Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77293 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mogli su i neki tenk da prosetaju ulicama cisto iz predostroznosti

Mislis, ovako:  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
kaže jedan od učesnika da je parada potrebna beogradu jer svaka metropola ima takvu manifestaciju,i da se time šalje poruka u svet

kod ovoga zadnjeg ćemo se složiti,definitivno je poslana poruka  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 19:58:52 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Ne bi trebao biti, ali ukoliko jeste, obaveza drzave je da obezbedi to. Jer u "ugovoru koji potpisuje sa narodom" stoji to.

Onda kada neko opali samar Romu odmah da angazujemo SAJ, jedno 3000 policajaca...
Ma trebali su da puste Legiju na slobodu i skupe JSO...oni bi to obezbedili najsigurnije  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
У чијем интересу је било насиље?
Штампај | Пошаљи на е-пошту

Сва одговорност за ове немире у српском друштву је на онима који су желели да на силу организују геј параду против воље већина народа.

двери2

У синоћњем саопштењу Српског сабора Двери, обраћајући се у име преко 10.000 породичних људи сабраних у Породичну шетњу за ОДБРАНУ ПОРОДИЦЕ И ОТКАЗИВАЊЕ ГЕЈ ПАРАДЕ, затражили смо од највиших државних органа Републике Србије да откажу најављену провокативну и дискриминаторску манифестацију срама. Упркос противљењу већинске традиционалне Србије, преко 60 патриотских организација, више од 90 угледних јавних личности и ставу Српске православне цркве у целини, актуелни режим није желео да схвати озбиљност ситуације.

Зарад страних ментора који су несумњиво злонамерни према нашим националним и државним интересима завладао је немир нашим друштвом и учињено је насиље над Србијом. Државна организација геј параде је сраман чин насиља који вређа грађане Србије, породичне људе који су окренути будућности и бољитку државе, и то су мирно и достојанственом Шетњом и показали 9. октобра.

Јуче није било ниједног разбијеног стакла, ниједног погаженог цвета, ниједног инцидента и проблема. А данас?

Коме је данашњи дан био у интересу?

Да ли хомосексуалцима или „педерима у фотељама”?

Да ли грађанима Београда или онима којима је по ко зна који пут у интересу да у свет шаљу насилну слику Србије?

Коме је у интересу било да угрози животе стотина полицајаца који обављају одговоран државни посао у веома тешким условима?

Коме је у интересу да Срби поново иду на Србе и да се пролива крв нашом престоницом?

Ниједном одговорном и добронамерном грађанину Србије свакако није требало ово угрожавање живота и имовине, нити би ико од нас желео да живи у друштву у коме влада насиље.

Сва одговорност за ове немире у српском друштву је на онима који су желели да на силу организују геј параду против воље већина народа.

Ово је даље понижавање и растакање државе Србије, и неко за то мора да одговара.

У Београду, 10. октобра 2010.

Информативна служба Српског сабора Двери
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Drzava je direktno odgovorna za danasnji nered,direktno.Direktno je odgovorna za ugrozavanje zivota gradjana Beograda.
Napravili su haos,namerno su isprovocirali gradjane da dodje do haosa.
Znali su ,imali su obavestajne informacije da ce do nereda velikog doci i ugrozavanja bezbednosti javnog reda i mira.
Pored toga su dozvolili propagiranje pedera,zarad toga su ugrozili zivote gradjana Beograda.
Dal je vredna neka tamo peder parada i jednog zivota ? uzas...
Kazu `Huligani` ?! 5.oktoba su ih ti isti politicari nazivali Gradjanima,Gradjanima kojima je dosta loseg zivota,pa i danas je medju tim `Huliganima` bilo mnogo njih kojima je dosta loseg zivota,nemastine i slicno

Licno,boli me patka ko se kod kuce sa kim *ebe.
I ne znam koliko vam je poznate,al te peder organizacije se zalazu(u inostranstvu,verovatno ce posle i ovde)da se u skolama,u skolskim udzbenicima,pesmama bla bla ukinu rec Mama i Tata ,jer time se navodno po njima diskriminise peder populacija,i da Mamu i Tatu treba zameniti sa Roditelj recju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Kada preti opasnost po bezbednost onda se ne održavaju nikakve manifestacije,jasno je bilo da narod ne želi i to ogromna vecina da na ulicama svoga grada gleda bolest i razvrat!
Citat
Pa ja nisam ni pogadjao ko je koje seksualne orijentacije.
Nije bilio ni potrebe,jer kada se neko prijavljuje kao žensko a tvrdi da je muško tu nema pogadjanja
,tu je sve jasno!

To opet, nije potrebno da bilo ko konstatuje.

Citat
Ne bi trebao biti, ali ukoliko jeste, obaveza drzave je da obezbedi to. Jer u "ugovoru koji potpisuje sa narodom" stoji to.

Onda kada neko opali samar Romu odmah da angazujemo SAJ, jedno 3000 policajaca...

Ako je potrebno, da, jer osnovna funkcija drzave je zastita pojedinaca koji u njoj zive.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
То народна милицијо, гази, сатри! Нека не остане камен на камену!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
sad sam bio gledao DJilasa na RTSu.uglavnom je u pravu i dobro je govorio.

al,nije mi bas jasno sto su tolko agresivno krenuli na RTS...?  Smile

ja kolko znam,oni nisu mnogo ni pricali o pederbalu,a uopste nisu ni prenosili.

btw,to mi sad upravo otvori oci-jeste primetili kako Pink uvek prodje bez ogrebotine sta god se desi ovde?  Smile

znaci,koji god se nemiri,krize,muljavine dese,oni uvek sve prezive i dok svi ostali padnu od raznih problema,oni uvek prezive sve .
sa sve svojim sugavim programom i Grandom.neverovatno.  Smile
ko babasvabe su.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 20:05:49 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

btw,to mi sad upravo otvori oci-jeste primetili kako Pink uvek prodje bez ogrebotine sta god se desi ovde?  Smile

Pink je narodna televizija koja uliva uvek nove nade narodu  Smile

sad sam bio gledao DJilasa na RTSu.uglavnom je u pravu i dobro je govorio.

al,nije mi bas jasno sto su tolko agresivno krenuli na RTS...?  Smile

Dole bastion, uaaa, kao i trolejbusi i mamografi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.346 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.