,isto sa mačkom na povocu. Šeta je po travi.
Gde na Vozdovcu?
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.