Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osuđeno pet mačaka iz Čačka!  (Pročitano 11210 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Telep je u pravu. Mnogo je ovde prostaka i imbecila nesposobnih za normalan život.  Mislim,dakle,na tu generalnu priču,neću sad da ulazim u ovu raspravu vezanu isključivo za mačke.  Taman usput da napomenem da sam dosad imao tri,pa zato i dajem sebi za pravo da kažem da su male jajare koje ništa ne cene.  Smile

Elem,mnogo je prostaka i bolida ovde.Do te mere da su savest i osećaj neke kulture i kolektivizma već postali out. Par puta sam čak bio u prilici da posle odgovora na pitanje gde idem čujem podsmeh ili nevericu jer sam, zamisli, otišao 30 metara od klupe da bih bacio omot od čokoladice.

Ko zna šta bi tek pomislili da sam pušač i da sam otišao dotle samo da bih ugasio i bacio cigaru.  Smile Jer je ovde ''oplemenjivanje'' zemlje pikavcima postalo već nacionalni sport.  Smile  Smile

Ok,malo su off primeri,ali poenta je ista.  Ovde moraju da se srede neke stvari i uvede malo reda.

Ne znam koga ces da spaljujes, to je tvoj izbor. Oni ostavljaju govna drugima

Ovo me podseti - jednom kad sam bio na Bulevaru,kod Vuka,gledam lika,nekog mentola, kako tegli sa sobom neku džukelu,nekakvu vargu... koja hoda i izbacuje ''tovar'' iz sebe posred trotoara. I vidi on to,i vidi kako svi gledaju u njega,al ništa,samo se napravi blesav. Posle mi bilo žao što ga nisam napušio nasred ulice.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 22:29:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Mene zanima jedna stvar ovih kojima je to normalno. Ako je vec to kenjanje i kupljenje govanceta nista strasno i ne smeta nikome sto oni (mislim na vlasnike) to ne rade nego ostave nekome drugome?
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 22:31:33 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Video sam jednom u zivotu da neka baba vozi macku na povocu. Video sam i jebenog rakuna jednom na povocu, to je otprilike taj procenat.

Evo hkj je imao 3 macke, je l si isao i skupljao govna za njima po ulici? Mislim, ono, sta zveknes mu GPS, pratis ga na ekranu kad krene da luta i svako govno na tom putu pokupis ili sta vec radis, stvarno ne znam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Pa,vrlo prosto. Zato što ''žele da žive sa prirodom'' (tako te forice... ) i imaju zoo vrt u kući,ali bez onog manje lepog dela,odnosno čišćenja govana,kupanja,četkanja i svega ostalog.  Smile

Znaš ono... Oće životinju i ljubimca,ali neće dlake i govna u kući.  Smile  Sad se baš setih komšije dijagonalno iznad mene,koji ima ret(ard)rivera i četka ga na terasi svog stana,tako da mali deo završava u našem cveću,a najveći deo u dvorištu komšije koji živi u prizemlju.

Ruku na srce,još uvek mu se niko nije žalio zbog toga,pa je moguće da zato to radi.Prosto zaboravi da te dlake idu dole,nekome na glavu.I verujem da bi prestao ako bi mu neko rekao. Ali ima i onih kojima se obrate ljudi,pa opet teraju isto. Kažem,oće Zoo vrt,al bez onog prljavog dela.

Evo hkj je imao 3 macke, je l si isao i skupljao govna za njima po ulici? Mislim, ono, sta zveknes mu GPS, pratis ga na ekranu kad krene da luta i svako govno na tom putu pokupis ili sta vec radis, stvarno ne znam?

Ja sam moje uvek držao u stanu. I iz nekog razloga,nisu imale problem s time.  Smile Možda zbog dobrog tretmana i klope.  Smile  Svoj ''posao'' su,inače,obavljale u kupatilu,odnosno u kutiji koja je bila tamo.

A imao sam jednom žalbu od dobrih nam komšija (nije sarkazam) ''preko puta'',da se naš mačor povremeno ušunja u njihovu kuhinju preko terase,popne na sto i pojede šta stigne.A onda se vrati na naš deo i posadi pravo u majčine saksije i cveće.  Smile Smile  I,naravno,odmah smo ga odvikli od tog ''upadanja'' kod njih,a komšijama rekli da nam obavezno odmah prijave sledeći put,a i mlatnu novinama ako treba.

Ni na kakav... sukob mišljenja ili ''pregovore'' nismo ni pomišljali.Zna se šta je ok,a šta je smetanje drugom.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 22:42:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ok je za stan, ali da zivis u kuci i da imas dvoriste svakako ne bi macku drzao samo u kuci. I onda se vracam na sam pocetak kada kazem da je izgleda skroz nenormalno drzati macku kao kucnog ljubimca, jer zbog svoje svojeglavosti prave svuda redom razna sranja. Sto je ono, u najmanju ruku netacno.

