Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Optužnica protiv Ražnatovićeve  (Pročitano 53021 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Citat
Čisto da znaš

ето нисам знао ... је л' то нека ''јесте мајке ми претила ми је'' прича или су је тужили за то?
Naravno da su tužili,i stadion je u njihovom vlasništvu,iponovo se zove Inge,imaju sve papire,mogla je ceca samo da im puši qrac,zato je i htela na bezobrazno da otme to,bilo je o tome i na televiziji,a inače,znam jednog od tih Olarevića,kad mi je pričao koliko su ih cimali,nije normalno,navali mafija na tebe,oće nešto da ti otme,mnogo jebena situacija.Inače,Arkan ej njima hteo sve da otme,ali su ga ubili,pa je ova nastavila,umesto da je digla ruke od toga,ona je toliko alava ispala da je to nenormalno,sramota. Smile

Oteto,prokleto.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 15:02:28 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ala je nas narod naklonjen prokletstvima i kletvama. Da li ce ostati Srbina u Srbiji?
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Qtek 小米
Ми не мрзимо Цецу, ми мрзимо Цеце (пешчаник).

Али ко их .... ко пева зло не мисли  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Nek' objasni Dile kako stoje stvari...ja sam cula nesto slicno ali, u skracenoj verziji Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@diletant Znaci klub je u privatnom vlasnistvu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
@diletant Znaci klub je u privatnom vlasnistvu?
Pa njihovo je zemljište,i oni su i osnovali taj klub,mislim,livada obična,nije to neki ozbiljan klub,ali zemljište vredi,a ima bar 100-200 ari,onako od oka,Arkan je tu izgradio par objekata,ogradu neku betonsku,i jedan hotel koji nikad nije dovršen,a onda je dugo stajao,a sad je ruina,sve je poskidano,samo zidovi ostali. Smile

On je ime kluba promenio u Mladi Obilić,valjda je mislio da napravi omladinski pogon Obilića,ko zna.

Jendo vreme je Arkan upravljao fudbalskim klubom Beograd sa karaburme,isto neka muljevina,posle su tu neki drugi gradili stnaove na toj lokaciji,i završili u zatvoru zbog toga,i to je bilo u novinama.

Sve u svemu,njoj to apsolutno ne treba,kapiram da može milione da napravi sa koncertima,ne trebaju joj ovakve stvari,i da ne može niko da joj prigovori. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Sta je? Zaigrala mecka i pred njenim vratima a  Smile
Jao bre mafijasica jedna...kao nije imala izbora morala je...je l i ja isto mater joj jebem nemam izbora pa cu sada saovim mafijasima u kraju da sedim pijem,jedem i vrtim kesh od droge.
A kod mog komsije na FB-u , kao "uz tebe smo kraljice", "nedaj se"sve zajedno napisano, da da to je profil ljudi koji i dalje veruje kako ona jadna kroz svoje pesme pati za svojom romanticnom ljubavi Arkanom. Koji ju je , btw,pred nama samarao u jednom BG restoranu .Ta Ceca je rame uz rame sa ovim kretenima koji prodaju i valjuju drogu nasoj deci,i smrka sa onim pacenikom Lukasom  Smile
Jebem joj ja mater eto.Neka sedi u zatvoru nek osisaju na celavo, nije joj prvi put.
Otprilike. Zato i mene nije uopste zao.

Citam neke naslove po novinama "Sekira se pa oslabila", "Deca ne idu u skolu" itd. Kada je reketirala ljude tada se nije preterano sekirala  Smile

Ma sta vam je pa to je sve vec zastarela prica, to sa sekiranjem i padanjem u nesvest je sve bilo pre nego sto su objavili da je postignut dogovor da ne ide u zatvor i da sedi u kuci 8 meseci. Sada joj je samo frka da na sudu ne odbiju dogovor sa tuzilastvom, ali mislim da ce i sud da potvrdi dogovor, tako da ce sve da se zavrsi kao: Tresla se gora rodio se mis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
drzavo, da Bog da ti politicari svih 1.5 mil evra dali na troskove lecenja po bolnicama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Nisam sklona ostrašćenosti bilo koje vrste, pa se stoga ne pruključujem hajci protiv dotične. Moje je lično opredeljenje da ne treba pljuvati i šutirati onoga ko leži na zemlji.
Ne poznajem baš njen lik i delo ali mi zbilja ne deluje kao dovoljno inteligentna i opasna osoba za taj nivoa evil master minda.
Da li je nešto muvala, verovatno jeste, ali da tužilaštvo ima zaista čvrste dokaze koji bi bili neoborivi na sudu, terali bi oni to do kraja, bar 10 godina robije i zaplena imovine u vrednosti utaje poreza sa sve kamatama.Ovako, bilo je daj šta daš, pošto obe strane imaju putera na glavi.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.