Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:13:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oslobođeni Gotovina i Markač  (Pročitano 65860 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
E, баш цела?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Google Nexus 5
to je to... za 70 godina ce stajati u istoriji kako su samo srbi krivi za rat.
a dokazi su tu. evo cinjenice, potpisano pecatirano da hrvati nisu krivi, sto su ubili 100000 srba.
i stvarno to stoji u papirima.

e sad, sto su srbi takvi da brzo zaboravljaju, kao sto su zaboravili jasenovac, opet ce za 70 godina biti ovako nesto.

i tako sve u krug. istorija se ponavlja.

jedva cekam opet da se sastanemo za 70 godina mi svi ovako zajedno i da pisemo ovo isto.  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ne citirajte obrisane poruke i one koje su uvredljive, i njih brisem...

Sto privremeno ne iskljucite registrovanje novih clanova?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung 111111
hhahaha danas cuo neeeeverujemm  Smile Smile Smile

bravo za tribunal
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Samo da se upišem u temu... Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ne citirajte obrisane poruke i one koje su uvredljive, i njih brisem...

Sto privremeno ne iskljucite registrovanje novih clanova?

Nije svaki novi clan maliciozan i ne dolazi da bi pravio svadje, vredjao, pljuvao...
Ne bi bilo fer prema onimo koji su dosli redovno na forum :-)
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
jedva cekam opet da se sastanemo za 70 godina mi svi ovako zajedno i da pisemo ovo isto.  Smile

Mislim da ce proci manje od 70 godina pre nego sto priznamo kako smo mi 17. marta palili pravoslavne crkve na Kosovu i izvrsili masakr nad vojskom OVK koja je tu kao milosrdni andje  pokusala da zastiti neduzno albansko stanovnistvo od razularene kriticne mase Drazinih Cetnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Sto volim smisao za humor Illuminata... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0

Zarad nekog lažnog ponosa, nas danas ima ovoliko koliko nas ima i nastavljamo da odumiremo. Zbog kurčenja su nam u raznim ratovima oduzeli sve što je, objektivno, bilo naše - Bosna i Hercegovina, Republika Srpska, Krajina, Kosovo (ne, nije više srpsko, ne ložite se. Ne, nikada više neće biti srpsko, ne ložite se. Ne, niko od vas zapravo neće otići da ga brani sa puškom, ne ložite se) a uskoro će, sve mi se čini, i Vojvodina da se vrati svojim severnim korenima. Nadam se samo da ćemo mi sa Novog Beograda da ostanemo u Srbiji, jer stvarno ne mogu pod stare dane da učim mađarski.

Kada velike sile odluče da te jebu, nažalost, jedina stvar koju možete da uradite je da se lepo okupate, kleknete, ostavite kanticu vazelina pored sebe i kažete "VEĆI KURAC U ŽIVOTU NISMO VIDELI MOLIM VAS BUDITE NEŽNI". Nama ponos i mentalitet nikada nisu dozvoljavali to. Naš mentalitet je najbolje opisan u situaciji gde su u WW II Mađarska, Rumunija, Bugarska, Austrija, Albanija i Hrvatska (dakle sve zemlje u našem okruženju) priklonjene Trojnom paktu, nama se nudi da budemo, ne saveznici, ali da potpišemo kapitulaciju i dozvolimo prelaz njihovim trupama preko teritorije, ali mi izlazimo na ulice i uzvikujemo "BOLJE RAT NEGO PAKT BOLJE GROB NEGO ROB". I bio je grob. Bilo je preko 600.000 grobova, 40.000 praznih domaćinstava čiji su stanovnici proterani. Ali je bitno da smo mi bili ponosni.

Hrvati su u "Bljesku" i "Oluji" počinili odvratne zločine protiv Srpskog naroda. Mog naroda. Najboljeg i najdivnijeg naroda na svetu. To su učinili isplanirano, sistematski, nemilosrdno i krajnje efikasno i to pod direktnom komandom danas oslobođenih Markača i Gotovine. Kada sam jutros video da su isti oslobođeni, javila mi se neka muka i praznina u stomaku i u grudima. Iskreno, nisam to očekivao. Mislim da nije niko. I dalje mi nije jasno da se to desilo. Ali jeste.