Gomila ljudi prosto ne voli macke kao zivotinju i odatle dolazi taj neki hejt nicim izazvan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 
jebote ne znam zasto al ova prica vezano za macke me podseti
pre jedno dve godine idem kroz grad i vidim dele macke, kucice, male, velike itd
pridjem ja i vidim preslatku macu i pozeleh je za sebe, a to su inace zivuljke koje su vakcinisane i ostala sranja, imaju cak i cipove itd. i ja reko super da pruzim toj maci novi dom i rekoh mogu ja ovu da uzmem, kad ce ona meni
daj licnu kartu, ja dam i pocne ona sa pitanjima, gde zivim, skim zivim, radim ili ne, zivim li u kuci ili stanu i ja rekoh u kuci i tek ce ti ona, pa gde bi vi drzali tu macu i sad je ja gledam i zbunila sa tim glupim pitanjem, cuj gde bi je ja drzala, pa reko naravno ispred kuce, mislim gde se drugde i drze macke? Kad ce ti ona meni, zao mi je al mi ne mozemo da ti damo macku  Smile ja sam bila blago sokirana  Smile nije mi dala macku zbog toga sto cu je ja drzati napolju ej, jebote aj neki mi neko kaze ko je lud?
A dele zivuljke, oce da ih udome  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Normalna macka mozda jeste za stan ali mora da se sterilise. Mackovi pogotovu. To kad krenu "lutke" oce da ripa i sa 5. sprata napolje. E sad onda ti izaberi, ili hoces da se cimas ili neces, pogotovu sto te sterilne kucne macke umeju gadno da se porazboljevaju. Meni je recimo tuga drzati je zatvorenu, ima vise rasa koje manje vishe dosta bolje podnose te striktno kucne uslove.

Desavalo mi se X puta da mi macka dodje pred stan, ono zateknes je ispred ujutru ili sta god. I gle cuda nijedna mi se nije israla ni na prag ni ispred vrata, ni po stepenicama ni po glavi i gde vec ne........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Da.   Da živim u kući sa dvorištem,puštao bih mačku da šeta okolo,ali bih je verovatno prethodno navikao da ''posao'' radi u kući,i reagovao ako bi bilo nekih primedbi od komšija tipa da je polomila nešto ili zdipila nešto,i tako to.

Jbg,kažem,mora da se ima malo razuma i tog kolektivizma. Po meni je čak i držanje određenih rasa kerova u stanu glupost.Jer prosto,ta dva ne idu zajedno. Na primer,lenju mrcinu zamrzi da ga izvede u naviknuto vreme,ovome se ide pa ide,krenu napolje,ali ne stignu do ulice,pa se ovaj ispiša ili pak pokenja u hodniku zgrade. Tokom dana ga ostave samog pa poludi i laje ko nenormalan. Uđeš u lift,a unutra sve upuvano. (  Smile  Smile ) Sve sam to imao prilike da vidim. Doduše,već duže vreme se to ne dešava,normalizovali su se.

Ali po meni,neke stvari prosto ne idu zajedno.

Ja mislim da je problem,da tako kažem,sa mačkama to što ih teško kontrolišeš. Ne samo po pitanju discipline, nego i po pitanju njihovih aktivnosti van. Kera uvek možeš da nađeš,ako i ne možeš,dođe kad ga pozoveš,a da se sakrije ili zavuče i ostane tamo... to retko. A mačke idu okolo, obilaze veliku površinu, pare se, makljaju se, marnjavaju klopu,zavlače se i štekaju... i onda je mnogo teže da ih nadzireš,ma kakav tip naselja bio - kuće ili stambene zgrade.  Smile

@leonora - da,to je već kretenizam.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 23:07:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Ne, jednostavno ne shvatas, i glupo je nastavljati se. Ocigledno nekima ne smeta mnogo stvari, ja imam neku kulturu i neke standarde koje postujem, ali ima nas svakakvih. Nekome je sasvim normalno da pojede burek i baci sve to nekome ispred kuce, ja nosim do najblize kante ili cuvam do kuce, neko istovari djubre oko kontenera i napravi djubriste (cesto vidjeno u ovoj naprednoj zemlji gde nikome nista ne smeta) a neko pozove kontener i plati nosenje par ljadi. Neko renovira stan i istovari sranje direktno u kontener i posle stoji tako godinama kao gubav jer djubrosi to ne nose, ali dobro zato ovde svi pliva u djubretu jer svi imaju naviku da svoje obaveze ostave drugome.
Naravno da ne shvatam i necu da shvatim jer ti tvojom logikom poredis nesvesnu radnju kao sto je to da macka prodje kroz tvoje dvoriste i isere se u isto sa svesnom gde covek namerno pravi stetu ne obaziruci se na okolinu.  Smile

Uostalom advokat u tekstu i na videu je sasvim lepo objasnio, macka se ne tretira kao osoba vec kao objekat i nema voljni element kao sto ima covek. Tako da je neuporedivo.

Mene zanima jedna stvar ovih kojima je to normalno. Ako je vec to kenjanje i kupljenje govanceta nista strasno i ne smeta nikome sto oni (mislim na vlasnike) to ne rade nego ostave nekome drugome?
Zamisli, ja ga skupljam za svojim psom. Cak i kada ga izvedem u setnju. Smile Ali govoris o dve razlicite stvari jer macka je takav tip zivotinje da je jednostavno "divljak" pa se desi da prodje kroz komsijino dvoriste pa se isere. Sta ces, tuzi je ili truj posto ne vidim da imas kapaciteta da to shvatis kao nesto oko cega se ne treba nervirati jer nije kao da ti je komsija licno dosao i israo se na kucnom pragu...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Ja mislim da je problem,da tako kažem,sa mačkama to što ih teško kontrolišeš. Ne samo po pitanju discipline,nego i po pitanju njihovih aktivnosti van. Kera uvek možeš da nađeš,ako i ne možeš,dođe kad ga pozoveš. A mačke idu okolo, obilaze veliku površinu, pare se, makljaju se, marnjavaju klopu... i onda je mnogo teže da ih nadzireš,ma kakav tip naselja bio - kuće ili stambene zgrade.

Mislim da je resenje zveknuti im ogrlicu koja ih blago sokira ako odu predaleko, svasta mozes na ovoj temi da saznas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.