Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77185 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat
Za sada imam samo sliku iz marice..
парада поноса у марици... Smile Smile Smile

могли сте да се скупите у некој соби 3x3,да полиција не руши град због вас  Smile
@gottago
је ли био Вучић негде у околини? Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 17:21:21 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
nego,@koki,daj malo slika.  Smile da vidimo kako je izgledalo nesto sto cemu ni CIA ne bi mogla da se priblizi da je htela.  Smile  Smile

Za sada imam samo sliku iz marice.. mozes je videti na mom fb, ako te bas zanima.. ostale malo kasnije kacim, a i intervju kada ga okace Smiley
jbg,nemam ti ja shi...ovaj,facebook.  Smile

Volela bih da vidim i tekst sa ostalih transparenata ali ovaj žuti levo trebalo bi dati svim kerovima koji su stigli na urgentni za uspomenu i dugo sećanje
a vidi pojaseve oklopnjaka i kordona iza njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Ja мислим да Србија никада неће ући у ЕУ, јер је данас потврдила да нема довољно педера.

Smile Smile
heheheheheeheheheee....  Smile  Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile

<hr />
Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora Anea (Vreme: 10. Oct 2010, 17:15:38)

Smile

jedina dobra stvar koja se danas desila je ta sto verujem da nikome nece pasti na pamet da organizuje nista slicno narednih 10 god

Sledece godine opet. Kontinuitet je bitan..

bas lepo. svi policajci i pederi su fotografisani  Smile
nastavak sledi ...

Niste morali da se trudite, poslao bih vam ja sam..

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Стварно успео педербал е, с обзиром да се то код нас своди на то да не добију батина.

А исто тако успело и слање поруке свету да смо против те болештине.

Одличан дан Smile

едит едит едит:

Да су бар овог идиота жандарског изломили уместо неког несрећног који и није хтео да ради данас..

« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 17:25:12 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
da se izrazim u vasem stilu...

dream on,dude.  

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

lud

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia E7
Тврдим да ништа по Београду не би било поломљено да педерска парада није одржана. Овако, на страни сам ''хулигана''.
tacno.u stvari,ma,cak i da je bila,samo na Uscu,ja opet mislim da bi bilo,ali,mnogo,mnogo manje stete.

@qcko,druze,svaka na mestu.

btw,@deamon,

E to si vec u pravu, mene nije bas interesovalo ko je kakvog seksualnog opredeljenja, cak imam jednog poznanika homoseksualca, i koliko sam primetio ni na koji nacin nije diskriminisan.. E sad posle ovoga sto se desilo, cisto sumnjam da ce i dalje ostati tako.. Ja mozda imam 15 godina, i nemam jos uvek dovoljno razvijen stav, ali ovo je previse... Upozoreni su svi bili da ce se desiti nesto ovako i niko nije nista preduzeo. Imam neki osecaj da je nas predsednik izgubio kompas, i to poodavno.. Smiley

bas da te pitam-taj tvoj poznanik,sto je gej,pretpostavljam da,u najmanju ruku,misli da je parada bespotrebna,i da je ovo klasicno nametanje stavova?posto sam cuo da,uprkos lazima koje serviraju mediji,mnogi pederi misle tako.tj-zele samo da zive svoj zivot,ne diraju nikoga,i ne misle da se paradom i provokacijom ista postize.
Bas tako, decko uopste nije ni razmisljao o tome, niti je naravno otisao na istu koliko sam upucen.. Bio je i sam svestan cinjenice da moze lose da se zavrsi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Стварно успео педербал е, с обзиром да се то код нас своди на то да не добију батина.

А исто тако успело и слање поруке свету да смо против те болештине.

Одличан дан Smile

Kavez je sasvim prigodan...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Ako cilj u EU nema alternativu ja i ne zelim da u nju udjemo.

Ti si vec uso, a druge ko hebe  Smile

pa neeee, panduri treba da su obuceni i da pomazu , i ako treba da operisu na licu mesta , spasavaju zivote a mi cemo na njih da bacamo protivpozarne aparate  Smile

Ma kolko vidim, on je bio zrtva "friendly fire", ovi odpozadi su ga zakacili kamenom i normalno da je tip krvav, sad je murija kriva sto je dobio ciglu u vugla  Smile

koja je bre ta zena u podmukloj trudnoci koja je bila u ds za vreme napada. trebalo je nju za usi napolje, pa onda potpala

Udri trudnice, majku im mamografsku  Smile

А на ободима „три прстена“, беснеле су демонстрације каквих се не би постидео ни Светски економски форум.

E, sad ga pretera, nije to videlo nekih jacih demonstracija po svetu  Smile

Нормално да треба све да се сруши, па нека људи то плате, док не изађу на улицу и спрече педерске мајмуне да се слободно шетају улицама.

Pa lako je tebi da pricas kad iz tebe ne bi istresli ni kinte  Smile

Српски народни покрет Наши 1389 захтева хитну оставку Владе и председника Србије као и покретање кривичног поступка против министра полиције Ивице Дачића због данашњих нереда у Београду. Министар полиције је, упркос свим показатељима да може доћи до нереда, одобрио параду педера свестан последица.

Evo, sad ce da daju ostavke, samo jos im nije sluzbeno uruceno  Smile

Kako se tako nesto ne desava u svetu...
Eto, cak su i u Budimpesti uspeli da zaloze jednu lomacicu... ispred skupstine valjda... i to je to...

Dobro, tamo su se vozali sa tenkic  Smile

У Ургентом 70 повређених пандура. Ето и шта су јебени педери постигли овим?

Pa nisu ih oni gadjali kamenjem  Smile

A bilo je i devijantnih, u 'aljinama!

Uf, ovaj ne bi daleko prosao Bagdadom  Smile

video sam na snimku lika koji se prekrstio i posle toga salutirao (nazi salute

jebote... nisam mogao 2 minuta da skapiram šta sam u stvari video... Kretenizam...  Smile Smile Smile Smile

Srbija  

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
da se izrazim u vasem stilu...

dream on,dude.  

Smile

Niste li isto to pricali i ove? Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
@kokota

nema teorije
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.