Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77576 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mislim da ce sledeci Prajd proci uz manje frke.
pa,naravno da oce.prvo jer su svi videli da ste zasticeniji i od belih medveda(iako su,realno,oni cak i mnogo vrednija bica na svetu,nego vi),drugo jer ce da vam dovedu jos pandura,trece jer ce EU da nam se slatko najebe majke za sve.
Razumem ja revolt, ali sta su izlozi, kontejneri, bandere njihovog grada skrivili?
slazem se tu.to nije trebalo da se desi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Опет се краде по радњама у центру Београда... Деца без морала ...

Deca ko deca, ostavis ih malo same i...  Smile

evo ih lupaju , kradu ...znala sam da ce biti tako  Smile

Hebi ga, kad ne moze po geju udri po jasama i patikama, mislim, ionako su najavili neku ostru zomu pa treba sada uzimati jase  Smile

Razumem ja revolt, ali sta su izlozi, kontejneri, bandere njihovog grada skrivili?

Ubi, ubi, ubiiii mamograaaaf, mamograaaaf,  mamograaaaf  Smile

позиваш се на поштење,а браниш оне који су стекли богатство док су биле плате 5 евра,док су клали Србе по Сплиту и Пећи, док су Срби продавали станове у Сарајеву за 1000 марака, који су се обогатили продавајући нафту,брашно и оружије нашим епријатељима....којима нико није погинуо...који сад купују фабрике за 5евра док се радници који су исте стварали самоспаљују од муке...а ови им шаљу полицију у униформи и цивили да ''заведе ред''....и то ти је поштењ,право и ''правда'' коју призиваш...како те није срамота???? и тебе и теби сличне

Ajde bre, to je biznis, to ti ne razumes, trzisna privreda i tako to  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat
Ej, nisam nahvatao Maju da je fotkam.

е јбг Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Kakvo crno nezadovoljstvo naroda... jedino povod sa ovo sibanje je zedj za nasiljem...

Sta drugo i ocekivati od generacija koje su odrastali 90-ih i gledali mamu i tatu kako prodaju stvari iz kuce da bi kupili hleb (da... da... za to nije kriv Sloba, vec NATO, Amerika, Ustase, cigani, pederi...)?

A sto se tice policajaca... iskreno... meni ih je zao... spavati dva dana u autobusima da bi jedan dan stitio dve totalno ludacke grupacije ljudi...  Smile

meni je iskreno zao svakog policajca koji ima dodir sa ovakvom ruljom . zao mi je sto ne mogu da upotrebe vatreno oruzje .
da su pripucali da vidis kakva bi bezanija bila , malo bi se sutra kurcili  Smile
Kakvog bi efekta imalo pucanje po mladicima...samo jos veci revolt i veci neredi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Do jaja slika. Pederi u marici .  Smile

Citat
Zaista mislim da ne mozes kriviti ljude koji svoja prava ispoljavaju na normalan nacin za gomilu maloumne stoke. Mislim, kradu patike.. toliko o motivima i svemu ostalom.
Mislim da ce sledeci Prajd proci uz manje frke.

Niko normalan ne mora da paradira svojom seksualnoscu. Nek izlaze sa kim hoce, i nek setaju sa kim i gde hoce, i nek rade sta hoce, al paradiranje je previse. To je granica javnog morala koja ne sme da se predje.

Nikad nisam za huligane, zbog njih sam prestao da idem na tekme(fudbalske), bio sam najveci pljuvac takvih posle mitinga za kosovo.

Al takodje necu da budem talac Gejeva ili bilo koje slicne manjine.

Na kraju krajeva oni ne traze i ne ispoljavaju prava na mitingu, ovo je parada, paradiranje. . . To je bre glupost.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 15:20:45 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ја бих да сам на твом месту био узнемиренији јер живим у земљи где власт ради шта јој се прохте, а ти због којих си ти узнемирена су само последица свеукупног стања. Не видиш шуму од дрвета.
Da, vlast radi šta joj se prohte: jednoj manjinskoj grupi se jednom godišnje dozvoli da prošeta ulicama Beograda kako bi simbolično izrazili nezadovoljstvo svojim društvenim položajem... A odgovor na to budu čete huligana koje pale grad. I vlast, prirodno, treba da satre ove prve, posto su ovi drugi, eto, borci za prava porodice... lomeći i divljajući... I onda JA ne vidim šumu od drveta. Važi. Ionako je sve postavljeno naopačke, ti ne praviš nikakvu razliku.

Idem sa ove teme dok i ja ne poželim nekoga da smlavim od batina.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG U8290
Demokratija, potiče od grčke reči demos-narod, kratia-vlast. Ako je narod u većini za nešto ili protiv nečega, ne mora se vlast praviti pametna, kao mi znamo šta nam je činiti, narod je stoka, u tome je suština.

IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
@Coolrunner

alo napaceni sami su izabrali da taj nacin hrane porodicu i kada poginu boli me krac jel ti jasno jel su placeni od onih koji stvarno rade, a kada oni ubijaju i kada oni pljackaju a rade to naveliko nikome nista

ne zelim da se lecim jer mi se ne svidja nacin na koji si ti izlecen

Opet kenjas iz druge drzave? A koga boli za tvoje misljenje? Tvoj glas vazi samo tamo gde placas porez i gde cistis wc. Nisi bre ni fakticki clan ove drzave i ovog drustva. Iako istina boli, vreme je da to prihvatis.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@maradicu,ako Boga znas,molim te,samo na ovoj temi nemoj opet da,po obicaju,citiras svaki post i odgovaras na njega.  Smile

vec je tema dovoljno uzarena.  Smile

inace,mogu da zamislim kolko je trulo pandurima bila.znaci da se smrzavaju cele noci,guraju u autobusima,brane od kise kamenica,baklji i koktela,i onda jos,kao slag na torti,moraju da vozaju okolo ruzne nakaze zbog kojih su i prosli kroz sve to.  Smile

jel to demokratija i evropski standard?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Kakvo crno nezadovoljstvo naroda... jedino povod sa ovo sibanje je zedj za nasiljem...

Sta drugo i ocekivati od generacija koje su odrastali 90-ih i gledali mamu i tatu kako prodaju stvari iz kuce da bi kupili hleb (da... da... za to nije kriv Sloba, vec NATO, Amerika, Ustase, cigani, pederi...)?

A sto se tice policajaca... iskreno... meni ih je zao... spavati dva dana u autobusima da bi jedan dan stitio dve totalno ludacke grupacije ljudi...  Smile

meni je iskreno zao svakog policajca koji ima dodir sa ovakvom ruljom . zao mi je sto ne mogu da upotrebe vatreno oruzje .
da su pripucali da vidis kakva bi bezanija bila , malo bi se sutra kurcili  Smile
Kakvog bi efekta imalo pucanje po mladicima...samo jos veci revolt i veci neredi ...

efekat zvani "bez'te noge posracu vas" Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.