To je razlika između onoga što se desi kada, dok te čupaju za kosu i guraju u seno dok ti se uvaljuju među guzove ti mešaš kukovima, grizeš se za usnu i vičeš "TISUĆLJETNA USTAVNOST NEMCI NAŠI PRIJATELJI AUSTRIJO MAJKO ZAPADNA EVROPO KOLEVKO NAŠEG NARODA VOLIMO TE" i kada ti neko priđe i kaže "mala, aj da te ja pojebem u senu" a ti kreneš da mu kenjaš o tome kako si ti jako ponosna i imaš kevu negde tamo na Istoku koja bleji između Evrope i preko pola Azije, koja će da prevali 10000 kilometara da bi tog grubijana koji se nameračio na tvoje seljačko dupe, izvukla za uši i objasnila mu da to ne može tako. S tim što je naša mila keva uvek bila zauzeta nekim svojim, bitnijim poslovima, pa nije baš mogla da stigne da nas spasi, a onda nas taj isti lik više ne pita lepo, nego nas jebe u podzemnom tunelu kao onaj baja Moniku Beluči u "Od pozadi".

Sećate se onih S300 iz 1999. ili ste svi zaboravili na to? Ili naše velike saveznice, sestre Francuske koja nam je poslala municiju pogrešnog kalibra za artiljeriju u WW II? Ne sećate se? Naravno.

Što se tiče Haškog tribunala, oni me ne čude. Sada su samo potvrdili svima, pa čak i Čedomiru Jovanoviću i njegovim poletarcima i Nataši Kandić, da su najobičniji govnari koji treba da se stide svoje struke, svog postojanja i kojima će karma verovatno uvaliti to da im se naredne tri generacije dece u porodici rađaju sa terminalnim bolestima a onda da im se zatre poreklo. Nemojte pogrešno da me shvatite, ja to nikome ne želim i ne želim nesreću ničijoj deci, ali to je realno da ti se desi kada predstavljaš takav najniži oblik života koji postoji.

Što se tiče Markača i Gotovine - ko vam jebe mater. Vi ste govna, uvek ćete biti govna i vama sledi isto što i gorepomenutoj gospodi. Kada pogledam vas, ja ne vidim hrvatski narod, kao što ne želim da neko vidi Pavkovića ili Karadžića kada pogleda u mene. Ono što mene boli je činjenica da je hrvatski narod koji ja, zapravo, gotivim i cenim, na ovaj način proslavio oslobađajuću presudu. Je l' to vaša slika i prilika? Da se ponosite Gotovinom i Markačem? Sram vas bilo. Ništa više i ništa manje od toga nemam da kažem. Sram vas bilo. Iako sam siguran da bi i kod nas bilo slavlja da su oslobođeni Mladić, Karadžić, Šešelj, Šljivančanin, Hadžić i pokojni Sloba, to ne umanjuje sramotu zbog vašeg slavlja sada.

Koji sam kurac sve ovo napisao - ne znam, ali osetio sam potrebu. A vi ako ste ovo pročitali do kraja, svaka čast i hvala vam. Ako neko ima primedbu na vulgaran jezik koji sam koristio, može da mi se nasisa jaja.

Ma koliko da ste u ovoj situaciji ispali odvratni, vama braćo Hrvati svaka čast. Vi ste svoje izgurali i to ste izgurali šmekerski i sa stilom. Mahaćemo vam sa perona kada krene taj vaš voz za EU u nadi da ćemo mi da uhvatimo onaj sledeći, pa da se družimo kao što mi ćale kaže da ste se družili negde oko šezdesete godine prošlog veka. Na leto kod vas u Makarskoj a na zimu kod nas na Kopaoniku.
A vama što ste slavili danas - jebem vam mater usranu, govna nedostojna života.

"Svi mali narodi moraju da budu pametni, da budu glupi sebi mogu dopustiti samo Srbi."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Za 70 godina nece ni biti istorije...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:13:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.