Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77336 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 

Niko da pridje i pomogne...ali bitno da su nakaze zasticene

A sta treba?

Da mu daje vestacko disanje?

Vidis da su ga okruzili i cekaju da doce HP...

A da.. ne moze da dodje zato sto su se njegovi suigraci raspizdeli po citavom gradu u bezaniji i kola ne mogu da prodju...  Smile

pa neeee, panduri treba da su obuceni i da pomazu , i ako treba da operisu na licu mesta , spasavaju zivote a mi cemo na njih da bacamo protivpozarne aparate  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Dakle, svaka cast i bakutama i ljudima sa decom koji su bili.. Bilo je desetak klinaca i klinki sa roditeljima. Veliki respect za ljude koji su imali hrabrosti da ih povedu.
Koja je poenta? Sta ste pokusali da postignete?

Ostvarivanje licnih i ljudskih prava zagarantovanih ustavom.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
koja je bre ta zena u podmukloj trudnoci koja je bila u ds za vreme napada. trebalo je nju za usi napolje, pa onda potpala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Тежак пораз, тежак...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple 15
Citat
Da ste hostapleri resili da zaposlite ove mlade ljude da mogu da stvarjau porodicu tih vasih huligana nebi ni bili nego bi se svi bavili svojim poslovima ali ne vi hocete i preko mrtvih izgleda u EU dok ljudi jedva imaju sta da jedu.

Jao... kako je lepo davati savete sa par hiljada kilometara udaljenosti...

To je isto kao kada bih ja krenula da uredjujem Tadzikistan...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Dakle, svaka cast i bakutama i ljudima sa decom koji su bili.. Bilo je desetak klinaca i klinki sa roditeljima. Veliki respect za ljude koji su imali hrabrosti da ih povedu.
Koja je poenta? Sta ste pokusali da postignete?

А која су вам то права ускраћена?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kapiram zasto smo devojka i ja nakaze. Kapiram i bracni par koji je bio sa nama. Ali zasto je nakaza njihovo dete od 4 godine?

ah,da,vasa dobra stara taktika-dovodjenje sto vise ljudi,bez obzira na godine ili nacionalnost,i bez obzira sto neki od njih(kao starci ili deca) nemaju pojma ni gde su,ni zasto,samo da izgleda da vas ima sto vise.  Smile

i cak ni uz tu taktiku-"povedi sta god nadjes"  Smile  i dovodjenje internacionalnih nakaza  Smile niste uspeli da nakupite vise od 1000 ljudi.  Smile
Citat
ma,junaci Serbski,nema sta...
zasticeni ko beli medvedi,besplatna klopa,besplatan smrk,besplatan kres...to je bas junacki.
kako da ne.
da vas vidim gde ste bili 5.oktobra kad smo se mi gusili u suzavcu i (u pocetku) bezali od pandura koji su hteli da nas ubiju od batina samo sto smo na ulici.ili kad je debelo govno Seselj pusao okolo 96',a panduri sedeli i jeli kokice za to vreme.gde ste tad bili?jel ste i tad glumili junake?kolko vas se gusilo u suzavcu i gledalo nailaze li oklopnjaci?kolko?

da,doveli ste  sad decu koja nemaju pojma ni sta rade,i starce koji ne znaju ni gde se nalaze.doveli posto su vam rekli kolko ce vas pandura cuvati i kolko kilometara daleko od opasnosti.i,naravno,doveli ih da biste napravili utisak da vas ima mnogo vise.

to nije heroizam,to je obican kukavicluk i sramota.uplitanje ljude u nesto sa cim nemaju nikakve veze.
E to si vec u pravu, mene nije bas interesovalo ko je kakvog seksualnog opredeljenja, cak imam jednog poznanika homoseksualca, i koliko sam primetio ni na koji nacin nije diskriminisan.. E sad posle ovoga sto se desilo, cisto sumnjam da ce i dalje ostati tako.. Ja mozda imam 15 godina, i nemam jos uvek dovoljno razvijen stav, ali ovo je previse... Upozoreni su svi bili da ce se desiti nesto ovako i niko nije nista preduzeo. Imam neki osecaj da je nas predsednik izgubio kompas, i to poodavno.. Smiley
jedino sto mogu sad ukratko da ti kazem jeste da budes umeren u svojim stavovima.znaci,misli slobnodno ruzno o pederima,i sve to,ali nemoj biti ekstreman.postoje i drugi nacini da se skart odstrani/umanji/ponizi/spreci u drzavi,osim razbijanja grada i ljudi koji nemaju nikakve veze sa pederima.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 15:54:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S4
Ne moze neko ko je nasiljem smenjivao vlast sada da mi objasnjava da su to huligani i ekstremisti.

Gospodo upadali ste naoruzani u institucije drzave Srbije.

Ne mozete vi da me ucite o nasilju jel vam jasno jer ste vi od nasilja i potekli.

Nikada nebi ucinio nazao ni jednom homoseksualcu jer smatram da je ljudski zivot svetinja ali ni vi nemojte da se prsite pred svima posebno u ovo talasasto vreme u Srbiji.

Ako cilj u EU nema alternativu ja i ne zelim da u nju udjemo.

Da ste hostapleri resili da zaposlite ove mlade ljude da mogu da stvarjau porodicu tih vasih huligana nebi ni bili nego bi se svi bavili svojim poslovima ali ne vi hocete i preko mrtvih izgleda u EU dok ljudi jedva imaju sta da jedu.

I sve to dolazi od lika koji zivi u Norveskoj...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
Иначе сад ће мало по медијима да се ово прикаже као класичан хулиганизам

kojeg uopste nema.....

Наравно да га има, не знам шта ти очекујеш кад нам је поред све осталог и омладина у курцу... АЛ поента је да ће све ово да се сведе на хулиганизам иако је било далеко већа ствар од тога.

И питање за Кокоту који је колико видим једини овде некакав било какав заговорник ове данашње акције: братац како сте ви ово остигли данас?

ЕЛ можеш да објасниш? Пошто ја никако не капирам да сте ви ишта од овог постигли.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
koja je bre ta zena u podmukloj trudnoci koja je bila u ds za vreme napada. trebalo je nju za usi napolje, pa onda potpala
Smile

bas simpaticna opaska , em je trudna em radi ... kakva glupaca  Smile

ne ..stani ..pa daaa ...takav je zakon  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.