Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77353 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
+1

nije ni njima lako.
pa,nije,naravno.ja rekoh-koju god tu odluku covek da donese,uvek ce se pokajati.

nego,ima li vesti mozda da li ima povredjenih novinara?  Smile
ja kolko sam video,njih nisu dirali.
i nadam se da jeste tako,jer,tek oni nisu krivi tu.mislim na fotografe i snimatelje,naravno.jer,mnogi ne znaju da mediji angazuju sve njih,bez obzira na to za sta su zaduzeni,da u ovakvim situacijama slikaju,da bi mogli da prodaju slike ostalim kucama.
znam da im nije lako jer sam i sam jedno vreme isao par puta sa fotografima iz Zurnala na snimanja,i znam kroz sta sve ni krivi ni duzni prolaze.i cesto ispadnu krivi cak i kada dele iste stavove kao ostali.

btw,kad smo vec kod toga,video sam i jednog od njih u dugom kaputu.  Smile Smile
mislim,kozni kaput,i cipele,duga kosa,i vidim onako kako izvlaci fotoaparat iz kaputa.  Smile Smile Smile

onaj pravi usamljeni profesionalac.  Smile Smile
Citat
inace,mogu da zamislim kolko je trulo pandurima bila.znaci da se smrzavaju cele noci,guraju u autobusima,brane od kise kamenica,baklji i koktela,i onda jos,kao slag na torti,moraju da vozaju okolo ruzne nakaze zbog kojih su i prosli kroz sve to.
јао,јадни они... Smile Smile Smile
opet sarkazam i bezobraluk,a? Smiley
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 16:52:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat

Ne zamenjuj teze!

Pocepane starke za Timberlend jakne od 200000 dinara, novi džip i stan, letovanje na Mikonosu i šamaranje po nosu.

Kakve starke i letovanja, o cemu pricas? Smile

Citat
"Za krs' casni i patike najke!"

Koki nemoj da mesas pojmove kad i sam dobro shvatas da niko od tih huligana nije istinski pobozan, niti iskreno veruje u Boga. A to sto se hvataju za krst to je dobro osmisljenja politika.... ne budite naivni.

Nije?! Stvarno?! Pa zasto su se skupljali onda ispred hramova? Zasto nose krst? Zasto popovi idu sa njima? Ja sam to izmislio, sta?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Bio sam sarkastican, naravno, valjda se to moglo primetiti iz prethodnih postova.

Mislim da taj sarkazam bas ne ide uz fotografiju, odnosno uz osobu koja nosi "haljinu" kako je ti zoveš.  

Ta osoba za mene nije ništa drugačija od onih koji su razbijali grad danas. Ustvari, jeste, oni se bar ne kriju iza vere i navodno propagiraju ljubav. On to radi.

Чек чек попа разбија град? Ел сте ви то нешто и шмркали тамо на жураји? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Tijanić: Pokušaj vojnog puča

Generalni direktor Radiotelevizije Srbije Aleksandar Tijanić izjavio je danas FoNetu da je na ulicama Beograda na delu "vojna operacija privremenog zavođenja vanrednog stanja", brilijantno izvedena od nepoznatog uma.

"Odlično organizovana, strateški planirana" akcija, ocenio je Tijanić i upozorio da "sve što se valja ulicama, završi u opštem nasilju" i "samoubilačkim napadima huligana na policiju", prenose beogradski mediji.

"Jedno je pitanje seksualnog ukusa, ali kakve veze ovo ima sa seksualnih ukusom", zapitao je Tijanić.
On je ukazao da "RTS strada kao tradicionalna meta svakog ko izađe na ulicu".
Tijanić je izrazio bojazan da sve ovo nije generalna proba za nešto, ali nije dao precizniji odgovor na pitanje kakva generalna proba i za šta.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/88156/Tijanic-Pokusaj-vojnog-puca
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Definicija Demokratije

Organizovanje politickih institucija koje bi sprecavale da nam losi ili nesposobni vladari nanose veliku stetu.

Otvoreno drustvo i njegovi neprijatelji 1945 Karl Poper

U nasem prevodu 1993, knjiga I strana 166

E sada care vidis da si ili glup ili bolesni kontras a takvi su najgori imam cist dokaz da si pokusao da lazes kao pas da to nije Poperova definicija.

Kada ovo nadjes ocekujem da se izvinis ili da cutis zauvek, ali znajuci tebe i slicne tebima ti ces se praviti blesav.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG U8290
Citat

Ne zamenjuj teze!

Pocepane starke za Timberlend jakne od 200000 dinara, novi džip i stan, letovanje na Mikonosu i šamaranje po nosu.

O tvom šefu Čedomiru.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Tijanic  Smile
Covek koji i u kanti za smece vidi zaveru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Bio sam sarkastican, naravno, valjda se to moglo primetiti iz prethodnih postova.

Mislim da taj sarkazam bas ne ide uz fotografiju, odnosno uz osobu koja nosi "haljinu" kako je ti zoveš.  

Ta osoba za mene nije ništa drugačija od onih koji su razbijali grad danas. Ustvari, jeste, oni se bar ne kriju iza vere i navodno propagiraju ljubav. On to radi.

Чек чек попа разбија град? Ел сте ви то нешто и шмркали тамо на жураји? Smile

Nisi video snimak gde popovi pokusavaju da probiju kordon?\

Nismo. Smile

Citat

Ne zamenjuj teze!

O tvom šefu Čedomiru.

Kakve veze ima Cedomir sa ovim? Ne lupaj. Btw, sef mi definitivno nije Cedomir. Wink
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 
Citat
Nije?! Stvarno?! Pa zasto su se skupljali onda ispred hramova? Zasto nose krst? Zasto popovi idu sa njima? Ja sam to izmislio, sta?

To su crkvena lica koja ne rade dobro svoj posao. I oni su ljudi i imaju slabosti i grese.
A krst nose jer zele simaptije naroda, valjda je to svima jasno.
Mislim kako mozes da verujes u Boga i pravednost i da mlatis drugo bice jer je drugacije od tebe? To dvoje nikako ne ide zajedno.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.