Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77259 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Da je Bog hteo pedere,stvorio bi Adama i Stevu...

Palma kralj Smile Smile

inace,mogu da zamislim kolko je trulo pandurima bila.znaci da se smrzavaju cele noci,guraju u autobusima,brane od kise kamenica,baklji i koktela,i onda jos,kao slag na torti,moraju da vozaju okolo ruzne nakaze zbog kojih su i prosli kroz sve to.  Smile

jel to demokratija i evropski standard?  Smile

+1

nije ni njima lako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Bio sam sarkastican, naravno, valjda se to moglo primetiti iz prethodnih postova.

Mislim da taj sarkazam bas ne ide uz fotografiju, odnosno uz osobu koja nosi "haljinu" kako je ti zoveš.  

Ta osoba za mene nije ništa drugačija od onih koji su razbijali grad danas. Ustvari, jeste, oni se bar ne kriju iza vere i navodno propagiraju ljubav. On to radi.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple 15
Citat
anea i ti sto mislis da si kul prestanite ljudima da poturate svoje komplekse zaradjene zbog potisnutih seksualnih zelja koje se izgleda pretvorise u psihoze

Sta... prosao si obuku KGB - Kad je neko protiv tebe, reci mu daj je peder\lezba?

Mmmm... da.. ajde.. izadji na ulicu svog grada i reci to nekom prolazniku...

Djavola... Wink

Citat
Pa nije Novi Pazar Zadar - izacicu JA , nist se ti ne brini .

Haha... pardoniram... promasila sam osobu... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat
A Poper i ja tesko da smo na talasnim duzinama,
да јеси сад би био др. мр.
... Smile
Citat
Ja sam blizi republikanskim odredjenjima.
Попер је монархиста?  Smile
Citat
Ovo, ovo je naša slika ali me jako čudi da tzv vlast nije svesna strašnog stepena agresivnosti u ovom društvu.
једини извор агреције јесте сама- ВЛАСТ!!!
Кад Ђилас руши куће то је ''уклањање бесправно подигнутих барака'',кад Срби полупају излоге ратних-пофитера то је хулиганизам?!
ако то не видиш,џабе ти остало  Smile
Citat
inace,mogu da zamislim kolko je trulo pandurima bila.znaci da se smrzavaju cele noci,guraju u autobusima,brane od kise kamenica,baklji i koktela,i onda jos,kao slag na torti,moraju da vozaju okolo ruzne nakaze zbog kojih su i prosli kroz sve to.
јао,јадни они... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ama bre jedne u rezervat pa nek se trpaju do mile volje medjusobom, a ovoj decici podeliti knjige sveske i olovke, kolovodje pozatvarati, a razne grupacije koje se bave paljevinama i rusenjem rasturiti.  
Ako cemo o licemerstvu, treba spomenuti pahomija i mnoge druge koji su imali posla i sa decom i sa svojom sabracom Serbskom.
Zna se sta je normalno a danas su na ulicama bili svi sem normalnih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG U8290
Bio sam sarkastican, naravno, valjda se to moglo primetiti iz prethodnih postova.

Mislim da taj sarkazam bas ne ide uz fotografiju, odnosno uz osobu koja nosi "haljinu" kako je ti zoveš.  

Ta osoba za mene nije ništa drugačija od onih koji su razbijali grad danas. Ustvari, jeste, oni se bar ne kriju iza vere i navodno propagiraju ljubav. On to radi.

Ne zamenjuj teze!

Pocepane starke za Timberlend jakne od 200000 dinara, novi džip i stan, letovanje na Mikonosu i šamaranje po nosu.

5. oktobra nisam otišao u BG na zapomaganje moje majke, da je ne bi strefio infarkt, ali sam zato bio u lokalnim prostorijama DOS-a sve vreme, i mnogo pre 5. oktobra a i kasnije. Sve sam gledao na TV-u koliko se moglo, a i posle:

-i tada je bilo onih koji su nosile slike, stolice, televizore itd.itd. Tada se tome nije toliko prodavalo pažnje, to su bili heroji, je li tako? Za mene to nije bilo u redu ni tada ni sada!

-na mitingu Kosovo je Srbija jeste bilo onih koji su krali patike i ko zna šta još, ali je bilo više onih koji su došli da izraze svoj protest!

-i danas je bilo raznoraznih, i idealista i oportunista, i onih koji su došli da izraze protest i onih koji su došli da iskoriste priliku.

Izgleda mi kao da neko i danas a i pre dve i po godine pokušava da skrene priču sa onog suštinskog na nešto sporedno, što jeste za svaku osudu ali ne i osnovni pokretač nekih događanja.

Nekad heroji, danas huligani!

Nekad borci za slobodu, danas klerofašisti, ultranacionalisti i ostali isti...

I treba da razlupaju i RTS i U92, jer su za mene i Tijanić i Matić=Dragoljub Milanović. I prvi i drugi nam rade ono što je radio Milanović, samo stereo. I dalje me lažu kako smo izašli iz krize, kako nema inflacije, korupcije, kako BDP raste, kako nezaposlenost pada itd, itd. Samo što se danas to radi mnogo perfidnije, trubi se 30 dana o gay paradi a za to vreme ni reči o tome koliko je fabrika zatvoreno i koliko je radnika ostalo bez posla, ili odakle Čedomiru Jovanoviću para za bahanalisanje, menjanje stanova, garderobe, letovanja, zimovanja... Onomad kad su tukli pomenutog je bilo-tako mu i treba, danas-to su huligani, nasilnici, zlostavljači...

Ma pun mi je k.... ovakve demokratije.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 16:49:11 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
inace,mogu da zamislim kolko je trulo pandurima bila.znaci da se smrzavaju cele noci,guraju u autobusima,brane od kise kamenica,baklji i koktela,i onda jos,kao slag na torti,moraju da vozaju okolo ruzne nakaze zbog kojih su i prosli kroz sve to.

Slazem se.
Zar bi bilo bolje da su se izmakli i dozvolili pokolj???
O kakvom uspehu Gej parade se ovde prica??
Pa stitilo ih je 5000 policajaca, drzali si pola Beograda kao taoca?
Kakav crni uspeh?
Jedino sto su uspeli je da navuku na sebe gnev onih koji su bili indiferentni.

Tacno. Velikog li uspeha kad je pandura bilo vise nego 99-te na Kosovu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 
Citat
"Za krs' casni i patike najke!"

Koki nemoj da mesas pojmove kad i sam dobro shvatas da niko od tih huligana nije istinski pobozan, niti iskreno veruje u Boga. A to sto se hvataju za krst to je dobro osmisljenja politika.... ne budite naivni.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Da li iko vise od vas zna o cemu se uopste raspravljate?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
da kazem ovima sto pricaju za mars na drinu da je bio jucei da je danas repriza. ja sam se se iznenadio sto oni to pustaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.