Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77446 puta)
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG U8290

Izazovi nesrecu a onda se pozivaj na trudnice.

Ovaj prizor je za mene nešto najlepše na svetu, lepota prirode nosi čudo prirode, čista kreacija, neko će reći Božanska neko kreacija prirode, ko kako hoće.

Kruger, namerno zamenjuješ teme, iz LGBT veze nema kreacije, najlepšeg spajanja koji je priroda mogla da stvori, spajanja muškarca i žene.

Ima nas koji gledamo i Discovery, i NG i ostale naučno-obrazovne kanale Gledao sam još prošle godine emisiju na NG koja je u fokusu imala dva brata jednojajčana blizanca, od kojih je jedan bio straight a drugi gay. Genetičari i ostali iz te struke bi to sigurno bolje objasnili tačno šta se dešava ali koliko sam ja skapirao, dolazi do greške na nivou DNK, gde bi neki "prekidač" trebao da se uključi nakon konačnog opredeljivanja pola fetusa(prva 2-3 meseca fetus nosi obeležja devojčice-neka me isprave upućeniji) koji će kod muškaraca opredeliti sklonost ka ženama. To se kod tog jednog od blizanaca nije desilo i on je gay(tj, razvio je, tačnije, ostala mu je sklonost sklonost prema muškarcima).

Suma sumarum, to je greška na nivou DNK ili genetska greška, i samim time to je abnormalnost. Neka se o tome tako i govori a ne da se predstavlja kako je to sasvim normalno i da smo ja i Azdejković isti. Nismo, ja sam straight on je gay. Ja imam sklonost, želju i mogućnost da sa ženom koju volim, cenim i poštujem iznad svega stvorim novi život-on nema niti će imati. Gejlezbejstvo je samo po sebi osuđeno na propast, samouništenje, i kao takvo se protivi zakonima prirode.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Значи Сандра ти си категорично против 5. октобра?

ja sam kategoricki protiv bilo kakvog nasilja Srbin na Srbina , kategircki protiv udaranja jedni na druge , kategoricki protiv bilo kakve upotrebe sile osim ako nije u odbrani teritorije . protiv napada.
za koegzistenciju i mir medju Srbima .
jer svoju Srbiju volim najvise.

Лепо. А како онда да народ искаже незадовољство?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
ко је ударио трудницу? Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 14:36:31 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Danas se stidim svoje države.

Не стиди се државе, стиди се њене деце  Smile

ЕЛ се стидиш 5. октобра?

Са моје тачке гледишта, не не стидим се... То је био дан скидања једног диктатора са власти... Ако мене питаш, ја немам чега да се стидим... Изашао, гласао, звиждао, лепио плакате... толико од мене... Ако сам нешто и поломио, то је можда била шољица за кафу... и то случајно  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Danas se stidim svoje države.

Не стиди се државе, стиди се њене деце  Smile

Е видиш ја се не стидим њене деце ... стидим се политиканата који нису имали муда да кажу не може, није време за тако нешто, потпуно је бескорисно и само ће штете донети а користи ако и буде биће чисто фиктивна осим за неке који су у тој причи из чисто материјалних разлога. Подлегање притисцима са стране. Дакле стидим се бескичмењака.

А ако држави не вриште јајца за положај педера има брдо ствари које може и треба да уради пре организовања параде иза 5 кордона мурије и жандармерије.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Da je Bog hteo pedere,stvorio bi Adama i Stevu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Значи Сандра ти си категорично против 5. октобра?

ja sam kategoricki protiv bilo kakvog nasilja Srbin na Srbina , kategircki protiv udaranja jedni na druge , kategoricki protiv bilo kakve upotrebe sile osim ako nije u odbrani teritorije . protiv napada.
za koegzistenciju i mir medju Srbima .
jer svoju Srbiju volim najvise.

Лепо. А како онда да народ искаже незадовољство?

kako da iskaze nezadovoljstvo ? nekim mirnim putem , mirnim demonstracijama . zar je to nemoguce izvesti bez lupanja , paljenja i ubijanja ?
to se u svetu dogadja svakodnevno , cak su i Hrvati imali mirne demonstracije samo mi moramo da jedemo govna non stop .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ево може Марадић да вам пошаље онај што стоји у његово сеоској амбуланти.  Smile

Pa da zraci zdravu jops nerodjenu srpsku decu i od njih da pravi Svabe, ne moze  Smile

Citat
Ti to nesto u rodu sa Jovom Travarom mozda
http://www.facebook.com/people/Jova-Travar/1386765681
 Smile
покретни(мобилни) ''мамограф''

Tako je, nema nista bolje od narodne srpske medecine koju ovi evropejci posprdno nazivaju alternativnom  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
да је Бог знао шта ради он људе не би ни стварао... земљом би и даље ходали диносауруси  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Realno ... moj komsija je danas medju ovom bagrom sto lomi i pali, a kuci ima trudnu zenu i dvoje dece ... za njega je takodje "trudna zena simbol bozanstva i sjedinjavanja sa svojom svrhom u Univerzumu" .. kad god se povede prica o pederima i paradi ... ali je zato tako slatko samara uvece kad se svadjaju i tako joj svasta "divnog" govori da se zapita covek ... koliko licemrnih skotova se danas skuplja da protestuje u ime Srbije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.